Oma tili

Lähitreenit eri lajeissa

25.00

Oulussa ja Jyväskylässä voi ostaa kertamaksulla osallistumisia Hiihtomyllyn treeneihin. Hiihtomyllyssä on ohjelmassa sauvarinnettä ja hiihtotekniikkavalmennusta läpi talven, valmentajina Ida Meriläinen, Jani Oravamäki ja Topi Kiljunen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus hankkia lähitreenejä myös muissa lajeissa. Jyväskylän ja Rovaniemen lähitreenit ovat osa Trail Teamin, Ski Teamin ja Supermutsien toimintaa, jota järjestävät Susanna Ylinen ja Joni Seppä.

Oulu

Oulussa tarjolla on Hiihtomyllyn treenit, joiden ohjelma löytyy Hiihtomyllyn sivuilta. Voit hankkia myös yksittäisiä harjoituksia suosikkivalmentajallesi tai koko setin Hiihtomyllyt -sivulta. Yksilötreenejä (kesto 75min.) tarjolla:

  • Sauvarinne 12.10. klo 18 Sankivaara,  Jani Oravamäki
  • Nopeustreeni portaissa 27.10. klo 18 Kaakkuri, Jani
  • Sauvarinne 9.11. klo 18, Virpiniemi, Topi Kiljunen
  • Hiihto/juoksu 23.11. klo 18, Sankivaara,
  • Hiihto pk-tekniikkaa painottaen 1.12. klo 18, Sankivaara, Topi
  • Hiihtotekniikat/ylämäet 15.12. klo 18 Jani

Jyväskylä

Jyväskylän lähitreenit ovat osa Trail Teamin ja Supermutsien toimintaa, jota järjestää Susanna Ylinen.

Treenien ajankohdasta ja sisällöstä sovitaan Susannan kanssa. Välillä ohjelmassa on 1,5h polkujuoksua tai mäkitreeniä. Joskus voi olla yhteinen 4h mittainen liukulumikenkäily.

Voit maksaa treenit tässä sovittuasi osallistumisestasi Susannan kanssa. Maksuksi käy myös ePassi ja Smartum.

Rovaniemi

Rovaniemen lähitreenit ovat osa Trail Teamin ja Ski Teamin toimintaa, jota järjestää Joni Seppä.

Treenien ajankohdasta ja sisällöstä sovitaan Jonin kanssa. Ohjelmassa voi olla esimerkiksi 1,5h polkujuoksua, hiihtotekniikkaa tai sauvarinnetreeniä. Joskus voi olla yhteinen 3-4h mittainen pitkis.

Voit maksaa treenit tässä sovittuasi osallistumisestasi Jonin kanssa.

Smartum, ePassi ja Edenred

Jos maksat treenit liikuntaseteleillä, lähetä meille tosite maksusta: info@xcparty.fi ja kerro mihin treeniin osallistut. Tervetuloa mukaan!

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.