Oma tili

Elinvoimainen urheiluseura – johda ja sitouta onnistuneesti!

149.00

Tämä verkkokurssi perustuu tietojohtamisen, viestinnän ja yhteisöjohtamisen teoriaan sekä eri lajien urheilijoiden omakohtaisiin kokemuksiin eri urheiluseuroissa 1980-luvulta tähän päivään ja vuosien 2015-2018 aikana tehtyyn kehitystyöhön hiihtourheilun sekä Palloliiton alueellisen seurakehittämisen johtoryhmässä. Kurssi sopii kaikkien urheilulajien johtajille ja seuratyöhön osallistuville.

Lähde mukaan Elinvoimainen urheiluseura verkkokurssille! Kurssillamme kirkastetaan seuran tai yhteisösi brändiä ja mainetta, laitetaan arvojohtamisen prosessit kuntoon ja opitaan vapaaehtoisten sitouttamisen perusteet. Opit motivaation ja yhteisöjohtamisen perusteet. Koulutus koostuu videoluennoista ja tekstiartikkeleista sekä itsenäisesti suoritettavista pohdintatehtävistä.

Tavoite

Saatte koulutuksessa vahvan tietopohjan modernille yhteisöjohtamiselle, jossa koko urheiluseura vaikuttaa ja lisää yhteisön vetovoimaa ja menestystä. Opit kurssilla laittamaan arvojohtamisen prosessit kuntoon, kasvattamaan harrastaja- ja vapaaehtoistyöntekijöiden määrää sekä sitouttamaan vapaaehtoisia.

Sisältö

 • Arvojohtaminen
 • Arvojohtamisen prosessien luominen ja vastuuhenkilöiden määrittäminen

Vapaaehtoisten sitouttaminen

 • Urheiluseuraan tuleminen ja kiinnittyminen
 • Sisäiset ja ulkoiset motivaatiotekijät seurajohtamisen kontekstissa

Yhteisöjohtaminen

 • Luottamuksen rakentaminen
 • Yhteisöllisyyden tasot
 • Sponsorointiin uusia näkökulmia
 • Dreamteamin johtaminen

Yhteisillä arvoilla, kohtaamisilla, tarinoilla, monikanavaisella viestinnällä ja yhteisillä tavoitteilla tehdään tuloksellista sponsori- ja urheilijayhteistyötä.

Työmäärä

Noin 1 työpäivä harjoituksineen, tunnuksesi on voimassa ostopäivästä 3kk ajan.

Kouluttaja

Päivi Lohikoski

Osaamisalueet

Päivillä on yli 20 vuoden asiantuntijatyökokemus eri aloilta: ICT, akateeminen maailma, start-upit (Cleantech). Hyvinvointi- ja urheilubisnes ovat tulleet tutuksi Team Tervahiihdon viestintäjohtajan roolin (2015-2018) sekä Palloliiton Pohjoisen kehitysryhmän jäsenen roolissa. Päivi tekee yhteistyötä nuorten urheilijoiden kanssa ja tukee XC-Party yhteisöä monin eri tavoin XC-Party Maman roolissa. Verkko-opettajan työ Oulun yliopistossa n. 7 vuoden ajan (mm. PR-viestintä, johtaminen ja hallinto, tietojohtaminen) alalla on tuonut näkemystä alan väitöskirjan lisäksi. Yrittäjäkokemus viestinnän ja johtamisen alalla 5 vuotta, koulutuspäällikön työ Oulun yliopistossa antavat myös pohjaa johtamisen ja yhteisöjohtamisen osaamiseen.

Koulutustausta

 • FT tuotantotalous, Oulun yliopisto (2016)
 • FM informaatiotutkimus ja viestintä, Oulun yliopisto (2005)
 • Hype huippuyliopistopedagogiikan opettajaopinnot, Oulun yliopisto (2012)
 • fFactor naisyrittäjäkoulutus, Oamk (2015)
 • työ- ja organisaatiopsykologian perusopinnot, Itä-Suomen yliopisto. (2005)
 • Useita erilaisia suppeampia koulutuksia ja valmennuksia johtamisen ja viestinnän alalla

Ilmoittaudu mukaan! Maksettuasi kurssin verkkokaupassa, saat paluupostissa linkin Priima-työtilaan, jossa tunnuksesi on voimassa 3kk ajan.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.