Oma tili

Valmentajesittely - Susanna Ylinen

Rautaisella ammattitaidolla ja suurella sydämellä

Susannan intohimoina on kunto- ja luontoliikunta sekä retkeily. Positiivisen asenteen omaavaa Susannaa on kiitetty valmentajana ratkaisukeskeisyydestään ja kannustavuudestaan.

Hänellä on monipuolinen koulutustausta ja laaja osaaminen eri kestävyyslajeista. SM-mitaleita hänellä onkin monesta lajista. Susannalla on kaksi maisterintutkintoa (FM, TtM). Fysiologia ja genetiikka antavat laajan osaamisen ihmisen fysiologiaan ja anatomiaan. Terveystieteilijänä puolestaan hän ymmärtää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen kulmakivet ja osaa rakentaa pysyviä muutoksia tukevan motivaatioilmaston. Pedagogista osaamista Susanna ammentaa myös pätevänä liikunnanopettajana. Hänellä on pitkä kokemus opetus- ja valmennustyöstä. 

"Susannalla on tosi pätevä ja ammattimainen ote ohjaamiseen ja palaute tuntuu aidolta. Vinkkejä ja ohjeita on hyvin tarjolla ja yhteislenkeillä on ollut loistava meininki. Ohjausta on ollut saatavilla erittäin hyvin."

"Parasta on ollut, kun on itse oppinut harjoittelusta ja sen rytmittämisestä. Hyviä neuvoja on saatu ja kysymyksiin on vastattu nopeasti."

Onko haasteenasi mahduttaa liikkuminen arkeen?

Susanna tunnetaan pioneerina, mitä tulee lasten kanssa liikkumiseen, urheiluun ja retkeilyyn. Susanna auttaa Sinua löytämään aikaa harjoittelulle – myös lasten kanssa voi harjoitella! Neljän lapsen äidille onkin kertynyt yli 50 000 km lasten kanssa liikkuessa eri lajien merkeissä. Susanna toimii myös motivaatiopuhujana ja hän kirjoittaa seikkailuistaan artikkeleita eri lehtiin.

"Tähän mennessä valmennus on ollut joka pennin arvoinen. Olen saanut mainion uuden porukan ympärilleni, joka on aina valmis juttelemaan juoksemisesta, treenaamisesta ja kaikesta niihin liittyvästä. Erityispointsit siitä että valmennuksessa korostetaan sitä että tekemisen tulee olla hauskaa ja ilon on pysyttävä mukana, mutta silti tehdään asioita tosissaan."

Lähde Susannan matkaan