Oma tili

Kropparaksa | hyvinvointivalmennus ryhmille tilauksesta

Tässä valmennuksessa ei puhuta painosta, mittauksista eikä treenistä. Kropparaksalla opit tuntemaan itsesi paremmin ja tekemään joustavasti itsellesi terveellisiä valintoja arjessa positiivisessa hengessä. Valmennuksen jälkeen sinulla on monipuolinen työkalupakki ja suunnitelma oman hyvinvoinnin edistämiseksi ja omaan tapaasi elää hyvää elämään. Kerää kaveriporukka, harrasteryhmä tai tilaa valmennus henkilöstöllesi.

Kropparaksassa saatte kestävän pohjan voimia lisäävään, tasapainoiseen arkeen ja hyvään elämään. Emme lupaa pikafiksejä tai pintaremonttia, vaan kestävät työkalut hyvinvointisi tueksi. Käsityksenne omasta hyvinvoinnistanne ja sen kulmakivistä kirkastuvat ja pääsette pois riittämättömyyden- ja “pitäisi korjata/laihtua/kuntoilla, mutta en pysty tai osaa” – tunteista.

Tämä valmennus järjestetään sinun toiveiden mukaan painottaen juuri sinun toimialan erityispiirteitä, henkilöstön tarpeita ja rakentaen sen vahvuuksille. Suunnittelemme kokonaisuuden liikunnan, palautumisen, ravitsemuksen ja arjen kuormittavuuden hallinnan ympärille.

Itsetuntemusta ja kärsivällisyyttä

Kropparaksalla opitte tuntemaan itsenne paremmin ja tekemään joustavasti terveellisiä valintoja arjessa. Terveyden temppelimmehän ei ole koskaan valmis, joten opitte pois riittämättömyyden tunteesta, ja tekemään kestäviä valintoja hyvinvoinnin työmaalla. Valmennuksen jälkeen teillä on monipuolinen työkalupakki ja suunnitelma oman hyvinvointinne edistämiseksi ja omaan tapaanne elää hyvää elämää. Kun arjen perusasiat ovat kunnossa, on lopputuloksena virtaa arkeen, paremmin voiva keho ja tyytyväisempi mieli.

Kropparaksassa perustukset kuntoon

Kropparaksa on hyvinvointivalmennus, jonka tavoitteena on tarjota tukea energiaa lisääviin elämäntapavalintoihin arjessa. Valmennus lisää vireyttä ja toimintakykyä arkeen. Valmennuksessa saa ideoita ja toimintamallin hyvinvointia tuovaan elämänrytmiin. Valmennuksen aikana tehdään yksinkertaisia, helppoja ja kestäviä muutoksia omiin elintapoihin antamalla tutkitusti tehokkaita työkaluja terveelliseen ravintoon, liikuntaan ja palautumiseen.

Valmennuksen pääteemat

Arjen kuormittavuuden hallinta, palautuminen, lepo, ravitsemus ja liikunta.

Ajankohta

Valmennuksen kesto on oletuksena 3kk, mutta sen ajankohta ja kesto sovitaan aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Valmennuksen sisältö

 • Alkukartoitus ja webinaarit
 • Pienryhmätyöskentely suljetussa Facebook -ryhmässä tai suljetussa Priima -oppimisympäristössä.
 • Hyvinvointivalmennuksen ohjelman mukaiset teemaviikot ja käytännöllisiä ohjeita sekä vertaistukea
 • Selkeät työkalut, joilla pääset kiinni arjen hyvinvointihaasteisiin
 • Kannustuksen, valmentajien ja ryhmän tuen
 • Iltapäivän 15min. Livejumpat esim. klo 15.45 kahdesti kuukaudessa. Jumpan voi tehdä myös itselleen sopivaan aikaan. Energiaa päivään! Live -jumpan voi tehdä myös myöhemmin, se tallennetaan.
 • Valmennuksen päätöskysely ja päätöstapaaminen verkossa

Miten?

Valmennus alkaa alkukyselyllä, jonka jälkeen keskustellaan webinaarissa osallistujien omista lähtökohdista, tavoitteista ja toiveista. Asetamme yhdessä motivoivat ja realistiset tavoitteet valmennukselle. Tämän jälkeen valmennus jatkuu keskusteluilla Facebook -ryhmässä, johon valmentajat antavat viikoittain erilaisia motivoivia tehtäviä ja virikkeitä. Valmennuksen aikana pidetään kuusi webinaaria, joissa on virikeluento ja sen jälkeen keskustelua osallistujien kokemuksista seuraavia tavoitteita kohti ohjaten.

Webinaarit

Ajankohta sovitaan toiveidenne mukaan.

 • Matka alkaa – Hyvinvoinnin peruskivet
 • Rungon pystytys – kokonaiskuormitus arjessa ja palautuminen
 • Katto pään päälle – ravinto-ohjaus, syö itsesi terveeksi
 • Sähköistys – liikunnalla lisää virtaa elämään
 • Harmoninen kokonaisuus – arjen liikennevalot, oman vireystilan hallinta
 • Harjakaiset – päätösseremoniat ja huoltosuunnitelma jatkoon

Hinta

295€/hlö + alv. Minimitoteutusmäärä kahdeksan henkilöä.

Valmentajat

Mika Kankainen

Mika on pyöräilyä, kendoa ja monenlaista luontoliikuntaa harrastava ikuinen maisemien ja auringonlaskujen ihailija. Koulutukseltaan tämä DI, LH, Mt- ja päihdeohjaaja, VOK1 ja VOK2 (SLU/Suomen Kendoliitto 2011), Senior Personal Trainer (Virpiniemen Liikuntaopisto, 2018) ja elintapaohjauksen ammattilainen (UKK-instituutti, 2019) vaikuttaa Oulussa. Lue Mikan blogi tästä.

Johanna Alppi

Johanna on Kropparaksa -valmennuksen mentori, joka auttaa löytämään sinulle sopivat tavoitteet ja etenemään kohti parempaa ja energisempää elämää. Tämä kokenut ja koulutettu liikunnanohjaaja ja hyvinvointivalmentaja työskentelee Santa Sportissa ja vapaa-ajalla nauttii monipuolisesti luonnosta. Johannalla on kokemusta hiihdonopettajan tehtävistä Suomen lisäksi Amerikasta.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.