Oma tili

Hiihtokuntoon 2024! Syksyn verkkovalmennus

95.00

Tästä saat nousujohteisen hiihtäjän harjoitusohjelman laadukkaaseen syysharjoitteluun. Ota punainen lanka perusharjoitteluusi ja luo itsellesi kestävä pohja hiihtotalveen 12 viikossa.

Nautinnollinen hiihtokunto luodaan nyt! Harjoittele ammattivalmentajien ohjelmilla 12 viikkoa

Haluaisitko nautinnollisemman hiihtokunnon ensi talveksi? Harrastatko monipuolisesti kestävyysliikuntaa ja haluaisit treeniohjelman? Haluatko järkevöittää tekemistäsi ja saada samalla treenimäärällä jolla liikut nyt, parempia tuloksia jatkossa?

Ida Meriläinen on tykätty kestävyysvalmentaja ja hänen vahvuutenaan on siirtää osaaminen verkkoon ja ruudun kautta myös sinulle.

Syksyllä on mukava treenata olosuhteiden mukaan. Hiihtäjän vuosikellossa syksyllä harjoitellaan runsaasti sauvakävelyä, sauvarinnettä, lihaskuntoa ja ensilumelatujen avauduttua siirrytään lumille pikku hiljaa hiihtämään. Kaikki tämä on mukavaa, mutta sisältää sudenkuoppia! Kääk!

TOP 5. mokat syksyn harjoittelussa

  1. Into piukeana painetaan menemään liiaan kovaa ja liian paljon -> väsytään jo ennen kuin talvi tulee.
  2. Ei muisteta levätä. Syksy verottaa jo viileydellään ja pimeydellään.
  3. Hiihdetään ensilumilla liian pitkää junnavaa harjoittelua ja saadaan lihakset niin tukkoon ettei hiihtämisestä tule enää mitään.
  4. Kehittyneen kunnon myötä ruvetaan pidentämään jokaista harjoitusta kymmenellä minuutilla, mikä johtaa koko harjoituskuorman liialliseen kasvuun ja äärimmäiseen väsymykseen. Ei luoteta siihen, että neljä hyvää treeniä on parempi kuin seitsemän huonoa.
  5. Ei hankita harjoitusohjelmaa, vaan keksitään itse mitä harjoituksia milloinkin ja mietitään miksi muut hiihtävät talvella niin paljon helpommin.

 

Tämä valmennus on Sinulle, joka hiihdät n. 300-1500km talvessa, haluat parantaa kestävyyskuntoasi ja hiihtotaitoasi, oppia perinteisen ja vapaan tyylin hiihtotekniikat, sekä mahdollisesti osallistua hiihtotapahtumaan tai kilpailuun. 

Hiihtovalmentaja Ida Meriläinen on suunnitellut Sinulle verkkoon harjoitusohjelmat, joita noudattamalla kehität kestävyyskuntoasi fiksusti syksyn aikana. Lisäksi pääset tekemään testijuoksun. Tämä ohjelma on optimaalinen jatkumo Hiihtäjän Kesä-verkkovalmennukselle, mutta voit hankkia tämän vaikka et olisi harjoitellutkaan kesällä. Harjoitusohjelma sisältää keskitason (n. 3-6h treeniä viikossa) ja vaativan tason (n.5-10h treeniä viikossa) ohjelmat, jotka noudattelevat fiksua harjoitusviikkorytmitystä. Lisäksi saat BONUKSENA kilpailuun valmistavat ohjeet, uusia lihakskuntomalleja ja runsaasti muuta kestävyyskunnon kehitystä tukevaa tietoa.

Tältä Priima-valmennustilasi näyttää (malli on Hiihtäjän Kesästä).

Kuinka verkkovalmennus toimii? – Kokeileminen on riskitöntä

Hiihdon verkkovalmennuksen ostat verkkokaupastamme www.xcparty.fi. Maksettuasi oston, saat sähköpostiisi linkin valmiiseen Priima-työtilaan, josta löydät harjoitusohjelman, ohjeet sen noudattamiseen ja hyödyllistä lisämateriaalia. Verkkovalmennuksemme nimi on: Hiihtokuntoon 2024! Syksyn verkkovalmennus, ja se sisältää kaksi ohjelmavaihtoehtoa (keskitaso ja vaativa), joista valitset oman kuntotasosi mukaisen ohjelman.

Jokainen harjoitusohjelma on progressiivinen eli kehittävä, ja harjoitusmäärä sekä -teho nousee viikkojen myötä. Suosittelemme aina ottamaan sellaisen ohjelman, joka vastaa nykyistä liikkumistasi parhaiten. (Ei siis sitä “missä haluaisit olla”). Helpottaaksemme valintaasi olemme antaneet suuntaa antavat ohjeet harjoitusohjelman valintaan. Jos sinulla herää kysymyksiä ohjelman valinnnasta olethan yhteydessä valmentajiin osoitteessa info@xcparty.fi

  • KESKITASO = Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.
  • VAATIVA = Sinulla on rautainen peruskestävyys ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi!

Harjoitusohjelmistamme olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta edellisiltä vuosilta.

“Yllätyin, että tulosta voi saada näinkin nopeasti muutamassa viikossa!”

“Ohjelma on selkeä kokonaisuus, jossa ei ole yhtään hutilyöntiä. Esim. PK-harjoituksissa annettiin aina vaihtoehtoisia lajeja toteuttaa päivän treeni. Osasin alkaa sovittelemaan harjoitusviikkorytmitystä myös omaan työhöni sopivaksi ja juoksin reilun ennätykseni Vaarojen Maratonilla. “

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä, Eazybreakilla tai Smartumilla?

– Maksa valmennus kyseisessä palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Pääset sisään valmennukseen seuraavana arkipäivänä.

Älä siis enää mieti, vaan tartu tilaisuuteen!

Couple man and woman cross-country skiers
Suksi luistaa, kun hiihtokunnon pohjat on vahvat.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.