Oma tili

Sale!

Hiihtokuntoon 2024! Kuntohiihtäjän verkkovalmennus

129.00

Treeniohjelma jaksavaan ja nautinnolliseen hiihtokuntoon! Tästä saat nousujohteisen hiihtäjän ohjelman laadukkaaseen talven harjoitteluun. Ota tästä punainen lanka perusharjoitteluusi ja nosta itsesi uudelle tasolle.

 

Nautinnollinen hiihtokunto luodaan nyt! Harjoittele ammattivalmentajien ohjelmilla läpi talven yhteensä 20 viikkoa!

Haluaisitko nautinnollisemman hiihtokunnon? Tuntuuko, että treenaat ja liikut mutta kehitystä ei tapahdu? Haluaisitko järkevöittää tekemistäsi ja saada samalla treenimäärällä, jolla liikut nyt, parempia tuloksia jatkossa? Ennen kaikkea haluaisitko liitää suksilla?!

  • Tämä valmennus on Sinulle joka hiihdät 50-1500km talvessa, haluat parantaa kestävyyskuntoasi ja hiihtotaitoasi, oppia perinteisen ja vapaan tyylin hiihtotekniikat, sekä mahdollisesti osallistua hiihtotapahtumaan tai kilpailuun.
  • Valmennus kestää 5 kk.

Kuvittele se ihana tunne, kun saat viilettää pitkin pakkasen sävyttämää latu-uraa kevyin potkuin, voimakkain työnnöin ja hymy suupielessä. Sauvat ja sukset menevät oikeaan rytmiin ja sinä jaksat hiihtää kevyesti suunnittelemasi 1,5 tunnin lenkin hengästymättä liikaa. Lopussa Sinusta tuntuu jopa niin helpolta, että päätät ottaa pari lyhyttä loppuspurttia viimeiseen mäkeen.

Olen suunnitellut Sinulle verkkoon harjoitusohjelmat, joita noudattamalla pääset jaksavaan ja nautinnolliseen hiihtokuntoon talven aikana! Lisäksi saat kilpailuun valmistavat ohjeet sekä riittävästi muuta kestävään hiihtokuntoon tarvittavaa tietoa.

Valmentaja Ida Meriläinen

Ida on LitM ja kouluttautunut sekä hiihtoa yliopistossa tutkinut kestävyysvalmentaja ja kilpahiihtäjä, joka on vetänyt satoja hiihtokouluja lapsista vaareihin. Itsekin SM-tasolla kilpaa hiihtävän Idan vahvuutena on hiihdon opettaminen ja valmentaminen verkossa. Somessa tilillään @idameril löytyy paljon hiihtoaiheista sisältöä ja ideoita omille lenkeille. Idan unelmana on olla ”koko kansan hiihtokoutsi” ja hän haluaa auttaa kaikkia saavuttamaan nautinnollisen hiihtokunnon ja sen kuuluisan pitkän liu’un!<3 Verkkovalmentajana Ida on toiminut jo useita vuosia.

Priima tilasi näyttää tältä:

Sisällys:

  • Viikot 1-4 – Harjoittelu alkaa! Muista tehdä rauhalliset PK-lenkit maltilla. (PPP = pystyt puhumaan puuskuttamatta). Lumelle siirtyminen. Oma testihiihto 1.
  • Tammikuun viikot – Hyviä tekniikkaharjoituksia suksilla ja vastapainoa sauvakävellen ja juosten!
  • Helmikuun viikot: Hiihtokunnon rakentamista, pidä tekniikat hallussa ja huoli jaksamisesta.
  • Maaliskuun viikot: Hiihtokunnosta nauttimista, hiihtotapahtumiin osallistumista, talven ihmemaan ihastelua! Oma testihiihto 2.
  • Huhtikuun viikot: Hiihtoharjoituksia keväthangilla.

 

Kuinka verkkovalmennus toimii?

Verkkovalmennuksen ostat verkkokaupastamme www.xcparty.fi. Maksettuasi oston, saat sähköpostiisi linkin valmiiseen Priima-työtilaan, josta löydät harjoitusohjelman, ohjeet sen noudattamiseen ja hyödyllistä lisämateriaalia. Verkkovalmennuksemme nimi on: Hiihtokuntoon 2024! Verkkovalmennus kuntohiihtäjälle ja se sisältää kaksi ohjelmavaihtoehtoa (keskitaso ja vaativa), joista valitset oman kuntotasosi mukaisen ohjelman.

Molemmat harjoitusohjelmat ovat progressiivisia, ja harjoitusmäärä sekä -teho nousee viikkojen myötä. Suosittelemme aina ottamaan sellaisen ohjelman, joka vastaa nykyistä liikkumistasi parhaiten. (Ei siis sitä missä haluaisit olla). Helpottaaksemme valintaasi olemme antaneet suuntaa antavat ohjeet harjoitusohjelman valintaan. Jos sinulla herää kysymyksiä ohjelman valinnnasta olethan yhteydessä valmentajiin osoitteessa info@xcparty.fi

  • KESKITASO = Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävämpi.
  • VAATIVA = Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.

Harjoitusohjelmistamme olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta edellisiltä vuosilta:

“Yllätyin, että tulosta voi saada näinkin nopeasti muutamassa viikossa!”

“Ohjelma on selkeä kokonaisuus, jossa ei ole yhtään hutilyöntiä. Esim. PK-harjoituksissa annettiin aina vaihtoehtoisia lajeja toteuttaa päivän treeni. Osasin alkaa sovittelemaan harjoitusviikkorytmitystä myös omaan työhöni sopivaksi.”

“Hiihdin elämäni ensimmäiset hiihtokilpailut menestyksekkäästi, vaikka aloitin perinteisen hiihtämisen vasta tänä syksynä!”

”Mukava ja selkeä ohjelma”

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä, Eazybreakilla tai Smartumilla?

– Maksa valmennus kyseisessä palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Pääset sisään valmennukseen seuraavana arkipäivänä.

Älä siis enää mieti, vaan tartu tilaisuuteen!

 

Ladulla on mukava liihottaa, kun kestävyyskunto on kohdillaan.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.