Oma tili

Susanna XC Party Master – En treenaa, vaan leikin ja pelaan!

Susanna on lämmin, leijonan sydämellä varustettu liideri, karpaasitar ja kannustava ammattivalmentaja, joka työskentelee liikunnanopettajana. Susanna on myös Salomon Racing teamin polkujuoksija sekä rautainen MTB -kuski, hiihtäjä ja uimari. Susanna valmentaa verkkovalmennuksissa ja hänet nähdään koutsina myös leireillä. Hän on mm. kesän 2019 Buff Trail Tour voittaja ja Tahko MTB 120km voittaja. Hän on tottunut uimaan avovesissä Jyväskylässä saarten ympäri kilometrien lenkkejä ja polkuverttien keräily onnistuu puolivahingossa työn ja lastenhoidon yhteydessä. Hiihtokilometrejä tälle kolmen lapsen äidille kertyy 2500-3500 talvessa, joista suuri osa ahkio perässä lasten kanssa.

Nainen on siis melkoinen karpaasitar. Mutta miksi halusimme hänet XC Party Masteriksi?

Susanna on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri, liikunnan opettaja sekä valmentaja. Ihmisenä hän on todella kannustava, ja positiivinen energiapommi. Supervoimana Susannalla on ajan löytäminen liikkumiseen lapsiperheen arjen keskellä ja kyky ylittää mielensä asettamia rajoja.

Susanna tulee olemaan Head Coach kokeneempien MTB -kuskien harjoittelussa verkkovalmennuksissa. Verkkovalmennusten tueksi  järjestämme myös yhteislenkkejä ja tekniikkaopastusta.

Valmentajana Susanna haluaa antaa ihmisille lisää

  • Luottamusta itseensä ja tekemiseen
  • Eväitä järkevään harjoitteluun ja sen monipuolistamiseen
  • Apua jaksamiseen: Liikunnan tulee antaa voimaa arkeen eikä päinvastoin.
  • Armollisuutta: Koska olemme rakkaita, tärkeitä ja arvokkaita, meidän tulee kohdella itseämme kunnioittavasti ja hyvin. Puhua itsestämme kauniisti, liikkua monipuolisesti ja syödä hyvin – koska olemme sen arvoisia ❤.

Syyskemujen leiripalautetta Susannasta

“Sinun positiivisuudesta ja iloisuudesta on varmasti oppia kaikille!”
“Suhtautuminen moniin asioihin kiitollisuudella on niin hienoa, jopa hämmentävää :-)”
“Huippu tyyppi ja huolehtii hyvin valmennettavista. Sopiva niille, jotka haluaa sitä “rääkkiä”=)”
“Mahtava draivi ja asiantuntevaa opastusta!”
“Sinusta saa luotettavan ammattilaisen kuvan. Osaat ohjata ja uskallat puhua arastakin aiheesta.”
“Ihailen energisyyttäsi :D”
“Mistä tuo kaikki energia :)? Positiivinen asenne sinulla ja olet helposti lähestyttävä, kuten kaikki ohjaajat”
Susanna on kemufiiliksen kuningatar. Hän ei treenaa, vaan leikkii ja pelaa. Tulosten perusteella kannattaa liittyä joukkoon!