Oma tili

Trail Team ryhmävalmennus

99.00 / kk

Trail Teamissa harjoitellaan monipuolisesti eri polkulajeissa hyvinvointi edellä. Tavoitteesi voi olla parempi jaksaminen arjessa, pitkä vaellus, ensimmäinen polkujuoksukisa, ultra tai voit olla kaikesta luontoliikunnasta nauttiva elämysten etsijä! Valmentajaksi voit valita Joni Sepän tai Kristo Halmen.

Trail Team – poluille hyvinvoivana, vahvempana, ketterämpänä ja kestävämpänä

Trail Teamissä harjoitellaan monipuolisesti hyvinvointi edellä. Tavoitteesi voi olla parempi jaksaminen arjessa, pitkä vaellus, ensimmäinen polkujuoksukisa, ultra tai voit olla kaikesta luontoliikunnasta nauttiva elämysten etsijä.

Kesän aikana XC-Party valmennettavat osallistuvat useisiin eri tapahtumiin ja löydät taatusti sieltä kavereita, vaikka olisit ensikertalainen. Valmennuksessa tutustutaan toisiimme Facebook -ryhmässä, jossa keskustellaan viikottain treenikuulumisista ja seuraavan viikon suunnitelmia tehden. Saat ryhmässä vertaistukea ja valmennuspalautetta omalta valmentajaltasi.

Videolla XC-Master, valmentaja Joni Sepän vinkit polkujuoksuun. Joni valmentaa Ski Teamissa ja Trail Teamissa hiihtäjiä ja polkujuoksijoita.

 

Valmennus tiimissä sisältää

  • Ammattivalmentajan tuen ja palautetta ryhmässä
  • Eritasoiset treeniohjelmat ja ryhmän tuen erilaisiin elämäntilanteisiin
  • Kuntopiireihin- ja voimaharjoitteluun päivittyvät ohjeet ja videoita
  • Luentoja kestävyysharjoittelusta
  • Kehonhuolto-ohjeita
  • Juoksutekniikkaan ohjeita

XC-Partyssa valmentavat vain koulutetut, kokeneet ja osaavat valmentajat

Kantavana voimana meillä on valmentajien intohimo työhönsä, ammattitaito ja liikunta-alan koulutus sekä kokemus ohjaamisesta ja valmentamisesta.

Valmennuksemme tapahtuu tiimeissä, jossa on mukana valmentajasi ja muut valmennettavat. Tietoa, kokemuksia ja osaamista jaetaan avoimesti ja kaveria kannustaen. Tavoitteesi voi olla mikä tahansa yleiskunnon kohottamisesta kesän tapahtumiin osallistumiseen, tiimi tukee sinua matkalla kohti tavoitettasi.

Valmentajat

Trail Teamissa valmentaa XC-Masterit Joni Seppä ja Kristo Halme.

Voit aloittaa valmennuksen milloin tahansa ja voit keskeyttää sen milloin vain,  jos homma ei kohdallasi toimikaan. Maksat vain valmennuksesta kuluvalta kuukaudelta. Liittyminen tiimiin on siis riskitöntä. Ohjelmat ja oheismateriaalit päivittyvät Priimaan aina jokaisen kuukauden alussa.

Onko ykkäöslajisi hiihto? Valmentajaksi Joni Seppä?

Voit myös valmentautua polkujuoksuun Ski Teamin Joni Sepän valmennuksessa ympäri vuoden. Jonin avulla voit keskittyä talvella hiihtoon ja kesällä polkujuoksuun. Lue lisää Ski Teamista täältä.

Miten?

Osta valmennus verkkokaupasta. Saat paluupostissa linkin Priimaan, josta löydät kaiken valmennusmateriaalin. Priimassa pääset täyttämään aloituskyselyn alkukeskustelun pohjaksi. Tämä keskustelu käydään valmentajan kanssa puhelimessa mahdollisimman pian heti valmennuksen alussa.

Tervetuloa mukaan!

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.