Oma tili

UUTISIA – Syksy käynnistyy luontoliikunnan riemulla

XC Party on uudistunut kesän aikana. Olemme rekrynneet uuden Masterin, Riikka Jauhiaisen Jyväskylään ja entisetkin Masterit ovat saaneet lisää kipinää valmennusten ja sporttitapahtumien suunnittelussa. Elokuussa alkaa sekä K18 Liikuntaleikkikoulu että haku XC Party Heroksi. Ilmoittautuminen leireille on käynnissä ja haku valmennustiimeihin on auki. Woop woop! Lähde mukaan!😊

K18 Liikuntaleikkikoulu jatkuu syksyllä 2021 Oulussa ja nyt myös Jyväskylässä. Ilmoittaudu mukaan!

Suotreeniä, porrasjumppaa, sauvarinnettä, kahvakuulaa, beachvolleyta, polkujuoksua ja paljon muuta: Lähde mukaan rentoon porukkaan liikkumaan monipuolisesti kerran viikossa inspiroivien valmentajiemme ammattitaitoisessa ohjauksessa!

Kenelle?

Kestävyysliikunnasta kiinnostuneille, sporttisesta kunnosta haaveileville aloittelijoille, hyväkuntoisille iloisesta ryhmäliikunnasta pitäville ja lajikokeiluista nauttiville.

Mitä?

K18 liikuntaleikkikoulussa hikoillaan tiistaisin, ohjelmaan merkityssä paikassa. Paikat ja lajit tarkentuvat syksyn mittaan säiden muuttuessa ja asiasta tiedotetaan omissa whatsapp- ryhmissä. Treenit tulevat olemaan taattua K18 Liikuntaleikkikoulu -laatua.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä

 

Kestävyysliikkujan Syyskemut Syötteellä 17. – 19.9.2021

”Treeniä, hyvää ruokaa, laatu-unta ja hyvää seuraa! Mitä muuta ihminen kaipaa?”

Lähde mukaan nauttimaan syyspoluista liikunnalliseen multisport -leiriviikonloppuun kokeneiden ja innostavien valmentajien ohjauksessa. Voit itse valita fiiliksen mukaan mihin treeniin osallistut.

Lajeina on polkuhubaa kaikilla mausteilla: maastopyöräillen, meloen, sauvakävellen ja polkujuosten. Voit kokeilla myös alamäkipyöräilyä Juhani Ikosen ohjauksessa.

Haku Trail Teamiin on auki!

Trail Team 2022 – poluille hyvinvoivana, vahvempana, ketterämpänä ja kestävämpänä

Trail Teamissä harjoitellaan monipuolisesti hyvinvointi edellä. Päälajisi voi olla maastopyöräily tai polkujuoksu tai voit olla kaikesta luontoliikunnasta nauttiva elämysten etsijä.

Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan!

Haku Ski Teamiin on auki

Haluatko kohottaa kuntoasi talven hiihtolenkeille tai haaveiletko massahiihtoon tai hiihtokilpailuihin osallistumisesta? Haaveile itsellesi jotain hurjaa tai melko hurjaa ja lähde toteuttamaan haave Joni Sepän tai Ida Meriläisen tiimissä! Voit liittyä mukaan tiimiin milloin vain ja jatkaa huhtikuun 2021 loppuun saakka. Päätapahtumamme on Ylläs-Levi, joka hiihdetään 9.4.2022.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Hae XC Party Heroksi!

 

Wanted! XC Party Hero Ski Teamiin 2022

XC Party Hero 2022 haku on nyt auki!

Koe oma unelmasi hiihtotapahtumassa! Hae mukaan valmennusohjelmaamme, jossa sinua valmentaa XC Master Joni Seppä.  Tavoitteesi määritellään yhdessä valmentajan kanssa valmennuksen alussa. Valmennus tehdään etänä, joten voit asua vaikka Utsjoella tai Ateenassa.

Lue lisää valmennuksesta täältä ja hae mukaan!

Hiihtokauden avaus Syötteen leirillä!

XC Party Ski Camp Pikku-Syötteellä 3.-6.12.2021

Ski Camp tulee taas Pikku-Syötteelle! Leirillä tehdään kehittäviä hiihtotekniikkaharjoituksia, vauhtikestävyysharjoituksia sekä haetaan tuntumaa perustreeniin. Järjestämme aina myös kehonhuoltoa ja muuta kivaa oheisohjelmaa. Voit valita itsellesi sopivan ryhmän harjoituksiin.

Tutustu leiriin ja ilmoittaudu täällä.