Oma tili

BETTINAN RULLAHIIHTOMYLLY

Hiihto on talvisin ihan parasta, mutta älä missaa pitkää ja ihanaa rullahiihtokautta! Ammattitaitoinen hiihtovalmentaja Bettina opettaa rullahiihtoa kesällä Jyväskylässä, tule oppimaan ja kehittymään!

Rullahiihtomyllyssä opit hiihtämään rullasuksilla ja saat palautetta taitojesi kehittämiseksi

Vedän rullahiihtomyllyn, johon saa osallistua sekä perinteisen että vapaan hiihtotyylillä eli valitse tyyli oman mielesi mukaan. Jokaisella kerralla opetetaan sekä vapaan että perinteisen tyylin rullahiihtoa ja harjoitellaan rullahiihdon erityistaitoja. Osallistua voivat kaiken tasoiset hiihtäjät.

Olen opettanut hiihtoa niin kesällä kuin talvellakin lapsille, kuntoilijoille ja kilpahiihtäjille. Haluan olla edesauttamassa mahdollisimman monet kuntoilijat myös rullahiihdon saloihin, sillä se on aivan mieletön harjoittelumuoto keväisin, kesäisin ja syksyisin hiihdosta nauttiville! Oma lähtötasosi huomioidaan opetuksessa ja jokaiselle löytyy sopivan tasoisia harjoitteita rullahiihtotaidon kehittämiseksi oppimismyönteisessä ilmapiirissä.

Rullahiihdossa on tärkeitä erityispiirteitä, jotka tulee osata ottaa huomioon ja toteuttaa käytännössä, jotta liikkuminen on itsevarmaa ja turvallista. Muun muassa näitä opetan rullahiihtomyllyssä, jotta ihan jokaisen on mahdollista nauttia hiihdosta myös asfaltilla. Hiihtotekniikoiden opettelu kesällä rullahiihtäminen on myös eduksi lumella hiihtoa ajatellen!

Rullahiihtomylly

Sisältää kolme tapaamiskertaa 

  • to 29.6. 18-19.30
  • ma 3.7. 18-19.30
  • ke 5.7. 18-19.30

Paikka

Laajavuori: Tapaaminen Scandic hotellin parkkipaikalla. Huom jätä mahdollinen auto parkkiksen keskelle, opetustilamme on parkkipaikan vasen reuna (kun hotelli kasvojen edessä).

Hinta

  • 65€ sisältää kolme kertaa.

Huom.

  • Opetus on laadukasta pienryhmäopetusta, ryhmään mahtuu 10 osallistujaa (+1).
  • Säävaraus. Täysin kaatosateella kerta siirtyy.
  • Voit tulla vapaan tai perinteisen rullilla. Lähtökohdat ja opit tasapainossa ja jarruttamisessa ovat täysin samat tyylistä riippumatta.
  • Vaikka pääsisit vain osalle kerroista, on hinta edullinen!
  • Hiihtomylly toteutuu jos vähintään 5 osallistujaa per Hiihtomylly.

Kenelle?

Kaikille kuntoilijoille, jotka haluavat kehittyä rullahiihdossa.

Missä?

Laajavuoressa Jyväskylässä.

Valmentaja

Bettina on hiihdon ammattilainen ja innostava persoona! Lue lisää: https://xcparty.fi/valmentajaesittelyssa-xc-master-bettina-wikstrom/

Voit maksaa myös virike- ja liikuntaseteleillä

Voit maksaa myös ePassilla, Edenredillä, Eazybreikillä ja Smartumilla. Lähetä tällöin kuitti ostoksestasi ja tietoa ilmoittautumisestasi info@xcparty.fi.

Rullahiihtomylly on jokaisen kuntohiihtäjän reitti rullahiihdon miljooniin mahdollisuuksiin ja hiihtohurmokseen talven ulkopuolella – tule mukaan!