Oma tili

Sale!

MTB -ajokoulu kahdelle | Rovaniemi

100.00

MTB-ajokoulun sisältö suunnitellaan valmennettavien toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi joko tasoille helppo, keskitaso tai vaativa. Keskitymme esimerkiksi ylämäki- tai alamäkitekniikkaan ja ajoon teknisessä maastossa. Ohjaaja on maastopyöräilyvalmentaja Arto Tikkala ja ajokoulut järjestetään Rovaniemellä.

Tässä 75min. mittaisessa MTB -ajokoulussa ystäväsi, kumppanisi ja sinä saatte paljon palautetta, käytännöllisiä ohjeita ajotekniikkaan ja -taitoon, ajoasentoon sekä ideoita omatoimiseen harjoitteluun ohjauksen jälkeen. Valmennuksen sisältö suunnitellaan valmennettavan toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi, esimerkiksi ylämäki- tai alamäkitekniikkaan tai ajamiseen erilaisissa maastoissa.

Valmentaja

Kokenut kisakuski Arto Tikkala on suorittanut UCI tason II MTB -valmentajan tutkinnon. Hän tarjoaa osaamistaan ja kokemustaan MTB -verkkovalmennuksissa sekä ohjaamalla lähitreenejä. Sympaattinen ja tiimihenkinen Arto viihtyy myös suksilla ja kokee, että liikunnanilo on kantava voima, olitpa sitten aloittelija tai kokenut kisakuski.

Taso

Ohjauksen taso ja sisältö valitaan ohjattavien tavoitteiden mukaan. Voit olla maastopyöräilyssä aloittelija, joka haluaa ajaa taloudellisesti, rohkeammin ja ketterämmin tai voit olla kuntoilija tai kisakuski, joka haluaa ajaa teknisesti paremmin ja nopeammin.

Milloin ja missä?

Valmennuksen ajankohta ja paikka sovitaan suoraan valmentajan kanssa verkkokauppaoston jälkeen. Saat paluupostissa vahvistuksen ja lisätietoja.

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä, Eazybreakilla tai Smartumilla?

– Maksa valmennus ko.palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Saat paluupostissa vahvistuksen ja lisätietoja.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.