Oma tili

XC-Party Mama - Päivi Lohikoski

Päivi

On viestinnän ja johtamisen valmentaja, e-learning spesialisti, virtuaalitiimien johtamisesta väitellyt tohtori ja yksi XC Partyn perustajista. Pirteä ja positiivinen Päivi on varsinainen ideanikkari ja visionääri, joka jakaa rajoja ja rakkautta XC Party Mamana. Päivin intohimo on maastopyöräily ja hiihto.  XC Partyssa Päivi on hallituksessa ohjaamassa ja kehittämässä toimintaa. Myös leireillä, klubihommissa ja tapahtumissa Päivi on mukana treenailemassa aina mahdollisuuksien mukaan.

Koulutus- ja työtausta

FT tuotantotalous, FM informaatiotutkimus ja viestintä, Oulun yliopisto, fFactor naisyrittäjäkoulutus, Oamk

Kerttu Saalasti Instituutissa koulutuspäällikkönä työskentelevällä Päivillä on 25 vuoden työkokemus eri aloilta: ICT, akateeminen maailma, start-upit sekä ravitsemus- ja matkailuala. Hyvinvointi- ja urheilubisnes ovat tulleet tutuksi Team Tervahiihdon viestintäjohtajan roolin (2015-2018) sekä Palloliiton Pohjoisen kehitysryhmän jäsenen roolissa. Päivillä on väitöskirja tuotantotaloudelta vuodelta 2016, aiheena virtuaalitiimien johtaminen globaaleissa tuotekehitysprojekteissa.

Lisäksi yli kymmenen vuoden verkko-opettajan tausta ja kymmenen vuoden kokemus erilaisissa viestintäalan asiantuntijatehtävissä antaa näkemystä verkkovalmennuksiin.