Oma tili

Sale!

Hiihtomyllyn startti talveen - Oulu

75.00

Inspiroidu hiihdosta ja sen oheistreeneistä innostavien ohjaajien vetämänä! Pääset haastamaan itseäsi sauvarinteessä sekä ennen kaikkea kokemaan yhteisöllisen tekemisen meiningin laadukkaissa hiihtotreeneissä. Hiihtomyllystä saat ideoita hiihtotekniikan kehittämiseen, jolloin hiihdosta tulee sujuvaa ja kevyempää. Oulussa valmentaa Jani Oravamäki, Topi Kiljunen, Aija Söyrinki ja Maria Harju.

Inspiroidu hiihdosta ja sen oheistreeneistä innostavien ohjaajien vetämänä! Pääset haastamaan itseäsi nopeustreeneissä sekä ennen kaikkea kokemaan yhteisöllisen tekemisen meiningin tavoitteena nautinnollinen hiihtokunto. Hiihtomyllystä saat ideoita hiihtoosi osaavien valmentajien opastuksella. Oulussa valmentavat XC-Party Masterit Jani Oravamäki ja Topi Kiljunen.

Mitä ja milloin?

Sujuvaa ja vahvaa hiihtoa tukevia harjoitteita kuuden kerran sarjoissa. Voit hankkia myös yksittäisiä harjoituksia suosikkivalmentajallesi tai koko setin Hiihtomyllyt -sivulta. Yksilötreenejä (kesto 75min.) tarjolla:

  • Sauvarinne 12.10. klo 18 Sankivaara,  Jani Oravamäki
  • Nopeustreeni portaissa 27.10. klo 18 Kaakkuri, Jani
  • Sauvarinne 9.11. klo 18, Virpiniemi, Topi Kiljunen
  • Hiihto/juoksu 23.11. klo 18, Sankivaara,
  • Hiihto pk-tekniikkaa painottaen 1.12. klo 18, Sankivaara, Topi
  • Hiihtotekniikat/ylämäet 15.12. klo 18 Jani

Kenelle?

Kaikille kuntoilijoille, jotka haluavat kehittyä hiihdossa.

Missä?

Virpiniemessä ja Sankivaarassa tai muualla lumitilanteen mukaan. Osallistumismaksu:110€.  Voit ostaa myös irtotreenejä 25€ kpl.

Voit maksaa myös virike- ja liikuntaseteleillä

Voit maksaa myös ePassilla, Edenredillä ja Smartumilla. Lähetä tällöin kuitti ostoksestasi ja tietoa ilmoittautumisestasi info@xcparty.fi.

Hiihtomylly toteutuu, jos vähintään 5 osallistujaa ilmoittautuu.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.