Oma tili

”Koko XC PARTY- tiimi puhaltaa yhteen hiileen: Onnistumme yhdessä!”

Arvot

Liikunnan riemu, yhteisöllisyys, jatkuva parantaminen ja vastuullisuus ovat arvoja, jotka ohjaavat toimintaamme. Keräämme jatkuvasti palautetta ja kuuntelemme sporttaajien toiveita. Lisäksi kehitämme itseämme kouluttautumalla, jakamalla tietoa, valmentamalla tiimeissä ja oppimalla yli lajirajojen. Vahvistumme ja opimme yhdessä. Vastuullisuus on sekä sosiaalista, taloudellista että ympäristövastuuta. Tarjoamme kohtuullisen hintaisia palveluja kannattavasti ammattilaisten työtä arvostaen. Valmennuksemme on suunniteltu kestävää liikunnallista elämäntapaa tukeviksi. Rakastamme luontoa, ja teemme kaiken luontoa kunnioittaen, koska luonto on suurin voimavaramme ja hyvän elämän alkulähde.

XC-Party Masters

Meillä valmentajia kutsutaan XC-Party Mastereiksi. He ovat omien lajiensa konkareita ja/tai koulutettuja valmentajia.

Ida Meriläinen

XC-Party Grand Master, Jyväskylä

Suomen iloisin ja positiivisin kilpahiihtäjä, LitM ja valmentaja Ida on XC-Partyn toimitusjohtaja, joka valmentaa Ski Teamissa ja luotsaa XC-Partya. Liikunnanopettajaksi valmistunut Ida pitää myös hiihtokouluja kaikille taaperoista vaareihin, sekä ohjaa harjoituksia tilauksesta yrityksille. Ida keksii taitavasti jumppaa keskelle arkea ja erilaisia somehaasteita, joilla saat buustia omaan liikkumiseen.

JoniSepän valmennuksessa voit treenata monipuolisesti polkujuoksua tai hiihtoa!

Joni Seppä

XC-Party Master, Rovaniemi

Kilpahiihtäjätaustainen, polkujuoksun MM-kisoissakin juossut Joni valmentaa Ski Teamissa ryhmävalmennuksessa ja ohjaa lähitreenejä Rovaniemellä. Ymmärrys harjoittelun ja arjen kokonaiskuormituksen yhteensovittamisesta ohjaa voimakkaasti tekemistä Jonin valmennuksessa. Olipa tavoitteesi sitten kisoissa, harjoittelun oppimisessa tai elämäntapamuutoksessa, niin kaikki tavoitteet ovat sovitettavissa yhteen arjen haasteet huomioiden.

Mika Kankainen

XC-Party Master, Oulu

mika.kankainen@gmail.com

Mika on  pyöräilyä, kendoa ja monenlaista luontoliikuntaa harrastava ikuinen maisemien ja auringonlaskujen ihailija. Koulutukseltaan tämä DI, LH, Mt- ja päihdeohjaaja, VOK1 ja VOK2 (SLU/Suomen Kendoliitto 2011), Senior Personal Trainer (Virpiniemen Liikuntaopisto, 2018) ja elintapaohjauksen ammattilainen (UKK-instituutti, 2019) vaikuttaa Oulussa.

 

Bettina Wikström

XC-Party Master, Jyväskylä

bettinaaaw

Bettina Wikström on kilpahiihtotaustainen kestävyysharjoittelun tietoutta ja liikunnasta nauttimisen taitoa edistävä valmentaja. Bettina on liikuntatieteiden kandidaatti ja liikuntafysiologian maisteriopiskelija Jyväskylän yliopistossa. Bettinan valmennukseen pääset hiihtomyllyissä ja K18 Liikuntaleikkikoulussa. Voit kysyä Bettinaa myös henkilökohtaiseksi koutsiksesi!

