Oma tili

Kropparaksa – työkalut arjen hyvinvointiin (3kk)

199.00

Tässä valmennuksessa ei puhuta painosta, mittauksista eikä treenistä. Kropparaksalla opit tuntemaan itsesi paremmin ja tekemään joustavasti itsellesi terveellisiä valintoja arjessa positiivisessa hengessä. Valmennuksen jälkeen sinulla on monipuolinen työkalupakki ja suunnitelma oman hyvinvoinnin edistämiseksi ja omaan tapaasi elää hyvää elämään.

Kropparaksassa saat kestävän pohjan voimia lisäävään, tasapainoiseen arkeen ja hyvään elämään. Emme lupaa pikafiksejä tai pintaremonttia, vaan kestävät työkalut hyvinvointisi tueksi. Käsityksesi omasta hyvinvoinnista ja sen kulmakivistä kirkastuvat ja pääset pois riittämättömyyden- ja “pitäisi korjata/laihtua/kuntoilla, mutta en pysty tai osaa” – tunteista.

Itsetuntemusta ja kärsivällisyyttä

Kropparaksalla opit tuntemaan itsesi paremmin ja tekemään joustavasti itsellesi terveellisiä valintoja arjessa. Terveyden temppelimmehän ei ole koskaan valmis, joten opit pois riittämättömyyden tunteesta ja tekemään kestäviä valintoja hyvinvoinnin työmaalla. Valmennuksen jälkeen sinulla on monipuolinen työkalupakki ja suunnitelma oman hyvinvoinnin edistämiseksi ja omaan tapaasi elää hyvää elämään. Kun arjen perusasiat ovat kunnossa, on lopputuloksena virtaa arkeen, paremmin voiva keho ja tyytyväisempi mieli.

Kropparaksassa perustukset kuntoon

Hyvinvointivalmennus, jonka tavoitteena on tarjota tukea oikeisiin elämäntapavalintoihin arjessa. Valmennus lisää vireyttä ja toimintakykyä arkeen ja auttaa tuomaan liikunnan ja hyvinvointia tuovan rytmin osaksi elämää. Valmennuksen aikana tehdään yksinkertaisia, helppoja ja kestäviä muutoksia omiin elintapoihin antamalla tutkitusti tehokkaita työkaluja terveelliseen ravintoon ja palautumiseen. Mukaan mahtuu 15 ensin ilmoittautunutta.

Valmennuksen pääteemat

Arjen kuormittavuuden hallinta, palautuminen, lepo, ravitsemus ja liikunta.

Ajankohta

Kesto 1.4. – 30.6.2023. Ryhmä voi jatkaa tämän jälkeenkin kohti syyskautta.

Valmennuksen sisältö

 • Alkukartoitus ja webinaarit
 • Pienryhmätyöskentely suljetussa Facebook -ryhmässä
 • Hyvinvointivalmennuksen ohjelman mukaiset teemaviikot ja käytännöllisiä ohjeita sekä vertaistukea
 • Selkeät työkalut, joilla pääset kiinni arjen hyvinvointihaasteisiin
 • Kannustuksen, valmentajien ja ryhmän tuen
 • Iltapäivän 15min. Livejumpat klo 15.45 kahdesti kuukaudessa. Jumpan voi tehdä myös itselleen sopivaan aikaan. Energiaa päivään! Live -jumpan voi tehdä myös myöhemmin, se tallennetaan.
 • Valmennuksen päätöskysely ja päätöstapaaminen verkossa.
 • Mahdollisuus yksilö- tai ryhmävalmennuksen syksyllä 2023

Miten?

Valmennus alkaa alkukyselyllä, jonka jälkeen keskustellaan webinaarissa osallistujien omista lähtökohdista, tavoitteista ja toiveista. Asetamme yhdessä motivoivat ja realistiset tavoitteet valmennukselle. Tämän jälkeen valmennus jatkuu keskusteluilla Facebook -ryhmässä, johon valmentajat antavat viikoittain erilaisia motivoivia tehtäviä ja virikkeitä. Valmennuksen aikana pidetään kuusi webinaaria, joissa on virikeluento ja sen jälkeen keskustelua osallistujien kokemuksista seuraavia tavoitteita kohti ohjaten.

Webinaarit

Ajankohta klo 18 (kesto 60-75min.)

 • Ma 3.4. Matka alkaa – Hyvinvoinnin peruskivet
 • Ke 12.4. Rungon pystytys – kokonaiskuormitus arjessa ja palautuminen
 • Ke 19.4. Katto pään päälle – ravinto-ohjaus, syö itsesi terveeksi
 • Ke 10.5. Sähköistys – liikunnalla lisää virtaa elämään
 • Ke 7.6. Harmoninen kokonaisuus – arjen liikennevalot, oman vireystilan hallinta
 • To 29.6. Harjakaiset – päätösseremoniat ja huoltosuunnitelma jatkoon

Valmentajat

Mika Kankainen

Mika on pyöräilyä, kendoa ja monenlaista luontoliikuntaa harrastava ikuinen maisemien ja auringonlaskujen ihailija. Koulutukseltaan tämä DI, LH, Mt- ja päihdeohjaaja, VOK1 ja VOK2 (SLU/Suomen Kendoliitto 2011), Senior Personal Trainer (Virpiniemen Liikuntaopisto, 2018) ja elintapaohjauksen ammattilainen (UKK-instituutti, 2019) vaikuttaa Oulussa. Lue Mikan blogi tästä.

Johanna Alppi

Johanna on Kropparaksa -valmennuksen mentori, joka auttaa löytämään sinulle sopivat tavoitteet ja etenemään kohti parempaa ja energisempää elämää. Tämä kokenut ja koulutettu liikunnanohjaaja ja hyvinvointivalmentaja työskentelee Santa Sportissa ja vapaa-ajalla nauttii monipuolisesti luonnosta. Johannalla on kokemusta hiihdonopettajan tehtävistä Suomen lisäksi Amerikasta.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.