Oma tili

Sale!

Kuntohiihtäjän verkkovalmennus (tammi-maaliskuu)

95.00

Treeniohjelma jaksavaan ja nautinnolliseen hiihtokuntoon 3 kuukaudessa! Tästä saat nousujohteisen hiihtäjän ohjelman laadukkaaseen tammi-maaliskuun harjoitteluun. Ota tästä punainen lanka perusharjoitteluusi ja nosta itsesi uudelle tasolle.

Nautinnollinen hiihtokunto luodaan nyt! Harjoittele ammattivalmentajien ohjelmilla

Haluaisitko nautinnollisemman hiihtokunnon? Tuntuuko, että treenaat ja liikut mutta kehitystä ei tapahdu? Haluaisitko järkevöittää tekemistäsi ja saada samalla treenimäärällä, jolla liikut nyt, parempia tuloksia jatkossa? Ennen kaikkea haluaisitko liitää suksilla?!

  • Tämä valmennus on Sinulle joka hiihdät 200-1500km talvessa, haluat parantaa kestävyyskuntoasi ja hiihtotaitoasi, oppia perinteisen ja vapaan tyylin hiihtotekniikat, sekä mahdollisesti osallistua hiihtotapahtumaan tai kilpailuun.

Minulla on Sinulle “avaimet käteen” ratkaisu! Olen Ida Meriläinen, maastohiihtovalmentaja, kilpahiihtäjä sekä LitM. Olen valmentanut satoja ihmisiä menestyksekkäästi parempaan hiihtokuntoon. Olen miettinyt, kuinka voisin auttaa mahdollisimman montaa ihmistä hiihtämään helpommin, ja nyt voin tarjota sen tällä valmennuksella!

Kuvittele se ihana tunne, kun saat viilettää pitkin pakkasen sävyttämää latu-uraa kevyin potkuin, voimakkain työnnöin ja hymy suupielessä. Sauvat ja sukset menevät oikeaan rytmiin ja sinä jaksat hiihtää kevyesti suunnittelemasi 1,5 tunnin lenkin hengästymättä liikaa. Lopussa Sinusta tuntuu jopa niin helpolta, että päätät ottaa pari lyhyttä loppuspurttia viimeiseen mäkeen.

Hiihtovalmentajat Ida Meriläinen ja Joni Seppä ovat suunnitelleet Sinulle verkkoon harjoitusohjelmat, joita noudattamalla pääset jaksavaan ja nautinnolliseen hiihtokuntoon talven aikana! Lisäksi saat BONUKSENA kilpailuun valmistavat ohjeet, voimaharjoitusohjelman, kuntopiirimalleja sekä riittävästi muuta kestävään hiihtokuntoon tarvittavaa tietoa.

Kuinka verkkovalmennus toimii?

Hiihdon verkkovalmennuksen ostat verkkokaupastamme www.xcparty.fi. Maksettuasi oston, saat sähköpostiisi linkin valmiiseen Priima-työtilaan, josta löydät harjoitusohjelman, ohjeet sen noudattamiseen ja hyödyllistä lisämateriaalia. Verkkovalmennuksemme nimi on: Hiihtokuntoon 2023! Verkkovalmennus kuntohiihtäjälle tammi-maaliskuu, ja se sisältää kaksi ohjelmavaihtoehtoa (aloittelija ja keskitaso), joista valitset oman kuntotasosi mukaisen ohjelman.

Molemmat harjoitusohjelmat ovat progressiivisia, ja harjoitusmäärä sekä -teho nousee viikkojen myötä. Suosittelemme aina ottamaan sellaisen ohjelman, joka vastaa nykyistä liikkumistasi parhaiten. (Ei siis sitä missä haluaisit olla). Helpottaaksemme valintaasi olemme antaneet suuntaa antavat ohjeet harjoitusohjelman valintaan. Jos sinulla herää kysymyksiä ohjelman valinnnasta olethan yhteydessä valmentajiin osoitteessa info@xcparty.fi

  • PERUSTASO = Harjoittelet parantaakseni jaksamista arjessa, opetellaksesi harjoitusrytmiä ja kehittääksesi lajitaitoja.
  • KESKITASO = Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävämpi.

Harjoitusohjelmistamme olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta edellisiltä vuosilta:

“Yllätyin, että tulosta voi saada näinkin nopeasti muutamassa viikossa!”

“Ohjelma on selkeä kokonaisuus, jossa ei ole yhtään hutilyöntiä. Esim. PK-harjoituksissa annettiin aina vaihtoehtoisia lajeja toteuttaa päivän treeni. Osasin alkaa sovittelemaan harjoitusviikkorytmitystä myös omaan työhöni sopivaksi.”

“Hiihdin elämäni ensimmäiset hiihtokilpailut menestyksekkäästi, vaikka aloitin perinteisen hiihtämisen XC-Partyn opissa vasta tänä syksynä!”

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä, Eazybreakilla tai Smartumilla?

– Maksa valmennus ko.palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Pääset sisään valmennukseen seuraavana arkipäivänä.

Älä siis enää mieti, vaan tartu tilaisuuteen!

 

Ladulla on mukava liihottaa, kun kestävyyskunto on kohdillaan.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.