Oma tili

Aprillia: XC-Party älypanta on nyt täällä! Olemme e-coaching trendien huipulla 2024

Juttumme 1.4.2024. Kirjoittaja @paivihanna

Puettavat, joustavat, rullalta rullalle -elektroniikkaa hyödyntävät XC Party älypannat välittävät valmentajille tietoa käyttäjiensä fyysisestä kunnosta, unesta ja hyvinvoinnista. Panta lukee 3D anturien avulla ihmisen fysiologiaa, käyttäytymistä ja kognitiota, ja validoi sekä mallintaa biomarkkereita antureiden keräämästä datasta.

Myös käyttäytymisen etämittaus ja -käyttö on mahdollista. Näin valmentaja voi V4lccU 2.0-sovelluksen avulla jarruttaa liian kovaa vetoa tai vastaavasti kehottaa treenaajaa vielä uuteen vetoon.

XC-Party e-coaching tech- tuotekehitystiimin mielikuvituksella ei ole rajoja, kun valmennuksia kehitetään.

Jos panta on päässä sisällä, voi valmentaja kehottaa menemään nukkumaan ajoissa tai etäkytkeä viihdelaitteet pois päältä unen turvaamiseksi ja palautumisen maksimoimiseksi. RaMu -anturi on esim. Playstation 5 yhteensopiva ja yleisiä langattomia standardeja lukeva. Liian kireää pantaa voi myös löysyttää erillisen Teenz 0.1. sovelluksen avulla. Nämä antavat ihan uusia avauksia mm. teini-ikäisten vanhemmille.

XC-Party älypannan avulla etenet 12 viikossa aloittelijasta kokeneeksi maailmanluokan urheilijaksi. Urheilusomevaikuttajien keskuudessa tämä on ollut eittämättä salamannopea aluevaltaus ja XC-Party pannat ovatkin jokaisen sporttaajan verkkokalvoilla.

 “Emme vielä täysin ymmärrä mitä tämä kaikki tarkoittaa. Suosio yllätti meidät kaikki.” – kommentoivat Metan algoritmiasiantuntijat Piilaaksossa, Yhdysvalloissa

XC-Partyssa suorituskyvyn optimointi on viety huippuunsa ja älypantavalmennuskonseptiamme viedään Cleeb0 3.0 -liitännäisellä varustettuna seuraavaksi Norjaan.

Puettavat älypannat ovat joustavia, venyviä, mukavia ja ne sopivat myös pyöräilykypärän alle. Haluatko sinäkin mukaan älypantaohjattuun valmennukseen? Klikkaa oheisesta linkistä!