Oma tili

Sale!

Hiihtokoulu kahdelle | Oulu | Jyväskylä

100.00

Aineeton, hyödyllinen ja iloa tuova lahjaidea talveen 2022-2023! Sujuva hiihtotekniikka puolisolle tai vaikka omalle parhaalle kaverille. Yhdessä kaikki on kivempaa!

Tässä mahtava lahjaidea vaikkapa puolisolle tai bestikselle. Yhdessä hiihtotekniikoita harjoittelemaan innostavan ja osaavan valmentajan tarkan silmän alle. Saatte tässä 75min. mittaisessa ohjauksessa paljon palautetta, käytännöllisiä ohjeita hiihtotekniikkaan ja hiihtotaitoon sekä ideoita omatoimiseen harjoitteluun ohjauksen jälkeen.

Oulu

Oulussa valmentavat XC-Party Masterit Topi Kiljunen, Jani Oravamäki, Maria Harju ja Aija Söyrinki.

Jyväskylä

Jyväskylässä valmentavat XC-Party Masterit Ida Meriläinen ja Emma Jyrkinen. (Idan opetustunnit ovat tältä talvelta 2023 myyty täyteen eli Emman tunnit valittavissa.)

Rovaniemi

Rovaniemellä valmentaa XC-Party Master Joni Seppä.

Tyylit ja tavoite

Voit valita joko vapaan (mogren, wassberg, kuokka jne..) tai pertsan tekniikat (yksipotkuinen tasatyöntö, tasatyöntö, vuorohiihto jne.) sekä ohjaajan mieltymyksesi mukaan. Kannattaa tutustua ohjaajiin Me-sivulla.

Taso

Ohjauksen taso valitaan ohjattavien mukaan paikan päällä. Voit olla ihan ensi kertaa suksilla tai kokenut aktiivihiihtäjä, joka haluaa hiihtää entistä taloudellisemmin ja nopeammin.

Ilmoita ostoksesi jälkeen meille info@xcparty.fi, kenen valmentajan ohjaukseen haluat. Lähetämme sinulle lahjakortin ja lisätietoa paluupostissa.

Milloin ja missä?

Valmennuksen ajankohta on talven 2022-2023 aikana ja se sovitaan suoraan valmentajan kanssa.

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä, Eazybreakilla tai Smartumilla?

– Maksa valmennus ko.palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Saat paluupostissa vahvistuksen ja lahjakortin.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.