Oma tili

Lahjakortti

49.50

Anna läheiselle lahjaksi hyvinvointia, iloa ja mahdollisuus saada kokea kestävyysliikunnan riemut laadukkaissa valmennuksissamme.

Anna läheiselle lahjaksi hyvinvointia, iloa ja mahdollisuus saada kokea kestävyysliikunnan riemut laadukkaissa valmennuksissamme. Lahjakortin saaja voi itse valita hankkiiko verkkovalmennuksen vai lähitreenejä vai jotain muuta.

Miten?

Osta lahjakortti verkkokaupasta tai voit saada lahjakortin haluamallesi summalle, jos lähetät meille viestin info@xcparty.fi. Lähetämme sinulle sähköpostiin sähköisen kortin seuraavana arkipäivänä. Jos sinulla on kysyttävää, tai haluat lahjakortin jollekin tietylle summalle, lähetä viestiä: info@xcparty.fi. Autamme mielellämme!

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.