Oma tili

XC-Party Mama - Päivi Lohikoski

Päivi

On viestinnän ja johtamisen valmentaja, e-learning spesialisti, virtuaalitiimien johtamisesta väitellyt tohtori ja yksi XC-Partyn perustajista. Pirteä ja positiivinen Päivi on varsinainen ideanikkari ja visionääri, joka jakaa rajoja ja rakkautta XC-Party Mamana yhtiön hallituksessa. Päivin intohimo on maastopyöräily ja lukeminen. Instassa kannattaa seurata Päivin pohdintoja ja vinkkejä @paivihanna tililtä.

XC-Partyn kautta Päivin coachausta voi hankkia ihmisenä ja asiantuntijana kasvuun sekä kanssakulkijaksi erilaisiin elämänmuutoksiin. Päivin aiempi valmennuskokemus on johtajien ja johtoryhmien kanssa tehdyistä kehittämisprojekteista. Teemoina ovat olleet mm. työhyvinvoinnin, motivaation kehittämisen, henkilöstön projektinhallinnan ja viestinnän prosessien kehittäminen, visio- ja strategiatyö sekä osaamisenjohtamisen kehittäminen. Uutta ovat tunteet työssä ja työyhteisön energioiden johtaminen.

Koulutus- ja työtausta

  • Coach ja ratkaisukeskeinen valmentaja (04/2023- 06/2024)
  • FT tuotantotalous (2016)
  • FM informaatiotutkimus ja viestintä (2005), Oulun yliopisto
  • fFactor naisyrittäjäkoulutus (2009), Oamk

Kerttu Saalasti Instituutissa koulutuspäällikkönä työskentelevällä Päivillä on 25 vuoden työkokemus eri aloilta: ICT, akateeminen maailma, start-upit sekä ravitsemus- ja matkailuala. Hyvinvointi- ja urheilubisnes ovat tulleet tutuksi Team Tervahiihdon viestintäjohtajan roolin (2015-2018) sekä Palloliiton Pohjoisen kehitysryhmän jäsenen roolissa sekä XC-Partyn yhteisön luomisen kautta. Päivillä on väitöskirja tuotantotaloudelta vuodelta 2016, aiheena virtuaalitiimien johtaminen globaaleissa tuotekehitysprojekteissa.

Lisäksi yli 20v kouluttajan tausta ja työ erilaisissa viestintäalan asiantuntijatehtävissä antaa näkemystä ja vahvan osaamisen verkon yli valmentamiseen.