Oma tili

Juoksijat tehdään talvella!

Sussu suosittelee multisporttia treenimotivaation ylläpitoon 

Haaveiletko juoksuvaelluksista tai polkujuoksukisoista? Kaipaatko kenties vaihtelua harjoitteluun? Kulkeeko treenaamiseesi punainen lanka? Nyt on oikea aika aloittaa fiksu treenaaminen – anna meidän auttaa! 

Riittää, kun tekee 80 % 

Rennosti ja riemumielellellä, leikillään, mutta silti vakavasti ottaen – siinä on Sussun slogan. Erotatko viikkojen avainharjoitukset? Tiedätkö, mitä osa-aluetta kulloinkin olisi hyvä harjoitella? Usein sanotaan, että tieto lisää tuskaa. Susanna kuitenkin väittää, että harjoittelun suhteen asia on yleensä päinvastoin! Kuntoilijoiden suurin virhe on harjoitella turhan kovaa. Tällöin kevyet lenkit tehdään liian kovilla tehoilla ja vastaavasti kovia lenkkejä ei jakseta tehdä tarpeeksi kovaa. Täydellisyyteen ei kannata pyrkiä – yleensä saadaan parempia tuloksia kemufiiliksellä!

Muistatko, miltä kevyet jalat tuntuvat?

Aah, se tunne, kun kevyen viikon loppupuolella juoksun nälkä roihahtaa isoon liekkiin, juoksu kulkee kuin lentoa vain ja olo on kevyt ja voittamaton! Harjoitusohjelmassamme vuorottelevat kevyt, keskikova ja kova viikko. Monipuolinen harjoitusohjelma mahdollistaa myös muiden lajien harrastamisen – ja itse asiassa se on jopa suositeltavaa! 

Itsenäinen verkkovalmennus, tiimivalmennus vai Unelmista totta -yksilövalmennus? 

Tarjoamme täysin itsenäisiä verkkovalmennuksia sinulle, joka nautit täysin rinnoin yksin tekemisestä. Valitse harjoitusohjelmasi nykyisen harjoittelumäärän mukaan. Jos puolestasi kaipaat valmentajan ja ryhmän tukea, on valintasi tiimivalmennus. Tässä sinulle valitaan yhdessä ohjelma taustasi ja tavoitteesi huomioiden. Yksilövalmennuksessa puolestaan sinulle luodaan oma harjoitusohjelma, ja valmentaja on sinuun yhteydessä viikottain. 

Nopeampi, ketterämpi ja vahvempi

Valmennukset sopivat kaikentasoisille kuntoilijoille ja kilpakuntoilijoille. Anna itsellesi hyvää oloa ja parempaa jaksamista! Olet sydämellisesti tervetullut! Lisätietoja info@xcparty.fi