Oma tili

Supermutsit ryhmävalmennus

99.00 / kk

Ole oman elämäsi supersankari! Ei sitten kun, vaan juuri nyt, koska äitinä, jos milloin tarvitset hyvää kuntoa. Tunti liikuntaa päivässä venyttää sinunkin kuminauhaasi. Tuntuuko lapsiperhearki raskaalta? Liity supermutseihin! Saat uutta perspektiiviä eloon, kovemman kunnon, iloa ja jaksamista elämääsi.

Olen oman elämäsi supersankari! Ei sitten kun, vaan juuri nyt, koska äitinä, jos milloin tarvitset hyvää kuntoa. Tunti liikuntaa päivässä venyttää sinunkin kuminauhaasi.

Tuntuuko lapsiperhearki raskaalta? Liity supermutseihin! Saat uutta perspektiiviä eloon, kovemman kunnon, iloa ja jaksamoista elämääsi. Valmentaja Susanna Ylinen on toteuttanut inspiroivan valmennusmateriaalin Priima valmennusympäristöön. Lisäksi valmennuksessa keskustellaan Facebook -ryhmässä, jossa saat sekä vertaistukea muilta mutseilta sekä valmennuspalautetta Susannalta. Jos et ole tyytyväinen valmennukseen, voit lopettaa sen milloin tahansa, maksat vain kuluvalta kuukaudelta.

Valmennus tiimissä sisältää

  • Ammattivalmentajan tuen ja palautetta ryhmässä
  • Eritasoiset treeniohjelmat ja ryhmän tuen erilaisiin elämäntilanteisiin
  • Kuntopiireihin- ja voimaharjoitteluun päivittyvät ohjeet ja videoita
  • Luentoja kestävyysharjoittelusta
  • Kehonhuolto-ohjeita
  • Ravitsemusluentoja ja ohjeita terveelliseen ruokavalioon

Miten?

Osta valmennus verkkokaupasta. Saat paluupostissa linkin Priimaan, josta löydät kaiken valmennusmateriaalin. Priimassa pääset täyttämään aloituskyselyn alkukeskustelun pohjaksi. Tämä keskustelu käydään valmentajan kanssa puhelimessa mahdollisimman pian heti valmennuksen alussa ja siitä yhteinen matkanne alkaa.

Maksu

Verkkokaupassa, ePassilla ja Smartumilla. Liikuntaseteleissä voit maksaa ko.sovelluksessa ja lähettää kuitin meille info@xcparty.fi.

Tervetuloa mukaan!

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.