Oma tili

Sale!

Maratonhiihtäjän verkkovalmennus (5kk)

129.00

Treeniohjelmat ja ohjeet sinulle, joka tähtäät talven massahiihtoihin. Ota tästä punainen lanka talven perusharjoitteluusi ja nosta itsesi uudelle tasolle. Ohjelma alkaa 1.11. ja jatkuu maaliskuun loppuun 31.3.2023 saakka.

Hiihtovalmentajat Ida Meriläinen ja Joni Seppä ovat suunnitelleet Sinulle verkkoon harjoitusohjelmat, joita noudattamalla pääset kestävään ja nautinnolliseen hiihtokuntoon kohti talven massahiihtoja.

Kohti maratonhiihdon läpiviemistä ja tulostavoitetta

Onko haaveenasi osallistua hiihtotapahtumaan? Parhaimmillaan massahiihdossa nautit kisatunnelmasta, ylität odotuksesi, hiihdät pitkän matkan hymy suupielessä ystävien kanssa, teet huipputuloksen, irvistät sopivasti itsesti tiukille ja olet tyytyväinen rakentamaasi kestävyyskuntoon, jolla kaikki tämä oli mahdollista.

Tämä valmennus on Sinulle, jos tavoitteesi on osallistua massahiihtoon tai kehittää pitkän matkan hiihtokuntoa. Valmennus sisältää marras-maaliskuun. Sama valmennustila sisältää kaksi ohjelmaa + kisaviikot.

  • Valitse Priimassa keskitason ohjelma, jos hiihdät talvessa 50-500km ja tavoitteenasi on parempi kestävyyskunto ja hiihtotekniikoiden oppiminen ja lyhyempien massahiihtomatkojen läpivieminen.
  • Valitse Priimassa vaativa ohjelma, jos hiihdät talvessa 500km tai enemmän ja haluat järkevöittää tekemistäsi, oppia hiihtotekniikoita ja hiihtää pidemmän maratonmatkan, tai tavoittelet tulostavoitetta maratonhiihdossa.

Kuinka verkkovalmennus toimii? – Kokeileminen on riskitöntä

Hiihdon verkkovalmennuksen ostat verkkokaupastamme www.xcparty.fi. Maksettuasi oston, saat sähköpostiisi linkin valmiiseen Priima-työtilaan, josta löydät harjoitusohjelmat, ohjeet sen noudattamiseen ja hyödyllistä lisämateriaalia. Verkkovalmennuksemme nimi on: Maratonhiihtäjän verkkovalmennus, ja se sisältää kaksi ohjelmavaihtoehtoa, joista valitset oman nykyisen kuntotasosi mukaisen ohjelman.

Jokainen harjoitusohjelma on progressiivinen eli kehittävä, ja harjoitusmäärä sekä -teho nousee viikkojen myötä. Suosittelemme aina ottamaan sellaisen ohjelman, joka vastaa nykyistä liikkumistasi parhaiten. (Ei siis sitä “missä haluaisit olla”). Helpottaaksemme valintaasi olemme antaneet suuntaa antavat ohjeet harjoitusohjelman valintaan. Jos sinulla herää kysymyksiä ohjelman valinnnasta olethan yhteydessä valmentajiin osoitteessa info@xcparty.fi

Harjoitusohjelmistamme olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta edellisiltä vuosilta.

“Yllätyin, että tulosta voi saada näinkin nopeasti muutamassa viikossa!”

“Ohjelma on selkeä kokonaisuus, jossa ei ole yhtään hutilyöntiä. Esim. PK-harjoituksissa annettiin aina vaihtoehtoisia lajeja toteuttaa päivän treeni. Osasin alkaa sovittelemaan harjoitusviikkorytmitystä myös omaan työhöni sopivaksi. “

“Opin perinteisen hiihdon tekniikat talven aikana etäopetuksessa videoiden välityksellä ja hiihdin elämäni ensimmäiset pertsan kisat menestyksekkäästi!”

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä, Eazybreakilla tai Smartumilla?

– Maksa valmennus ko.palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Pääset sisään valmennukseen seuraavana arkipäivänä.

Älä siis enää mieti, vaan tartu tilaisuuteen!

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.