Oma tili

Löydä juoksun ilo! Starttikurssi aloittelijoille

49.00

Aloita polkujuoksuharrastus viisaasti ja miellyttävästi valmennuksessamme. Autamme sinua löytämään juoksun ilon ja luotsaamme lempeästi kohti lennokkaita askeleita. Harjoitusjakso kestää 12 viikkoa.

 

Haaveiletko juoksemisesta, kevyistä ja lennokkaista askelista? Oletko kenties yrittänyt aloittaa juoksemista, mutta yritykset ovat kariutuneet?

Tarjoamme sinulle:

  • Harjoitusohjelman
  • Tekniikka-, lihaskunto- ja lihashuoltovideopankin
  • Mahdollisuuden kuoria itsestäsi juoksija ja juoksun riemun löytämisen!

Miten?

Osta valmennus verkkokaupasta. Saat paluupostissa linkin Priimaan, josta löydät kaiken valmennusmateriaalin. Valmennus kestää 12 viikkoa.

Tee elämästäsi helpompaa, ja liity porukkaamme! Valmentajamme ovat auttaneet yli kymmenen vuoden ajan ihmisiä löytämään itsestään juoksijan. Ammattivalmentajamme ovat liikuntatieteellisen koulutuksen saaneita valmennuksen ammattilaisia ja heillä on pitkä valmennuskokemus.

Tällä kurssille tullessasi ei tarvitse pystyä juoksemaan valmiiksi. Valmennusohjelma etenee progressiivisesti. Maltti on valttia, kun halutaan luoda uusia pysyviä tapoja ja elämänmuutoksia. Hiljaa hyvää tulee, ja myös pysyvää, onkin mottomme. Tarvitset vain mukavat juoksuun ja reippaaseen kävelyyn soveltuvat vaatteet sekä juoksukengät! Aloita juoksuharrastus viisaasti ja miellyttävästi valmennuksessamme. Autamme sinua löytämään juoksun ilon ja luotsaamme lempeästi kohti lennokkaita askeleita.

Tervetuloa löytämään itsestäsi juoksija!

Juoksuharjoittelu on aina monipuolista ja viikot sisältävät erilaisia treenejä ja lajeja.

Esimerkkiviikko: 

  • Maanantai: lepo
  • Tiistai: Alkuverryttele 10 min. Hölkkää 5 minuuttia. Kävele 3 minuuttia. Toista 2 kertaa. Loppuverryttele 10 min.
  • Keskiviikko: lepo
  • Torstai: Lihaskunto. Kuntopiiri 3 kierrosta. Alkuverryttely ja loppuverryttely 10 min esim. kävely.
  • Perjantai: Lepo tai muu laji, kuten pyöräily tai uinti / vesijuoksu 30 min.
  • Lauantai: Pyramidiharjoitus 1-2-3-2-1. Alkuverryttely 10 min. Hölkkää 1 min, kävele 2 min, hölkkää 2 min, kävele 2 min, hölkkää 3 min, kävele 2 min, hölkkää 3 min, kävele 2 min,  hölkkää 1 min, ja loppuverryttele 10 min.
  • Sunnuntai: Kävely 45 min tai muu laji 1h.

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä, Eazybreakilla tai Smartumilla?

– Maksa valmennus ko.palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Pääset sisään valmennukseen seuraavana arkipäivänä.

Polkujuoksu / XC-Party Master Joni Seppä Kuva: © Anu Mäkinen / Kuvaus ja suunnittelu Mainas Oy @mainas_kuva

Kevein jaloin kaikenlainen matkanteko on mukavampaa!

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.