Oma tili

Bettinan rullahiihtomylly – Jyväskylä

65.00

Inspiroidu rullahiihdosta Bettina Wikströmin opissa Jyväskylässä. Opetus on laadukasta pienryhmäopetusta, ryhmään mahtuu 10 osallistujaa. Mukaan voit tulla vapaan tai perinteisen tyylin rullasuksilla.

Jännittääkö rullahiihto? Talvella painelet menevään vinhaa vauhtia, mutta asfaltilla arkailet ja tasapaino on hukassa? Entäs se kuuluisa rullasuksilla jarruttaminen ja pysähtyminen?!

Mitä ja milloin?

Kaikkia näitä edellä mainittuja ja hiihdon tekniikoita opetan rullahiihtomyllyssäni. Mukaan voit tulla omilla välineillä vapaalla tai perinteisellä, sillä lähtökohdat jarruttamiseen ja hiihdon oppimiseen rullilla ovat täysin samat tyylistä riippumatta. Muista laittaa kypärä päähän! Voit ottaa talvisauvat ja monot jos et omista muita. Välineistä ja niiden huollosta kerron myös kurssilla lisää. Tiesitkö mm. että rullilla ollaan n. 5cm maasta korkeammalla kuin talvella, miksi tasapainoilu onkin haastavampaa. Annan jokaisen kerran lopuksi kotitehtäviä ja harjoituksia, jotta opit ja kehityt mahdollisimman hyvin 🙂

Tervetuloa! Kysy lisää info@xcparty.fi

Rullahiihtomylly

Sisältää kolme tapaamiskertaa

  • to 29.6 klo 18-19:30
  • ma 3.7. klo 18-19:30
  • ke 5.7. klo 18-19:30

Paikka

Laajavuori: Tapaaminen Scandic hotellin parkkipaikalla. Huom jätä mahdollinen auto parkkiksen keskelle, opetustilamme on parkkipaikan vasen reuna (kun hotelli kasvojen edessä).

Hinta

  • 65€ sisältää kolme kertaa.

Huom.

  • Opetus on laadukasta pienryhmäopetusta, ryhmään mahtuu 10 osallistujaa (+1).
  • Säävaraus. Täysin kaatosateella kerta siirtyy.
  • Voit tulla vapaan tai perinteisen rullilla. Lähtökohdat ja opit tasapainossa ja jarruttamisessa ovat täysin samat tyylistä riippumatta.
  • Vaikka pääsisit vain osalle kerroista, on hinta edullinen!
  • Hiihtomylly toteutuu jos vähintään 5 osallistujaa per Hiihtomylly.

Kenelle?

Kaikille kuntoilijoille, jotka haluavat kehittyä rullahiihdossa.

Missä?

Laajavuoressa Jyväskylässä.

Valmentaja

Bettina on hiihdon ammattilainen ja innostava persoona! Lue lisää: https://xcparty.fi/valmentajaesittelyssa-xc-master-bettina-wikstrom/

Voit maksaa myös virike- ja liikuntaseteleillä

Voit maksaa myös ePassilla, Edenredillä, Eazybreikillä ja Smartumilla. Lähetä tällöin kuitti ostoksestasi ja tietoa ilmoittautumisestasi info@xcparty.fi.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.