Oma tili

Idan Tasatyöntömylly – Jyväskylä

75.00

Inspiroidu hiihdosta suositussa Ida Meriläisen hiihtokoulussa Jyväskylässä. Opetus on laadukasta pienryhmäopetusta, ryhmään mahtuu 10 osallistujaa. Tässä opetellaan nykyaikaisen voimakkaan tasatyönnön tekniikka.

Saatavuus: 11 varastossa

Inspiroidu hiihdosta ja sen oheistreeneistä innostavan Idan vetämänä! Tasatyöntömyllyssä opit hiihtotekniikat ammattilaisen opissa. 

Tasatyöntömyllyssä opit tekniikan ja saat palautetta hiihdostasi

Tasatyöntömyllyssä vahvistetaan tasatyöntöä ja sen tekniikkaa erilaisin harjoituksin. Osallistua voivat kaikentasoiset hiihtäjät ja voit tulla pertsan tai vapaan välineillä – molemmat käy. 

Hiihtovalmentaja Ida Meriläinen @idameril

Olen vetänyt kymmenen vuoden aikana satoja hiihdonopetuksia ja hiihtokouluja lapsista vaareihin. Olen LitM + hiihtovalmentaja. Hiihdän kilpaa SM-tasolla ja sen lisäksi että olen käynyt hiihdonohjaajatutkinnot sekä tutkinut yliopistossa hiihdon opettamista, olen luonut täysin oman mallin opettaa hiihtotekniikoita – selkeästi, johdonmukaisesti ja inspiroivasti! Somessa minut löytää hiihdon puolesta puhuvalta tililtäni: @idameril 

Nautin todella hiihdon ilosanoman välittämisestä ja tavoitteeni on jokaisella kerralla luoda mukava oppimisilmapiiri ja saada sinut hymyilemään!

“Treenit olivat hyvin suunniteltuja ja Ida huomioi tarkasti, miten voisi parhaiten auttaa minua kehittymään. Kokonaisuutena positiivinen ja kannustava valmentaja, jota voi suositella eri taitotasoisille hiihtäjille. Tapaamisista jäi aina hyvä fiilis ja oppimisen ilo!”

Käymme Hiihtomyllyn aikana läpi selkeästi ja ymmärrettävästi kaikki kyseisen tyylin hiihtotekniikat ja harjoittelemme niitä eri maastonkohtiin. Käytän apuna havainnollistavia esimerkkejä. Yritän aina löytää jokaiselle parhaan ja luontaisimman tavan oppia ja näin avustan sinua sisäistämään hiihtotekniikoiden “yksinkertaisen” maailman:) Voit olla varma, että saat kannustusta ja tukea!

Mitä ja milloin?

Sujuvaa ja vahvaa hiihtoa tukevia harjoitteita innostavassa pienryhmässä. Hiihtomyllyn kerroista muodostuu kokonaisuus, jonka keskiössä on vahvan nykyaikaisen tasatyönnön oppiminen. Saat myös hauskoja kotitehtäviä, joihin voit haastaa myös perheen ja ystävät.

Jokainen kerta on hyvä treeni, mutta hikitreenejä nämä eivät ole. Muista siis pukea aina hyvin päälle ja voit ottaa varmuuden vuoksi paksumman takin ladun varteen. 

Idan Tasatyöntömylly aikataulu

Sisältää kolme tapaamiskertaa

  • ti 9.tammikuuta klo 18:45-19:45
  • ke 10. tammikuuta klo 18:45-19:45
  • to 11.tammikuuta klo 18:45-19:45

Huom. jos haluat osallistua myös vapaan tai pertsan hiihtomyllyyn, ne ovat juuri ennen tasatyöntökurssia eli voit jatkaa sieltä tasuria harjoittelemaan.

Paikka

Laajavuori: tapaaminen ensilumenladun parkkipaikan edestä lähtevällä ladulla/ensilumenladun pätkällä.

Hinta

  • 75€ sisältää kolme kertaa.

Huom.

  • Opetus on laadukasta pienryhmäopetusta, ryhmään mahtuu 10 osallistujaa (+1).
  • Pakkasraja on -15C, tällöin opetus siirtyy.
  • Voit ostaa Hiihtomyllyn myös lahjaksi. Kysy lahjakorttia info@xcparty, niin lähetän sen Sinulle sähköisesti ja voit tulostaa sen.
  • Hiihtomylly toteutuu jos vähintään 5 osallistujaa per Hiihtomylly.

Kenelle?

Kaikille kuntoilijoille, jotka haluavat kehittyä hiihdossa.

Missä?

Laajavuoressa, Jyväskylässä.

Voit maksaa myös virike- ja liikuntaseteleillä

Voit maksaa myös ePassilla, Edenredillä, Eazybreikillä ja Smartumilla. Lähetä tällöin kuitti ostoksestasi ja tietoa ilmoittautumisestasi info@xcparty.fi.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.