Oma tili

Louhi – omavoimavalmennus 35+ naisille – alkaa 17.9.2024!

285.00

Tästä valmennuksesta saat henkistä ja fyysistä voimaa! Tarvitsetko tukea energisempään elämään? Löydä Louhi, sisäinen voimanaisesi. Tästä valmennuksesta saat alan arvosteltuilta asiantuntijoilta uutta tietoa ja ohjausta unesta, tunteiden vaikutuksesta hyvinvointiin ja energioihin sekä oman elämän johtamiseen. Valmennuksen rinnalla kulkevat rinnakkain keski-ikäisen naisen fysiologiaa tukeva valmennus sekä omien voimavarojen johtamiseen tähtäävä valmennus.

Mikä on LOUHI?

LOUHI naisten verkkovalmennus lisää omavoimaa, energiaa, tietoa ja jaksamista. Valmennus koostuu webinaareista ja ryhmäkeskusteluista verkossa. Saat myös työkirjan, jonka avulla voit harjoitella fiksusti ja järjestää elämääsi hyvinvointi edellä.

Ajankohta

Aloitus: ti 17.9. – 3.12.2024

Sisältö ja toteutustapa

Löydä Louhi, sisäinen voimanaisesi! Tarvitsetko tukea energisempään ja itsesi näköiseen viisaaseen elämään? Tästä valmennuksesta saat alan arvosteltuilta asiantuntijoilta uutta tietoa ja ohjausta unesta, tunteiden vaikutuksesta hyvinvointiin ja energioihin sekä oman elämän johtamiseen. Valmennuksen rinnalla kulkevat rinnakkain keski-ikäisen naisen fysiologiaa tukeva valmennus sekä omien voimavarojen johtamiseen tähtäävä valmennus. Valmennuksen aikana saat valmentajalta palautetta sekä vertaispalautetta muilta valmennettavilta. Täytämme valmennuksen aikana LOUHI-työkirjaa, joka sisältyy erilaisista harjoituksista, jotka tähtäävät parempaan uneen, tunteiden ymmärtämiseen, kehon aktivointiin ja oman elämän johtamiseen.

Valmennuksen ajankohta: 17.9. – 3.12.2024

Asiantuntijat ja valmentajat

 • Katja Vainikainen, urheilun psyykkinen valmentaja, coach, kasvatuspsykologi, KM, Oulu
 • Eeva Löfgren, unilääkäri, LT, Oulu
 • Päivi Lohikoski, viestinnän ja johtamisen valmentaja, FT tuotantotalous, Coach ja ratkaisukeskeinen valmentaja, Oulu
 • Piia Hämäläinen, naisten fysiikkavalmentaja, Ylivieska

Kick off – webinaari

Ajankohta: ti 17.9. klo 18.00

Webinaarissa kouluttajat ja valmentajat esittelevät lyhyissä puheenvuoroissaan valmennuksen keskeisen sisällön.Valmennus jatkuu kick offin jälkeen osioissa, joissa saadaan tietoa ja tehdään harjoituksia oman elämän voimavarojen lisäämiseksi.

 • Toimiva keho – 35+ naisen hormonit ja harjoittelu (Piia)
 • Kauniita unia – hermosto ja uni (Eeva)
 • Tunteet ja elämän energia – tunteet liikkeelle panevana voimana (Katja)
 • Viisaat valinnat – Rakenna omannäköinen energinen elämä (Päivi)

Toimiva keho (Piia)

Ajankohta: ti 1.10.2024 klo 18.00

Kun tullaan ikäkauteen 35+, alkaa naisilla usein uudenlainen hormonaalinen karuselli: hormonitasapaino lähtee muuttumaan kohti uutta pysyvää tilaa, sillä tulossa on menopaussi. Muutokset kohti vaihdevuosia alkavat paljon aiemmin mitä meistä monet vieläkin kuvittelevat. Ensimmäisiä muutoksia voi havaita jo 35-40 vuoden paikkeilla. Tätä jopa 10 vuotta ennen menopaussia alkavaa ajanjaksoa kutsutaan myös premenopaussiksi, eli esivaihdevuosiksi. Hormonitasapaino alkaa heittämään häränpyllyä ja kehon toiminnat sen myötä. Ei ihme, jos palautuminen on hankalaa, painoa kertyy tai keho ei vain toimi.

On tärkeää tiedostaa, miten treeniä, ravintoa ja lepoa tulee rytmittää hormonitoiminnan mukaan. Tällöin voidaan saada irti paras potentiaali ja myös kohotettua naisten omaa uskoa omaan minäpystyvyyteen. Meidän tulee vain toimia kehomme tarpeiden mukaisesti, ei sitä vastaan.

