Oma tili

Lähitreenit eri lajeissa

25.00

Lähitreenit verkkovalmennustiimeille ja yksilövalmennettaville tilauksesta Oulussa, Rovaniemellä ja Jyväskylässä. Minimi ryhmäkoko neljä hlöä.

Lähitreenit tiimeille ja yksilövalmennettaville

Voit hankkia yksilö- ja parivalmennuksia (kesto 75min.) suosikkivalmentajallesi polkujuoksuun tai hiihtoon. Myös maasto- ja gravel-pyöräilyyn on mahdollista sopia retkiä ja perehdytystä aloittelijoille. Kysy lisää: info@xcparty

Ohjelmassa voi olla myös esimerkiksi 1,5h polkujuoksua, hiihtotekniikkaa tai sauvarinnetreeniä. Joskus treenit voivat olla yhteinen 3-4h mittainen pitkis.

Voit maksaa treenit tässä sovittuasi niistä valmentajan kanssa.

Smartum, ePassi, Eazybreak ja Edenred

Jos maksat treenit liikuntaseteleillä, lähetä meille tosite maksusta: info@xcparty.fi ja kerro mihin treeniin osallistut. Tervetuloa mukaan!

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.

0,0
Perustuu 0 arvioon
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 / 0 arvostelua

Valitettavasti yksikään arvostelu ei vastaa nykyisiä valintojasi