Arto Tikkala

XC Party Master, Rovaniemi

Arto tarjoaa osaamistaan ja kokemustaan tuottamalla sisältöä  MTB-verkkovalmennuksiin sekä ohjaamalla lähitreenejä. Sympaattinen ja tiimihenkinen Arto viihtyy myös suksilla ja kokee, että liikunnanilo on kantava voima, olitpa sitten aloittelija tai kokenut kisakuski. Arto on suorittanut UCI tason II MTB -valmentajan tutkinnon.

Maria Harju

XC-Party Master, Oulu

info@xcparty.fi

Maria Harju on entinen kilpahiihtäjä, liikunnan opettaja ja kolmen lapsen äiti, joka rakastaa monipuolista luontoliikuntaa. Liikuntaharrastus on alkanut jo pienestä pitäen hiihdolla, yleisurheilulla ja palloilulajeilla sekä perheen kanssa luonnossa liikkuen. Myöhemmin harjoittelu on suuntautunut kestävyysurheilulajeihin. Maria soveltaa ja ideoi harjoituksia niin, että  lapsetkin ovat osana harjoituksia. Maria vetää treenejä Hiihtomyllyssä, K18 Liikuntaleikkikoulussa sekä tilauksesta.

Olisitko sinusta Masteriksi?

Osaatko valmentaa ja innostaa ihmisiä liikkumaan?

Löytyykö sinulta sekä osaamista että intohimoa luontoliikuntalajeihin? Entä tiimityötaitoja ja kykyä tehdä yhteistyötä ja viedä asiat sovitusti loppuun? Ole yhteydessä meihin ja katsotaan mitä yhteistyötä voisimme saada aikaan.

Topi Kiljunen

XC Party Master, Helsinki

Suksilla ja maastopyörällä mielellään liikkuva Topi ohjaa Oulun K18 Liikuntaleikkikoulussa. Topi on LitM, SHOryn hiihdonohjaaja ja lisäksi hänellä on lumiturvakoulutusta ja ohjauskokemusta pyöräilystä ja hiihdosta. Topin takataskusta löytyy takuuvarmasti aina sopivat yllätysleikit joka sporttitilanteeseen!

Jani Oravamäki

XC Party Master, Oulu

jani.oravamaki@gmail.com

Jani on tiimin kestävyys- ja maastohiihtovalmentaja lähes parinkymmenen vuoden kokemuksella. Hän on kuntohoitaja koulutukseltaan ja tehnyt töitä pitkään hyvinvointi- ja terveysalalla. Jani valmentaa yksilövalmennuksena sekä vetää hiihtokouluja.

Emma Jyrkinen

XC Party Master, Jyväskylä

emma.jyrkinen@gmail.com

Emma on energinen ja osaava liikuntatieteen kandi, kilpahiihdosta ja juoksusta nauttiva multisporttaaja sekä erittäin empaattinen ja työhönsä tarkoin paneutuva valmentaja. Emma ottaa tällä hetkellä rajallisesti vain yksilövalmennettavia juoksuun ja hiihtoon.

Riikka Jauhiainen

XC Party Master, Oulu

Luontoliikuntaohjaajaksi valmistunut erityislasten koulunkäynninohjaaja Riikka haastaa kehoa ja mieltä pitkäkestoisilla seikkailu- ja MTB -suorituksilla. Riikka on melonnan ja kiipeilyn ohjaaja ja seikkailu-urheilusta on tullut suosikkilaji sen monipuolisuuden takia. Riikka järjestää Keski-Suomessa multisport -leirejä ja teemapäiviä sekä ohjaa K18 Liikuntaleikkikoulussa.

Aija Söyrinki

XC Party Master, Oulu

Lääkiksessä opiskeleva Aija hiihtää kilpaa Vuokatti Ski Teamissa. Pirteän ja innostavan Aijan treeneissä nauretaan paljon, vaikka treenataan myös kovaa. Aija valmentaa Hiihtomyllyssä ja vetää klubitreeneissä. Hänen kanssaan pääsee kokeilemaan mm. rullahiihtoa, kuntopiirejä ja juoksua. Aija on opiskellut yliopistossa ravitsemustieteen sivuaineen.

