Oma tili

Kirje valmentajalle

“Hei!

En ole mikään kilpailija ja kunnonkin kanssa on niin ja näin, mutta olisiko mahdollista saada jeesiä?” 

No ilman muuta! Sitähän varten me olemme!

Meiltä kysytään usein, kenelle valmennukset oikein ovat ja kuka voi tulla valmennukseemme. Me autamme mielellämme niin liikunnan iloa vielä etsiviä, juoksemisesta haaveilevia, hiihtokuntoa etsiviä kuin eri kestävyyslajien kuntokilpailijoita. 

Pitääkö olla hyvässä kunnossa ennen valmennuksen aloittamista?

Tule juuri sellaisena kuin olet! Tiimi- ja yksilövalmennussuhteet alkavat aina puhelinsoitolla, jossa kartoitamme taustasi ja tavoitteesi. Verkkovalmennuksissa puolestaan on kuvattu tarkasti kenelle ohjelma sopii. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi kestävä liikunnan harrastamisen yhdistäminen ruuhkavuosiin, viiden kilometrin juoksukunnon saavuttaminen tai vaikkapa jonkun pitkän vaelluksen läpipääsy tai kilpailu. 

Mitä hyötyä valmennuksesta on?

Valmennettavamme hyötyvät järkevästä nousujohteisesta harjoitusohjelmasta. Moni kertoo harjoittelun järkevöityneen ja monipuolistuneen ohjelman myötä. Tätä seuraa kunnon kohoaminen ja suorituskyvyn nouseminen. Valmennettavat kertovat myös oppineensa harjoittelun perusperiaatteista – kun syy erilaisille harjoituksille on tiedossa, antaa se treeneille merkityksen. 

“On helpottavaa, kun joku on miettinyt valmiiksi, millaisen harjoituksen töiden jälkeen tekee. Silloin ei mene aikaa arpomiseen tai päädy fiilispohjalta tekemään aina samaa lenkkiä samoilla vauhdeilla”. 

Entä jos aika ei riitä?

Meidän ajatuksenamme on saavuttaa paljon mahdollisimman vähällä. Tuemme valmennettavia hahmottamaan viikon avainharjoitukset. Autamme ruuhkaisessa arjessa: olisiko mahdollista yhdistää yksi harjoitus viikossa työmatkaan, toinen lapsen harrastuksen ajaksi? Meidän ydinosaamistamme on myös harjoittelu ihanassa lapsiperhehärdellissä – sillä sitähän se on muun muassa valmentajallamme, neljän lapsen äidillä Susannalla ollut jo yli 16 vuoden ajan – ja vielä seuraavan vuosikymmenen! 

Milloin on hyvä hetki aloittaa?

Nyt. Juuri nyt. Tervetuloa hellään huomaamme! Voit valita itsenäisen verkkovalmennuksen, ryhmässä tapahtuvan tiimivalmennuksen tai sinulle räätälöidyn yksilövalmennuksen. 

Tule sellaisena kuin olet!