Oma tili

Hiihtokoulu yksilövalmennuksena

85.00

Sujuvaa hiihtotekniikkaa yksilövalmennuksessa kaikentasoisille hiihtäjille. Tämä on myös tykätty lahjaidea puolisolle tai ystävälle.

Tässä n. 75min. mittaisessa ohjauksessa saat paljon palautetta, käytännöllisiä ohjeita hiihtotekniikkaan ja hiihtotaitoon sekä ideoita omatoimiseen harjoitteluun ohjauksen jälkeen. Käytämme myös videopalautetta.

Jyväskylä

Jyväskylässä valmentavat XC-Party Masterit Ida Meriläinen ja Bettina Wikström.

Oulu

Oulussa valmentavat XC-Party Masterit Jani Oravamäki ja Maria Harju.

Rovaniemi

Rovaniemellä valmentaa XC-Party Master Joni Seppä.

Jämsä

Jämsässä valmentaa XC-Party Master Keijo Vehkakoski.

Tyylit ja tavoite

Voit valita joko vapaan (mogren, wassberg, kuokka jne..) tai pertsan tekniikat (yksipotkuinen tasatyöntö, tasatyöntö, vuorohiihto jne.) sekä ohjaajan mieltymyksesi mukaan. Kannattaa tutustua ohjaajiin klikkaamalla tästä: Me-sivulle

Taso

Ohjauksen taso valitaan ohjattavien mukaan paikan päällä. Voit olla ihan ensi kertaa suksilla tai kokenut aktiivihiihtäjä, joka haluaa hiihtää entistä taloudellisemmin ja nopeammin.

Ilmoita ostoksesi jälkeen meille info@xcparty.fi, kenen valmentajan ohjaukseen haluat. Lähetämme sinulle lisätietoa paluupostissa.

Milloin ja missä?

Valmennuksen ajankohta on talven aikana ja se sovitaan suoraan valmentajan kanssa.

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä tai Smartumilla?

– Maksa valmennus kyseisessä palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Saat paluupostissa vahvistuksen ja lahjakortin.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.