Oma tili

Idan Hiihtomylly (pertsa) 2023 - Jyväskylä

65.00

Inspiroidu hiihdosta suositussa Ida Meriläisen hiihtokoulussa Jyväskylässä. Opetus on laadukasta pienryhmäopetusta, ryhmään mahtuu 10 osallistujaa. Tässä opetellaan perinteisen hiihtotavan tekniikat.

Saatavuus: 9 varastossa

Inspiroidu hiihdosta ja sen oheistreeneistä innostavan Idan vetämänä! Hiihtomyllyssä opit hiihtotekniikat ammattilaisen opissa. 

Hiihtomyllyssä opit hiihtotekniikat ja saat palautetta hiihdostasi

Vedän kaksi hiihtomyllyä, toisen vapaalla hiihtotekniikalla ja toisen perinteisellä. Voit ilmoittautua molempiin tai vain toiseen, jos esimerkiksi omistat vain toisen hiihtotyylin välineet. Osallistua voivat kaikentasoiset kuntoilijat aloittelijoista kilpakuntoilijaan.  

Olen vetänyt kymmeniä ja kymmeniä hiihdonopetuksia ja hiihtokouluja lapsista vaareihin. Nautin todella hiihdon ilosanoman välittämisestä. Tavoitteeni on jokaisella kerralla luoda mukava ja oppimismyönteinen ilmapiiri, sekä saada osallistujat hymyilemään!

“Treenit olivat hyvin suunniteltuja ja Ida huomioi tarkasti, miten voisi parhaiten auttaa minua kehittymään. Kokonaisuutena positiivinen ja kannustava valmentaja, jota voi suositella eri taitotasoisille hiihtäjille. Tapaamisista jäi aina hyvä fiilis ja oppimisen ilo!”

Käymme Hiihtomyllyn aikana läpi selkeästi ja ymmärrettävästi kaikki kyseisen tyylin hiihtotekniikat ja harjoittelemme niitä eri maastonkohtiin. Käytän apuna havainnollistavia esimerkkejä. Yritän aina löytää jokaiselle parhaan ja luontaisimman tavan oppia ja näin avustan sinua sisäistämään hiihtotekniikoiden “yksinkertaisen” maailman:) Voit olla varma, että saat kannustusta ja tukea!

Mitä ja milloin?

Sujuvaa ja vahvaa hiihtoa tukevia harjoitteita innostavassa pienryhmässä. Hiihtomyllyn kerroista muodostuu kokonaisuus, jonka keskiössä on hiihtotekniikoiden oppiminen. Saat myös hauskoja kotitehtäviä, joihin voit haastaa myös perheenjäsenet ja ystävät.

Jokainen kerta on hyvä treeni, mutta hikitreenejä nämä eivät ole. Oppimisprosessi vaatii pysähtelyä, kokeilemista uudestaan ja uudestaan sekä miettimistä. Muista siis pukea aina hyvin päälle ja voit ottaa varmuuden vuoksi paksumman takin ladun varteen. Myös juomapullon voi ottaa mukaan ja jättää ladun varteen, sillä pyörimme suht pienellä alueella ja käytämme tiettyjä maastonkohtia harjoitteluun.

Perinteisen tyylin Hiihtomylly

Sisältää kolme tapaamiskertaa

  • ti 10.1. klo 17.30-18.45
  • to 12.1. klo 17.30-18.45
  • ti 17.1. klo 17.30-18.45

Paikka

Laajavuori: tapaaminen ensilumenladun parkkipaikan edestä lähtevällä ladulla/ensilumeladun pätkällä.

Hinta

  • 65€ sisältää kolme kertaa.

Huom.

  • Opetus on laadukasta pienryhmäopetusta, ryhmään mahtuu 10 osallistujaa (+1).
  • Pakkasraja -15C, tällöin opetus siirtyy.
  • Voit ostaa Hiihtomyllyn myös lahjaksi. Kysy lahjakorttia info@xcparty, niin lähetän sen Sinulle sähköisesti ja voit tulostaa sen.
  • Hiihtomylly toteutuu jos vähintään 5 osallistujaa per Hiihtomylly.

Kenelle?

Kaikille kuntoilijoille, jotka haluavat kehittyä hiihdossa.

Missä?

Laajavuoressa

Voit maksaa myös virike- ja liikuntaseteleillä

Voit maksaa myös ePassilla, Edenredillä, Eazybreikillä ja Smartumilla. Lähetä tällöin kuitti ostoksestasi ja tietoa ilmoittautumisestasi info@xcparty.fi.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.