Olisitko sinä sopiva Masteriksi?

Oletko koulutettu valmentaja?

Löytyykö sinulta sekä osaamista että intohimoa luontoliikuntalajeihin? Entä tiimityötaitoja ja kykyä tehdä yhteistyötä ja viedä asiat sovitusti loppuun? Ole yhteydessä meihin ja katsotaan mitä yhteistyötä voisimme saada aikaan.

Keijo Vehkakoski

XC Party Master, Jämsä

Keijo on 50-vuotias Jämsän Ilveksen kilpakuntoilija ja matkailualan opettaja. Keijon intohimoihin kuuluvat kaikki Outdoors -lajit. Työnsä ja harrastustensa kautta Keijo on tuottanut niin pyöräily-, hiihto-, polkujuoksu- kuin vaellustapahtumiakin sekä toiminut ohjaajana näissä kaikissa. Keke vetää XC Partyssa MTB -kouluja ja klubiluentoja.

Irina Nousiainen

XC Party Master, Rovaniemi

nousiainen.irina@gmail.com

Irina on kilpakuntoileva polkujuoksija ja hiihtäjä, joka vetää XC Partyssa klubilenkkejä. Hän työskentelee Rovaniemellä hieronta-alan yrittäjänä. Irinalle kestävyysliikunta on elämäntapa ja tapa saada energiaa arkeen. Kestävyysliikunnalla pystyy nauttimaan luonnosta ja edistämään samalla omaa terveyttä.

Päivi Lohikoski

paivi.lohikoski@directora.fi

XC-Party Mama, Oulu

Päivi on viestinnän ja johtamisen valmentaja, e-learning spesialisti, virtuaalitiimien johtamisesta väitellyt tohtori ja yksi XC Partyn perustajista. Pirteä ja positiivinen Päivi on varsinainen ideanikkari ja visionääri, joka jakaa rajoja ja rakkautta XC Partyssa. Päivin intohimot ovat maastopyöräily ja hiihto.

Satu Lipiäinen

XC Party Master, Lappeenranta

Kilpailuhenkinen, sinnikäs ja määrätietoinen Satu on ultrajuoksija, joka on tehnyt energiatekniikasta väitöskirjan Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa. Satulla on pohjoismaiden ja Suomen ennätys 12h ultrajuoksussa. Satu pitää verkkoluentoja klubilla ja vetää klubilenkkejä.

Maija Oravamäki

XC-Party Grand Master, Oulu

sporttioravat@gmail.com

Grand Master Maija on kansainvälisissä kestävyysurheilukisoissa marinoitu urheilija ja koulutettu valmentaja. Maija on voittanut useita Suomen mestaruuksia mm.juoksussa ja hiihdossa eri matkoilla. Hän on edustanut Suomea arvokisoissa EM- ja MM-kisoissa ja kiertänyt maailmaa seikkailu- ja muissa urheilutapahtumissa. Grand Masterin tittelin hän sai meiltä legendaarisen UTMB -vuorijuoksukisan ja pitkän kokemuksensa ansiosta.

XC Party Masterit ovat urheilijoita ja inspiroivia liikunta-alan vaikuttajia, jotka jakavat kanssamme samat arvot. He kirjoittelevat blogiimme, vierailevat luennoilla ja avustavat leireillä ja klubilenkeillä. He ovat mukana järjestämässä tapahtumia ja yritysvalmennuksia.

Onni Kaapu, Tampere

Johanna Alppi, Rovaniemi – Kehonhuoltosessiot virtuaalisena, luennot

Tiia Rantala, Oulu

Kalle Lipiäinen, Lappeenranta – Luennot, blogit

Reetta Hallilla,  Jyväskylä – K18 Liikuntaleikkikoulu