Oma tili

Nautinnollinen hiihtokunto luodaan nyt! – Harjoittele ammattivalmentajien ohjelmilla

Haluaisitko nautinnollisemman hiihtokunnon ensi talveksi? Tuntuuko, että treenaat ja liikut, mutta kehitystä ei tapahdu? Haluaisitko järkevöittää tekemistäsi ja saada samalla treenimäärällä, jolla liikut nyt, parempia tuloksia jatkossa? 

Meillä on Sinulle “avaimet käteen” ratkaisu! Olen Ida Meriläinen, maastohiihtovalmentaja, kilpahiihtäjä sekä LitM Jyväskylän Liikuntatieteellisestä yliopistosta ja tehnyt tutkielmani hiihdosta. Valmennuksissani on ollut satoja parempaa hiihtokuntoa tavoittelevia hiihtäjiä. Olen jo useamman vuoden ajan miettinyt, kuinka voisin auttaa mahdollisimman monta ihmistä saavuttamaan nautinnollisen hiihtokunnon, ja nyt olen keksinyt siihen ratkaisun -tämän mahtavan valmennuspaketin!

Olemme luoneet polkujuoksu&hiihtovalmentajan Joni Sepän kanssa Sinulle verkkoon ammattilaistason harjoitusohjelmat, joita noudattamalla pääset jaksavaan ja nautinnollisempaan hiihtokuntoon! Lisäksi paketti sisältää voimaharjoitusohjelman, kuntopiirimalleja ja runsaasti muuta hyvään hiihtokuntoon tarvittavaa tietoa.

Harjoitusohjelmistamme olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta edellisiltä vuosilta.

Ohjelma on selkeä kokonaisuus, jossa ei ole yhtään hutilyöntiä. Esim. PK-harjoituksissa annettiin aina vaihtoehtoisia lajeja toteuttaa päivän treeni. Osasin alkaa sovittelemaan harjoitusviikkorytmitystä myös omaan työhöni sopivaksi ja juoksin reilun ennätykseni Vaarojen Maratonilla.

“Yllätyin, että tulosta voi saada näinkin nopeasti muutamassa viikossa!”

Tutustu täältä valmentajiin: https://xcparty.fi/me/

Hiihtokunto kannattaa luoda nyt – samalla voit osallistua muiden lajien tapahtumiin

Tiesithän, että hiihtokunto kannattaa aloittaa luomaan jo ennen talven tuloa? Kuvittele se ihana tunne, kun saat viilettää pitkin pakkasen säväyttämää latu-uraa kevyin potkuin, voimakkain työnnöin ja hymy suupielessä. Sauvat ja sukset menevät oikeaan rytmiin ja sinä jaksat hiihtää kevyesti suunnittelemasi parin tunnin lenkin hengästymättä liikaa. Lopussa Sinusta tuntuu jopa niin helpolta, että päätät ottaa pari lyhyttä loppuspurttia viimeiseen mäkeen, jotka irtoavat helposti koska olet harjoitellut samanlaisia nykäyksiä jo sauvalenkeillä. Lopussa lenkkikaverisi ihmettelee, kuinka sinä jaksaisit jatkaa vieläkin lenkkiä, vaikka hän on aivan nakit ja muusi. Toteat vain: “Onpa mukavaa olla kunnossa!” 

Kuinka verkkovalmennus toimii? – Kokeileminen on riskitöntä

Hiihdon verkkovalmennuksen ostat verkkokaupastamme www.xcparty.fi. Maksettuasi oston, saat sähköpostiisi linkin valmiiseen Priima-työtilaan, josta löydät harjoitusohjelman, ohjeet sen noudattamiseen ja hyödyllistä lisämateriaalia. Verkkovalmennuksemme nimi on: Hiihtokuntoon 2023! Verkkovalmennus kuntohiihtäjälle, ja se sisältää kaksi ohjelmavaihtoehtoa (aloittelija ja keskitaso), joista valitset oman kuntotasosi mukaisen ohjelman.

