Oma tili

Hiihtäjän valmennus verkossa (1kk)

49.00

Tästä saat nousujohteisen hiihtäjän ohjelman laadukkaaseen harjoitteluun kuukaudeksi kerrallaan. Ota tästä punainen lanka perusharjoitteluusi ja nosta itsesi uudelle tasolle.

Nautinnollinen hiihtokunto luodaan nyt! Harjoittele itsenäisesti ammattivalmentajien ohjelmilla

Haluaisitko nautinnollisemman hiihtokunnon ensi talveksi? Tuntuuko, että treenaat ja liikut, mutta kehitystä ei tapahdu? Haluaisitko järkevöittää tekemistäsi ja parempia tuloksia jatkossa?

Meillä on Sinulle “avaimet käteen” ratkaisu! Olen Ida Meriläinen, maastohiihtovalmentaja, kilpahiihtäjä sekä LitM. Valmennuksessani on ollut satoja parempaa hiihtokuntoa tavoittelevia hiihtäjiä. Olen jo useamman vuoden ajan miettinyt, kuinka voisin auttaa mahdollisimman monta ihmistä saavuttamaan nautinnollisen hiihtokunnon, ja nyt voin tarjota sen tällä valmennuksella!

Kuvittele se ihana tunne, kun saat viilettää pitkin pakkasen sävyttämää latu-uraa kevyin potkuin, voimakkain työnnöin ja hymy suupielessä. Sauvat ja sukset menevät oikeaan rytmiin ja sinä jaksat hiihtää kevyesti suunnittelemasi 1.30 tunnin lenkin hengästymättä liikaa. Lopussa Sinusta tuntuu jopa niin helpolta, että päätät ottaa pari lyhyttä loppuspurttia viimeiseen mäkeen, jotka irtoavat helposti koska olet harjoitellut samanlaisia nykäyksiä jo kesän sauvalenkeillä.

Tämä valmennus on Sinulle, joka hiihdät n. 50-1500km talvessa, haluat parantaa kestävyyskuntoasi ja hiihtotaitoasi, oppia perinteisen ja vapaan tyylin hiihtotekniikat, sekä mahdollisesti osallistua hiihtotapahtumaan tai kilpailuun. 

Hiihtovalmentajamme ovat suunnitelleet Sinulle verkkoon harjoitusohjelmat, joita noudattamalla pääset jaksavaan ja nautinnolliseen hiihtokuntoon syksyn ja talven aikana! Lisäksi saat BONUKSENA kilpailuun valmistavat ohjeet, voimaharjoitusohjelman, kuntopiirimalleja ja runsaasti muuta kestävään hiihtokuntoon tarvittavaa tietoa. 

Kuinka verkkovalmennus toimii? – Kokeileminen on riskitöntä

Hiihdon verkkovalmennuksen ostat verkkokaupastamme www.xcparty.fi. Maksettuasi oston, saat sähköpostiisi linkin valmiiseen Priima-työtilaan, josta löydät harjoitusohjelman, ohjeet sen noudattamiseen ja hyödyllistä lisämateriaalia. Verkkovalmennuksemme nimi on: Hiihtäjän kkvalmennus verkossa, ja se sisältää kaksi ohjelmavaihtoehtoa (aloittelija ja keskitaso), joista valitset oman kuntotasosi mukaisen ohjelman. Huomaa, että myymme myös 3 kuukauden settejä edullisempaan hintaan.

Jokainen harjoitusohjelma on progressiivinen eli kehittävä, ja harjoitusmäärä sekä -teho nousee viikkojen myötä. Suosittelemme aina ottamaan sellaisen ohjelman, joka vastaa nykyistä liikkumistasi parhaiten. (Ei siis sitä “missä haluaisit olla”). Helpottaaksemme valintaasi olemme antaneet suuntaa antavat ohjeet harjoitusohjelman valintaan. Jos sinulla herää kysymyksiä ohjelman valinnnasta olethan yhteydessä valmentajiin osoitteessa info@xcparty.fi

  • PERUSTASO = Harjoittelet parantaakseni jaksamista arjessa, opetellaksesi harjoitusrytmiä ja kehittääksesi lajitaitoja.
  • KESKITASO = Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Harjoitusohjelmistamme olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta edellisiltä vuosilta.

“Yllätyin, että tulosta voi saada näinkin nopeasti muutamassa viikossa!”

“Ohjelma on selkeä kokonaisuus, jossa ei ole yhtään hutilyöntiä. Esim. PK-harjoituksissa annettiin aina vaihtoehtoisia lajeja toteuttaa päivän treeni. Osasin alkaa sovittelemaan harjoitusviikkorytmitystä myös omaan työhöni sopivaksi ja juoksin reilun ennätykseni Vaarojen Maratonilla. “

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä tai Smartumilla?

– Maksa valmennus ko.palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Pääset sisään valmennukseen seuraavana arkipäivänä.

Älä siis enää mieti, vaan tartu tilaisuuteen!

Couple man and woman cross-country skiers
Suksi luistaa, kun hiihtokunnon pohjat on luotu kuntoon.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.