Oma tili

UUTINEN – Kestävyysvalmennuksen moniottelija ja konkari Anu Junnila XC-Partyn valmennusjohtajaksi

Kevät on uudistumisen ja kasvun aikaa. Niin myös meillä, kun kokenut maasto- ja ampumahiihto sekä triathlonvalmentaja Anu Junnila palaa XC-Partyyn ja ottaa tehtäväkseen valmentamisen ja valmennusjohtajan roolin. Anu ottaa tämän muutoksen myötä ammatillisesti uuden askeleen ja alkaa samalla kehittää XC-Party valmennuksia. Anu organisoi mm. tyhy-päiviä yrityksille ja yhteisöille sekä vastaa XC-Party Masterien laadukkaasta työotteesta.

Anun paluun myötä juoksu- ja hiihtovalmennus saa uutta poweria tulevaan kesään ja ensi talveen. Myös K18 Liikuntaleikkikoulu saa uutta puhtia Anun ottaessa “leikkikoulutätin” pestin uudestaan vastaan. Hiihtovalmennustiimissä meillä on nyt Suomen paras etävalmentaja Ida Meriläinen, kokenyt yhdistetyn entinen maajoukkuevalmentaja Petter Kukkonen, valmentaja ja urheilija Joni Seppä sekä Anu. Talveksi 2024-2025 kannattaa ehdottomasti liittyä mukaan XC-Partyn valmennusrinkiin!

Uutuutena lajivalikoimaamme tulee triathlon! Tästä lisää tietoa kevään aikana.

Anu Junnila veti superhauskat suotreenit heinäkuussa 2020 Oulun XC-klubilaisille. Anu on kuvassa keskellä.

Anu Junnila

Kestävyyslajien moniosaaja, ammattivalmentaja Anu on uusi XC-Party:n valmennusjohtaja. Anulla on 19 vuoden kokemus ammattivalmentajana. Urheilijana kestävyyslajeissa hänellä on yli 30 vuoden laaja-alainen kokemus. Päälajina nykyään on triathlon, jossa MM-kisaedustus vuodelta 2023. Maasto- ja ampumahiihto kulkevat edelleen mukana ja kokonaisuutta höystetään välillä suunnistus- sekä seikkailuhommilla.


XC-Partyssa Anu valmentaa Triathlon Teamissa, Ski Teamissa ja Running Teamissa. Lisäksi hän valmentaa hiihtotekniikka -ja avovesiuinti kursseilla ja lähitreeneissä mm. K18 Liikuntaleikkikoulussa.

Anun supervoima valmentajana

Näkemystä ja osaamista löytyy sekä aloittelevan kuntoliikkujan että urheilijoiden valmennuksesta. Anu osaa viedä valmennuksen aina valmennettavan tarpeita ja tavoitteita vastaavalle tasolle. Äitinä, urheilijana ja pitkällä yrittäjätaustalla hän ymmärtää ja osaa yhteensovittaa myös arjen realiteetit ja elämän kokonaisvaltaisuuden. Päätoimisena valmentajana Anu on työskennellyt vuodesta 2005 saakka.

Urheilumeriitit

  • Ampumahiihdosta ja ampumajuoksusta useita ikäsarjojen suomenmestaruus mitaleita.
  • Triathlonissa ikäsarjojen SM -pronssia perusmatkalla 2014 (N30-34) sekä täysmatkalla 2022 (N40-44)
  • Neljä triathlonin täysmatkaa sekä useita puolimatkoja. Ironman 70.3 world championship finisher 2023.
  • Seikkailu-urheilussa Passion Adventuren riveissä useita hyviä kisasijoituksia.
  • Maastohiihdosta ikäsarjojen SM-mitali viestistä.

Koulutustausta

• Valmennuksen erikoisammattitutkinto (Vuokatti Sport) valmistuu 2025
• Liikunnan ammattitutkinto (LAT)
• Lisensoitu Personal trainer (Trainer4You)
• Koulutettu hieroja (OAKK)
• Ravintovalmentaja (Trainer4You)
• Maastohiihtovalmentaja (SHL)
• Uimaopettaja (SUL)
• NLPT Coach (True Hearts)
Lisäksi Anu on suorittanut useita liikunta -ja hyvinvointialan täydennyskoulutuksia.

Anu huomioi vankalla ammattitaidollaan kaikenlaisten liikkujien ja urheilijoiden erilaiset tarpeet.

Palautteita

“Harjoitteet oli selkeitä ja edettiin sopivasti vaiheittain, valmentaja selitti selkeästi mitä tehdään ja miksi. Tuli myös monia eri tapoja treenata tiettyjä asioita opetuksen aikana, mutta vinkkejä myös itsenäisille lenkeille. Ainoastaan harmittaa vain se, että miten en ole aiemmin tajunnut tai uskaltanut tulla valmennukseen. Aivan erinomainen fiilis ja lähtiessä todettiin toisen tuntemattoman ryhmäläisen kanssa melkein yhteen ääneen, että parhaiten sijoitettu 25 euroa hetkeen. Tulen ehdottomasti uudestaankin!”


Asiantunteva, välittävä ja ihanan positiivinen ote valmentamiseen. Helposti lähestyttävä ja aina valmis auttamaan.”
“Ryhmävalmennuksesta huolimatta yksilölliset tarpeet on huomioitu hyvin ja vaikka olin mukana ryhmävalmennuksessa oli tämä paljon enemmän ihan yksilövalmennuksen vertaista, jos vertaan aikaisempiin ryhmävalmennuksiin missä olen ollut mukana. Valmentaja on motivoiva ja valmennusryhmän yhteishenki loistava! “

“Kannustava, helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen valmentaja! Ei päästä helpolla ja valmennus sujuu iloisella mielellä! Valmentajan päivitykset omista treeneistään Somessa tsempaavat valmennettaviakin!”

Ihanaa saada sinut takaisin Anu! Tervetuloa!