Jokainen harjoitusohjelma on progressiivinen eli kehittävä, ja harjoitusmäärä sekä -teho nousee viikkojen myötä. Suosittelemme aina ottamaan sellaisen ohjelman, joka vastaa nykyistä liikkumistasi parhaiten. (Ei siis sitä “missä haluaisit olla”. Helpottaaksemme valintaasi olemme antaneet suuntaa antavat ohjeet harjoitusohjelman valintaan. Jos sinulla herää kysymyksiä ohjelman valinnnasta olethan yhteydessä valmentajiin osoitteessa info@xcparty.fi

  • PERUSTASO = Harjoittelet parantaakseni jaksamista arjessa, opetellaksesi harjoitusrytmiä ja kehittääksesi lajitaitoja.
  • KESKITASO = Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Varmoja tuloksia

Verkkovalmennuksia myydään vuonna 2022 runsaasti. Silti vain pieni osa niistä on oikeasti toimivia. Olen etsinyt verkkovalmennuksissa toimivaa käytäntöä pitköön, jotta saisit parhaan mahdollisen tuotteen. Moni valmennus lupaa tuloksia liian nopeasti ja kiinteää kroppaa hetkessä. Itselläni on monen vuoden liikunta-alan koulutus, sekä kokemusta valmennettavan roolista, ja tiedän mitä oikeasti toimivan huippukunnon ja jaksavan arjen rakentamiseen vaaditaan.

Vielä lisätäkseni,

Vaikka saavutammekin paremman kunnon varmasti tätä ohjelmaa noudattamalla ja mukailemalla omaan arkeen sopivaksi, muistathan nauttia jokaisena päiväna matkasta kohti parempaa hiihtokuntoa. On aivan mahtava tunne, kun huomaat parin vuorokauden päästä liikkuvasi jo rennommin ja nukkuvasi paremmin, koska et väsyttänyt itseäsi liian pitkällä ja kovatehoisella harjoituksella illalla. Lisäksi tiedät koko ajan, mitä teet, eikä Sinun tarvitse arpoa pitäisikö edellisenä päivänä ennen hiihtotapahtumaa, että pitäisikö vielä harjoitella ja lähteä testilenkeille varmistaaksesi, että olisit huippuiskussa. 

Couple man and woman cross-country skiers

BONUSVIIKKO – Kilpailuun valmistautuminen

Mehän tiedämme, että edellinen esimerkki on hyvinkin epätäydellinen esimerkki kisaan valmistautumisesta… Me myös tiedämme, että moni tykkää ottaa itsestään mittaa erilaisissa tapahtumissa! Siksi olemme luoneet valmennuksen mukaan BONUSVIIKON, joka on esimerkki kilpailua edeltävästä viikosta.

Kestävyysharjoittelu on harjoittelusta mahtavinta, koska sillä on niin suuret positiiviset terveysvaikutukset, jotka kantavat pitkälle elämän tuleviin vuosiin saakka! Se ei mene koskaan hukkaan ja on oikein toteutettuna erittäin terveellistä liikunnallista arkea.

Tervetuloa matkalle kohti parempaa hiihtokuntoa ja jaksavampaa liikunnallista arkea!

Vain 95€/ 3kk syys/loka-joulukuu

Koko syksyn kattava harjoitusohjelma on nyt vain 95€! Normaalisti verkkovalmennuksemme ovat 49€/kk. Voit asua missä päin Suomea tahansa ja harjoittelet itse verkossa saamiesi ohjeiden mukaan. Materiaalit ovat nähtävissä vielä 4 viikkoa päättymisen jälkeen, eli voit aloittaa harjoittelun myös myöhemmin syksyllä.

Tästä verkkokauppaan: https://xcparty.fi/tuote-osasto/verkkovalmennukset/