Oma tili

Metsäsafari

Nautinnollista ja hauskaa safarimenoa luontoliikuntaohjaajien kanssa. Tämä retki sopii kaikille liikkujille. Vauhti on maltillinen. Kysy tarjous: info@xcparty.fi

Nautinnollista ja hauskaa menoa metsissä kokeneiden luontoliikuntaohjaajien kanssa. Välineeksi käy metsäsukset tai liukulumikengät. Pertsoillakin pärjää, kun laittaa säärystimet ja hiihtää muiden jäljillä. Sään mukainen pukeutuminen, suosi kerrospukeutumista. Hiihtokengiksi suositellaan pitkävartisia kenkiä tai vaelluskenkiä. Säärystimet estävät lumen pääsyn nilkkoihin.

Varusteet

Pakkaa reppuun taukotakki, vaihtohanskat, kuiva pipo ja paita. Voit vaihtaa ne viimeistään heti lenkin jälkeen. Eväät: joko omat eväät esim.lämmintä juomaa ja leipä. Järjestämme tilauksesta eväät osallistujille.

Metsäsafarin taso

Metsäsafari sopii kaikille luontoliikunnasta pitäville kuntoilijoille. Vauhti maltillinen, höökiä haluavat laitetaan avaamaan latua, joten kaikentasoiset nauttivat retkestä.

Aika ja paikka

Sovitaan toiveiden ja lumitilanteen mukaan Jämsän tai Himoksen maastoihin.

Hinta

Kysy tarjous: info@xcparty.fi. Teemme juuri teidän tarpeisiin ja budjettiin sopivan retken.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.