Oma tili

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.

Valmennuspalvelut

Yrityksille

Kestävyys- ja luontoliikuntapalvelumme ovat tarjonneet onnistumisen kokemuksia jo sadoille kuntoilijoille ja urheilijoille eri lajeissa verkossa yksinopiskeluna, tiimivalmennuksina tai yksilövalmennuksessa. Tarjoamme valmennuksia myös yrityksille, esimerkkinä hiihdon verkkovalmennus Osuuspankille talvella 2021. Osuuspankin työntekijöitä valmentautui ryhmässä etänä Ida Meriläisen ja Joni Sepän valmennuksessa eri puolilla Suomea. Myös tekniikkatreenit onnistuivat etänä tältä kaksikolta.

Esimerkkejä palveluista:

  • Lumikenkäilysafari 3h
  • Metsäsuksiseikkailu 3h
  • Hiihtokoulut ryhmissä
  • Opastus polkujuoksun saloihin 1-2h
  • Villasukkajuoksua poluilla 1-2h
  • Juoksu/hiihtovaellus tunturissa

Huomioimme eritasoiset ja erilaiset liikkujat samassa ryhmässä, joten voit huoletta laskea henkilöstösi virkistyspäivän meidän käsiin.

Kysy tarjousta, niin räätälöimme teille juuri teidän tarpeitanne palvelevan ratkaisun. Lajikirjomme kattaa kaiken polkujuoksusta, hiihtoon, seikkailu-urheiluun ja maastopyöräilyyn. Koulutetut eräoppaat huolehtivat ammattitaidolla pidemmistä retkistä ja safareista.