 • Harjoitusten rytmittäminen
 • Kuukautiskierto, vaihdevuodet ja niiden vaikutus jaksamiseen
 • Uni ja treeni
 • Kestävä omannäköinen aktiivinen arki

Kauniita unia (Eeva)

Ajankohta: ti 29.10.2024 klo 18.00

Hyvä uni on palautumisen ja jaksamisen perusta. Salaisuudet hyvään uneen on kaikkien mahdollista oppia. Tässä jaksossa käymme läpi uneen vaikuttavia tekijöitä, jotka kannattaa huomioida arjessa. Opimme tunnistamaan naisen hormonitoiminnan vaikutuksia uneen ja vireystilaan. Opimme  kiireen ja ärsykkeiden vaikutuksen uneen ja lähdemme rakentamaan parempia unirutiineja. Jakson tavoitteena on korjata unen ongelmia, tehdä arjen muutoksia sekä tunnistaa ne uniongelmat, jotka vaativat kenties tarkempaa arviota.

Jakson aikana tehdään erilaista itsearviointia, käytännöllisiä harjoituksia, joista saat palautetta jakson aikana.

Teemat:

 • Naisen uni: vaihdevuodet, kuukautiset
 • Aktiivisen liikkujan uni
 • Vireystilan säätely
 • Hyviä tekoja unen hyväksi

Tunteet voimavarana (Katja)

Ajankohta 12.11.2024 klo 18

Tunteet ovat elämän liikkeelle paneva voima ja ne vaikuttavat vahvasti siihen, millainen vireystilamme on, kuinka ajattelemme ja toimimme ja millaisia valintoja teemme. Tällä jaksolla opit tunnistamaan tunteita niin mielen, kuin kehon tasolla, ymmärtämään tarpeita tärkeänä tietona tunteiden taustalla ja opit toimimaan siten, että tunne- ja vireystilasi toimivat optimaalisesti. Harjoittelet myös ottamaan vastuuta tekemällä konkreettisia tekoja oman tunnetilasi eteen, löydät keinot irtautua negatiivisista tunteista ja saat ymmärrystä siihen, kuinka oma kasvu- ja kiintymyssuhdehistoria vaikuttavat tapaasi ajatella, tuntea ja toimia. Jakson tavoitteena on oppia helposti omaksuttava ”tunteiden protokolla” pohjaksi sille, että voit jatkossa sekä ymmärtää paremmin tunteidesi logiikkaa ja viestejä, että työskennellä itsenäisesti tunteiden parissa

 • Oman vireystilan hallinta
 • Tunteet liikkeelle panevana voimana
 • Irti uuvuttavien tunteiden kehästä
 • Kasvuhistorian merkitys omissa valinnoissa
 • Tunteiden protokolla

Viisaat valinnat (Päivi)

Ajankohta: ti 26.11. klo 18

Omannäköinen onnellinen elämä on sellaista, jossa osaat valita itsesi myötäisiä asioita, vetää omaa hyvinvointia tukevia rajoja ja kommunikoida niistä jämäkästi muille. Kun tietää mitkä omat arvot ovat, on helpompaa ymmärtää omia ristiriitoja ja tehdä ratkaisuja niiden vähentämiseksi. Tutustumme myös omiin temperamentteihin, vahvuuksiin ja tapoihin reagoida asioihin. Lisäksi teemme kartoituksen elämäsi ihmisistä, ketkä maadoittavat, ketkä innostavat ja energisoivat, ketkä ehkä vievät energiaa ja ketkä tuovat sitä. Päivin verkkovalmennuksen jälkeen osaat johtaa omaa elämääsi itsesi myötäiseen suuntaan.

 • Arvot
 • Omien vahvuuksien ja osaamisten kartoitus (temperamentti ja osaamiset)
 • Elämäni ihmiset – ystäväkartoitus
 • Itsensä johtaminen

Päätöswebinaari 1,5h  ti 3.12.2024 klo 18

Päätöswebinaarissa käymme keskustelua saaduista opeista ja kokemuksista sekä suunnittelemme tulevaa.

Miten?

Osta valmennus verkkokaupasta. Saat paluupostissa vahvistuksen viimeistään seuraavana arkipäivänä. Lähetämme kutsut webinaareihin viimeistään elokuun lopussa. Jos estyt osallistumasta, voit halutessasi peruuttaa osallistumisen 10.9. mennessä ja palautamme rahat.

Ole rohkeasti asiantuntijoihin yhteydessä tai osoitteeseen info@xcparty.fi tai instagramissa @xcpartymasters, jos sinulla on kysyttävää.

Kuuntele Eeva unilääkärimme unipodcast Spotifyssa

Kuuntele Katjan asiantuntijapodcast liikkujan mielestä ja tunteista

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä tai Smartumilla?

– Maksa valmennus kyseisessä palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Pääset sisään valmennukseen seuraavana arkipäivänä.

 

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.