Oma tili

Sale!

Hiihtokoulu kahdelle

100.00

Aineeton, hyödyllinen ja iloa tuova lahjaidea talveen! Sujuva hiihtotekniikka puolisolle tai vaikka omalle parhaalle kaverille. Yhdessä kaikki on kivempaa!

Tässä mahtava lahjaidea vaikkapa puolisolle tai bestikselle. Yhdessä hiihtotekniikoita harjoittelemaan innostavan ja osaavan valmentajan tarkan silmän alle. Saatte tässä n. 75min. mittaisessa ohjauksessa paljon palautetta, käytännöllisiä ohjeita hiihtotekniikkaan ja hiihtotaitoon sekä ideoita omatoimiseen harjoitteluun ohjauksen jälkeen.

Oulu

Oulussa valmentavat XC-Party Masterit Jani Oravamäki ja Maria Harju.

Jyväskylä

Jyväskylässä valmentavat XC-Party Masterit Ida Meriläinen ja Bettina Wikström.

Rovaniemi

Rovaniemellä valmentaa XC-Party Master Joni Seppä.

Jämsä

Jämsässä valmentaa XC-Party Master Keijo Vehkakoski.

Tyylit ja tavoite

Voit valita joko vapaan (mogren, wassberg, kuokka jne..) tai pertsan tekniikat (yksipotkuinen tasatyöntö, tasatyöntö, vuorohiihto jne.) sekä ohjaajan mieltymyksesi mukaan. Kannattaa tutustua ohjaajiin Me-sivulla.

Taso

Ohjauksen taso valitaan ohjattavien mukaan paikan päällä. Voit olla ihan ensi kertaa suksilla tai kokenut aktiivihiihtäjä, joka haluaa hiihtää entistä taloudellisemmin ja nopeammin.

Ilmoita ostoksesi jälkeen meille info@xcparty.fi, kenen valmentajan ohjaukseen haluat. Lähetämme sinulle lahjakortin ja lisätietoa paluupostissa.

Milloin ja missä?

Valmennuksen ajankohta on kuluvan talven aikana ja se sovitaan suoraan valmentajan kanssa.

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä, Eazybreakilla tai Smartumilla?

– Maksa valmennus ko.palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Saat paluupostissa vahvistuksen ja lahjakortin.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.