Oma tili

Löydä polkujuoksun ilo! Osa 2

147.00

Haaveiletko polkujuoksutapahtumien lyhyistä matkoista? Tämä viiden kuukauden treeniohjelma jaksavaan ja nautinnolliseen juoksukuntoon sisältää 21 viikon harjoitusohjelman. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi parempi jaksaminen arjessa, fiksumpi ajankäyttö harjoittelussa tai kestävämpi juoksukunto!

 

Haluatko olla nopeampi, vahvempi ja ketterämpi? Haluatko onnistu kesän polkujuoksutapahtumien lyhyillä matkoilla? Tämä harjoitusohjelma on sinulle, joka pystyt juoksemaan jo muutamien kilometrien mittaisia juoksulenkkejä (Mikäli haaveilet juoksemisen aloittamisesta, suosittelemme Löydä juoksun ilo – juoksijan starttikurssi osa 1 -valmennusta). Viiden kuukauden treeniohjelma jaksavaan ja nautinnolliseen juoksukuntoon sisältää 21 viikon harjoitusohjelman. Voit aloittaa harjoitusohjelman vaikka heti – tai antaa sen lahjaksi. Nousujohteinen ohjelma sisältää voimakauden, peruskestävyys- ja vauhtikestävyyskauden ja kisaan valmistavan ohjelman. Tarttumalla tilaisuuteen lisäät harjoittelun monipuolisuutta ja nostat itsesi nextille levelille!

Tuntuuko, että kehitys junnaa paikoillaan? Että harjoittelet ja liikut, mutta suorituskykysi ei parane? Haluaisitko järkevöittää tekemisiäsi, ja saada parempia tuloksia aikaan samalla harjoittelumäärällä, jolla liikut nyt?

Unohda junnaava harjoittelu – ohjelmista löytyy rytmiä niin viikkojen sisällä kuin välilläkin!

Harjoitusohjelmaa noudattavaa kolmen viikon rytmitystä: kevyt, keskiraskas ja raskas harjoitusviikko. Harjoitusohjelma mahdollistaa talvilajeista nauttimisen, ja ohjelmaan onkin annettu lajivaihtoehtoja harjoituksille. Kestävyysliikuntaohjelma tuo nopeutta, ketteryyttä ja vahvuutta juoksuun ja lisää suorituskykyä. Harjoitusohjelma mahdollistaa erinomaisesti myös osallistumisen tulevan kauden polkujuoksutapahtumiin. Ohjelma sisältää myös ohjeet kisoihin valmistavien viikkojen harjoitusohjelman.

Esimerkkiohjelma

Viikko 5, vko II (keskiraskas n. 3h 30 min)

  • Ma Lepo
  • Ti alkuverryttely 15min. +kuntopiiri/kahvakuula 30min + loppuverryttely 10 min
  • Ke lepo
  • To To AV 15min.+ mäkivedot 2x10s+2x20s+2x10s/pal.2min.+ LV 15min. Pyri nousujohteisuuteen – ensimmäiset vedot rennosti, seuraavat reippaasti ja viimeiset kaksi voi olla jo kovaa (*mutta ei täysiä). Voit halutessasi tehdä harjoituksen myös kuntoportaissa.
  • Pe lepo/ lihash.
  • La lepo
  • Su Pitkä PK 1,15h – 1,30h sauvakävely /juoksukävely /hiihto

Kuinka verkkovalmennus toimii? – Kokeileminen on riskitöntä

Verkkovalmennuksen ostat verkkokaupastamme www.xcparty.fi. Maksettuasi oston, saat sähköpostiisi linkin valmiiseen Priima-työtilaan, josta löydät harjoitusohjelman, ohjeet sen noudattamiseen ja hyödyllistä lisämateriaalia. Kurssin voi suorittaa myös itsenäisesti, mikäli jaksat juosta jo muutaman kilometrin verran.

Harjoitusohjelma on progressiivinen eli kehittävä, ja harjoitusmäärä sekä -teho nousee viikkojen myötä. Tämän harjoitusohjelman taso on helppo. Suosittelemme valitsemaan ohjelman, joka vastaa nykyistä liikkumistasi parhaiten. (Ei siis sitä “missä haluaisit olla”. Mikäli epäröit sinulle sopivan tasoisesta ohjelmasta, autamme mielellämme valinnassamme. Jos sinulla herää kysymyksiä ohjelman valinnasta olethan yhteydessä valmentajiin osoitteessa info@xcparty.fi

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä, Eazybreakilla tai Smartumilla?

– Maksa valmennus kyseisessä palvelussa, ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Pääset sisään valmennukseen seuraavana arkipäivänä.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.