Oma tili

Hiihtäjän kesä verkkovalmennus (5kk)

TULOSSA MAALISKUUN AIKANA! Nousujohteinen ohjelma sisältää voimakauden, peruskestävyys- ja vauhtikestävyyskauden ja kisaan valmistavan ohjelman. Tarttumalla tilaisuuteen lisäät harjoittelun monipuolisuutta ja nostat itsesi nextille levelille!

Haluatko olla paremmassa kunnossa, vahvempi ja nopeampi? Viiden kuukauden treeniohjelma jaksavaan ja nautinnolliseen kestävyyskuntoon sisältää 21 viikon harjoitusohjelman (huhti-elokuulle). Nousujohteinen ohjelma sisältää voimakauden, peruskestävyys- ja vauhtikestävyyskauden ja kisaan valmistavan ohjelman. Tarttumalla tilaisuuteen lisäät harjoittelun monipuolisuutta ja nostat itsesi nextille levelille!

Harjoitusohjelma sisältää:

 • HUHTIKUU – Fiksusti lumilta jalkalenkkeilyyn siirtyminen ja perusharjoittelun aloittaminen.
 • TOUKOKUU – Pohjakunnon rakentamista, testijuoksu ja 6 viikon perusvoimakausi!
 • KESÄKUU – Perusvoimakauden loppuosa ja peruskunnon rakentamista.
 • HEINÄKUU – Peruskestävyyden nostamista, sekä ulkoilusta ja maisemista nauttimista! Tunnustele, kuinka kunto kehittyy ja jaksat pidempään!
 • ELOKUU – Vauhtia ja kuntoa vauhtikestävyyskaudesta.

Lisäksi:

 • Monipuolista harjoittelua
 • Kilpailuun valmistavan viikon ohjeet
 • Keskitason ja vaativan tason harjoitusohjelmat, joista valitset itsellesi sopivan.
 • Huom! Sinun ei tarvitse rullahiihtää, ellet halua tai osaa. Annan aina vaihtoehtoisia harjoitusmuotoja.

Valmentaja Ida Meriläinen @idameril

… on hiihdon ammattilainen ja koutsannut satoja hiihtoon hurahtaneita. Idan oppeja pääset seuraamaan somessa tuhansien muiden kanssa, ja sen lisäksi Ida on tavoitteellinen kilpahiihtäjä, ammattivalmentaja, LitM sekä varustettu ennennäkemättömän pirskahtelevilla ja sosiaalisilla vuorovaikutustaidoilla.

Kuinka verkkovalmennus toimii? – Kokeileminen on riskitöntä

Verkkovalmennuksen ostat verkkokaupastamme www.xcparty.fi. Maksettuasi oston, saat sähköpostiisi linkin valmiiseen Priima-työtilaan, josta löydät harjoitusohjelman, ohjeet sen noudattamiseen ja hyödyllistä lisämateriaalia. Valmennuksen nimi on: Hiihtäjän kesä verkkovalmennus (5kk) ja se sisältää kaksi ohjelmavaihtoehtoa (keskitaso ja vaativa), joista valitset oman kuntotasosi mukaisen ohjelman. Voit myös tarvittaessa vaihtaa harjoitusohjelmasta toiseen elämäntilanteen ja suorituskyvyn mukaan – esimerkiksi työkiireiden ja stressin vuoksi on usein järkevää keventää harjoittelua. Suorituskyvyn noustessa ja elämäntilanteen salliessa voit myös koventaa harjoittelua siirtymällä kovempaan ohjelmaan – harjoitusohjelmat kulkevat samassa rytmissä ja ns. keskustelevat keskenään.

Jokainen harjoitusohjelma on progressiivinen eli kehittävä, ja harjoitusmäärä sekä -teho nousee viikkojen myötä. Suosittelemme valitsemaan ohjelman, joka vastaa nykyistä liikkumistasi parhaiten. (Ei siis sitä “missä haluaisit olla”). Helpottaaksemme valintaasi olemme antaneet suuntaa antavat ohjeet harjoitusohjelman valintaan. Jos sinulla herää kysymyksiä ohjelman valinnasta olethan yhteydessä valmentajaan osoitteessa info@xcparty.fi

 • KESKITASO = Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi. Harjoittelutuntimäärä 4 – 8 h viikossa.
 • VAATIVA = Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi. Harjoittelutuntimäärä 5 – 10 h viikossa.

Yllätyin siitä, että kuntoa voi kehittää näinkin nopeasti! Ohjelma selkeä kokonaisuus ja antaa mukavasti vaihtoehtoja eri lajien harrastamiseen. Olen ostanut jo 2 hiihtovalmennusta putkeen viime kesästä saakka, ja olen erittäin tyytyväinen Idan tapaan valmentaa ja luoda ohjelmia! Itselläni on tavoitteena nostaa monipuolisesti kuntoani. Odotan innolla Hiihtäjän Kesää!

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä, Eazybreakilla tai Smartumilla?

– Maksa valmennus kyseisessä palvelussa, ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Pääset sisään valmennukseen seuraavana arkipäivänä.

 

Tällaiselta Priima tilasi näyttää:

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.