Oma tili

Äiti, ole oman elämäsi supermutsi!


Äiti, jos kuka, hyötyy hyvästä kunnosta! Haaveiletko hyvästä kunnosta? Haluatko kenties jaksaa arjessa paremmin? Tiesitkö, että äitiysvapaa voi olla hieno mahdollisuus löytää liikunta arkeen ja oppia liikkumaan myös lasten kanssa? Tiesitkö, että raskauden aikainen liikkuminen auttaa ja edistää myös synnytyksen jälkeistä palautumista? Tiesitkö, että kun liikut, yöunesi laatu paranee, syöminen järkevöityy ja jaksat
arjessa paremmin! Hyväkuntoinen palautuu nopeammin, ja jaksaa ottaa paremmin vastaan arjen haasteet.

Kenelle valmennus on?

Sinulle, joka haaveilet paremmasta kunnosta, haluat löytää tapoja liikkua lasten kanssa ja olet raskaana tai pienen lapsen äiti. Oli tavoitteesi sitten saada liikkuminen rutiiniksi tai kestävyyskunnon parantaminen, tämä valmennus on juuri Sinulle. Valmennuksessa saat paitsi valmentajan myös koko ryhmän tuen.

Valmennus taipuu jokaiselle, paikkakunnasta riippumatta. Valmennus tapahtuu täysin etänä. Valmennusohjelma, jumppavideot ja tietopankki ovat Priima-ympäristössä. Valmentaja on yhteydessä sinuun viikottain suljetussa facebook-ryhmässä. Samassa ryhmässä voit jakaa tuntojasi ja saat vinkkejä parhaimpiin välipaloihin ennen treenejä. Halutessasi voit osallistua myös kerran kuussa tapahtuviin lähitreeneihin Jyväskylässä.

Mitä saan valmennuksesta?

Valitsemme yhdessä Sinulle sopivan harjoitusohjelman taustasi ja tavoitteidesi mukaisesti. Tämän lisäksi saat kattavan treeni- ja tietopankin. Priimasta löytyy tietoa esimerkiksi multisportkärryistä, raskauden aikaisesta turvallisesta harjoittelusta sekä erilaisista varusteista ja välineistä. Valmennuksessa saat tukea kunnon kohottamiseen valmentajalta sekä koko ryhmältä! Tervetuloa mukaan kannustavaan, iloiseen ja tsemppaavaan valmennukseen!

Sisältö

● Yhdessä valmentajan kanssa valittu Sinua palveleva treeniohjelma
● Palautteet, henkilökohtaiset ohjeet, tsemppi ja keskustelut suljetussa
Facebook –ryhmässä. Valmentajan kanssa aloituskeskustelu puhelimitse.
● Kuntopiiri-, liikkuvuus- voima- ym. ohjeet ja muuta harjoitussisältöä
säännöllisesti toteuttavaksi.
● Innostavan tiimin tuki
● Mahdollisuus osallistua lähitreeneihin Jyväskylässä
● Etävalmennus 99€/kk

Susanna on monipuolinen liikunnan ammattilainen, joka tuntee erilaisten liikkujien tarpeet supermutseista urheilijoihin.

Voit aloittaa etävalmennuksen milloin vain 1.5. alkaen. Kokonaisuus täydentyy aina joka kk. Valmennus jatkuu vuoteen 2023, mutta voit keskeyttää sen milloin vain, jos homma ei kohdallasi toimikaan. Maksat vain valmennuksesta kuluvalta kuukaudelta. Liittyminen tiimiin on siis riskitöntä!

Lisäksi voit ilmoittautua XC Party Klubiin, jossa on heimoamme ympäri Suomen, mielenkiintoisia webinaareja ja kimppalenkki kkttain Oulussa, Rovaniemellä ja Jyväskylässä.

Valmentaja

Susanna Ylinen on rakastettu ja kokenut valmentaja, joka on ollut mukana XC Partyssa sen alkutaipaleelta lähtien. Susannalla on vahva liikuntatieteellinen pohjakoulutus, ja lisäksi hänellä on vankka osaaminen monipuolisesti eri kestävyyslajeista, lasten kanssa harrastamisesta sekä lapsiperhearjen yhdistämisestä treenaamiseen ja työssäkäymiseen. Susanna on neljän lapsen äiti ja koulutukseltaan hän on filosofian
ja terveystieteiden maisteri. Hän on myös pätevä liikunnanopettaja, ja työskennellyt liikunnan ja liikuttamisen parissa jo yli vuosikymmenen.

“Tähän mennessä valmennus on ollut joka pennin arvoinen. Olen saanut mainion
uuden porukan ympärilleni, joka on aina valmis juttelemaan juoksemisesta,
treenaamisesta ja kaikesta niihin liittyvästä. Erityispointsit siitä, että valmennuksessa
korostetaan sitä, että tekemisen tulee olla hauskaa ja ilon pysyttävä mukana, mutta
silti tehdään asioita tosissaan”

“Susannalla on tosi pätevä ja ammattimainen ote ohjaamiseen ja palaute on aitoa.
Vinkkejä ja ohjeita on hyvin tarjolla ja yhteislenkeillä on loistava meininki. Ohjausta
on ollut saatavilla erittäin hyvin”.