Oma tili

Topin metsäsafari 11.2.2023

45.00

Nautinnollista ja hauskaa safarimenoa kokeneen hiihtokoutsi Topi Kiljusen kanssa. Tämä retki sopii kaikille kestävyysliikkujille. Vauhti on maltillinen, höökiä haluavat laitetaan avaamaan latua.

Nautinnollista ja hauskaa menoa Oulun metsissä kokeneen hiihtokoutsi XC-Master Topi Kiljusen kanssa. Välineeksi käy metsäsukset tai liukulumikengät. Pertsoillakin pärjää, kun laittaa säärystimet ja hiihtää muiden jäljillä. Ota mukaan termariin kuumaa juomaa ja eväät, esim. eväsleipä. Sään mukainen pukeutuminen, suosi kerrospukeutumista. Hiihtokengiksi suositellaan pitkävartisia kenkiä tai vaelluskenkiä. Säärystimet estävät lumen pääsyn nilkkoihin.

Varusteet

Evästä: esim.lämmintä juomaa ja leipä. Pakkaa reppuun taukotakki, vaihtohanskat, kuiva pipo ja paita. Voit vaihtaa ne viimeistään heti lenkin jälkeen.

Metsäretken taso

Metsäsafari sopii kaikille luontoliikunnasta pitäville kuntoilijoille. Vauhti maltillinen, höökiä haluavat laitetaan avaamaan latua.

Aika ja paikka

Lauantai 11.2.2023.  klo 10-13.30 Paluuaika voi heittää hieman suuntaan tai toiseen olosuhteesta ja ryhmästä riippuen. Lumitilanteen mukaan paikka on joko Köykkyri tai Virpiniemi. Ilmoitamme paikasta hyvissä ajoin.

Minimiosallistujamäärä 5 hlöä.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.