Oma tili

Hyvinvoinnin pitstop

59.00

Sopii sinulle, joka harjoittelet itsenäisesti ohjelmillamme tai teet ohjelmasi itse. Sinulle, joka haluat varmistua että tekemisesi tukee hyvinvointia pitkällä aikavälillä.

🌞 Hyvinvoinnin pitstop

 • Konsultoi ammattivalmentajia harjoittelustasi ja harjoitusohjelmastasi
 • Elämän kokonaisuuden hallinnasta
 • Tavoitteista
 • Vuosirytmistä
 • Lajien tasapainosta
 • Muut kieltä askarruttavat asiat.

Saat palautetta ja neuvoja sekä hyviä ohjeita pitkälle jatkoon!

Sopii sinulle, joka harjoittelet itsenäisesti ohjelmillamme tai teet ohjelmasi itse. Sinulle, joka haluat varmistua että tekemisesi tukee hyvinvointia pitkällä aikavälillä.

Valmentajat Ida Meriläinen ja Anu Junnila

 • Ida Meriläinen @idameril (Jyväskylä) on hiihdon superammattilainen, XC-Partyn toimitusjohtaja ja koutsannut satoja hiihtoon hurahtaneita. Idan oppeja pääset seuraamaan somessa tuhansien muiden kanssa, ja sen lisäksi Ida on kilpahiihtäjä, ammattivalmentaja, LitM sekä varustettu ennennäkemättömän pirskahtelevilla ja sosiaalisilla vuorovaikutustaidoilla.
 • Valmentajana Ida haluaa auttaa sinua löytämään vahvuutesi. Yleensä sitä halutaan tehdä missä ollaan hyviä, joten pyritään olemaan siis hyviä liikkumaan! Monipuolisen urheilu- ja liikuntakoulutustaustan ansiosta Ida pystyy auttamaan kuntoilijoita kohti parempaa jaksamista ja huippukuntoa. Harjoittelu tapahtuu aina yksilön arjen ehdoilla. Harjoittelu rakennetaan kestävälle pohjalle, mikä vaatii kuntoilijan iän, kokemuksen ja mm. työn kuormittavuuden ymmärtämistä.
 • Ida on Liikuntatieteiden Maisteri ja  kestävyysvalmentaja, joka on vetänyt satoja hiihtomyllyjä lapsista vaareihin. Saat Idasta kannustavan ja positiivisen valmentajan, joka sparraa sinua yhteistyössä kohti unelmiasi! Idan vahvuus on pedagoginen osaaminen kuntoilijoiden ja ryhmien valmennuksessa.

 

 • Anu Junnila @anujunnila (Kokkola) Kestävyyslajien moniosaaja, ammattivalmentaja Anu on XC-Party:n valmennusjohtaja.  Anulla on 19 vuoden kokemus ammattivalmentajana. Urheilijana kestävyyslajeissa hänellä on yli 30 vuoden laaja-alainen kokemus.
 • Näkemystä ja osaamista löytyy sekä aloittelevan kuntoliikkujan että urheilijoiden valmennuksesta. Anu osaa viedä valmennuksen aina valmennettavan tarpeita ja tavoitteita vastaavalle tasolle. Äitinä, urheilijana ja pitkällä yrittäjätaustalla hän ymmärtää ja osaa yhteensovittaa myös arjen realiteetit ja elämän kokonaisvaltaisuuden. Päätoimisena valmentajana Anu on työskennellyt vuodesta 2005 saakka.
 • Anu on kestävyyslajien moniosaaja, ammattivalmentaja ja uusi XC-Party:n valmennusjohtaja. Anulla on 19 vuoden kokemus ammattivalmentajana. Urheilijana kestävyyslajeissa hänellä on yli 30 vuoden laaja-alainen kokemus. Päälajina nykyään on triathlon, jossa MM-kisaedustus vuodelta 2023. Maasto- ja ampumahiihto kulkevat edelleen mukana ja kokonaisuutta höystetään välillä suunnistus– sekä seikkailuhommilla.

 

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.

0,0
Perustuu 0 arvioon
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 / 0 arvostelua

Valitettavasti yksikään arvostelu ei vastaa nykyisiä valintojasi