Oma tili

Klubijäsenyys

30.00

Tervetuloa kestävyysliikkujien XC Party klubiin! Tuomme yhteen hiihdon, maastopyöräilyn,  polkujuoksun ja muun kestävyysliikunnan harrastajat ympäri Suomen.

Tervetuloa kestävyysliikkujien XC Party klubiin! Tuomme yhteen hiihdon, maastopyöräilyn,  polkujuoksun ja muun kestävyysliikunnan harrastajat ympäri Suomen yhteiseen Facebook -ryhmään, jossa voit hakea reissuseuraa eri tapahtumiin. Näitä et halua missata! Lisäksi saat mahdollisuuden tilata tiimiasuja ja saat muita etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Klubi toimii Facebook ryhmässä ja paikkakuntakohtaisissa WhatsApp-ryhmissä. Klubissa tiedotetaan myös erilaisista yhteistyökumppanien eduista ja muista tempauksista ennen muita.

Edut

  • Innostava yhteisö
  • Verkkoluentoja tai jumppaa etänä
  • Mahdollisuus tilata tiimiasuja ennakkoon
  • ODL:n tarjoamat edut kuntotesteistä, fysioterapiasta, ravitsemusterapiasta ja urheilulääkärin palveluista

Verkkoluennot ja -treenit

Luennoilla kokeneet valmentajat tai kestävyysurheilijat jakavat kokemuksiaan ja vastaavat kysymyksiin. Lopussa varataan aikaa keskusteluille. Osa luennoista tallennetaan ja ne voi kuunnella myös jälkeenpäin Priimassa. Ohjelmassa on myös liikkuvuutta tai muita kestävyysharjoittelua tukevia harjoitteita.

Esimerkkejä verkkoluennoista

  • Haaveena kesän 2022 polkujuoksukisat tai ultrat?
  • Offroad Finnmark 300km MTB kisakokemukset Norjassa
  • Juoksuvaellus tunturissa
  • Pyöräretkellä Suomessa ja ulkomailla

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.