Oma tili

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille.

Helppo

Sopii Sinulle, kun haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea. Vaaleanvihreällä löydät perustason kurssit ja palvelut.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi. Vihreällä merkityt palvelut sopivat useimmille liikkujille.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi. Mustalla merkityt palvelut ovat sopivia aktiiviliikkujille ja pitkään lajia harrastaneille.

Verkkovalmennukset

Saavuta oma potentiaalisi! Haluatko lisää tietoa ja tukea harjoittelun tueksi? Tarvitsetko tavoitteita tukevan treeniohjelman, josta ammennat itsellesi ideoita treeniin? Haluatko mukaan tiimiin, jossa harjoitellaan yhdessä ja jaetaan tekemiset ja fiilikset yhdessä luottamuksellisesti valmentajan ohjauksessa. Kaikki valmentajamme ovat koulutettuja alan ammattilaisia ja sitoutuneet siihen, että harjoittelu tehdään kehoa kunnioittaen, kestävästi ja liikunnasta nauttien, jokaisen elämän kokonaiskuorma huomioiden.