Oma tili

Polttarit morsiamelle tai sulhaselle

199.00

Polttarit polttelee horiontissa, mikä mahtava tilaisuus tehdä porukalla jotain, mikä muistetaan aina! Pääsette tarjoamaan kanssamme tulevalle morsiamelle tai sulhaselle hauskan ja unohtumattoman päivän, ilonkyyneliä unohtamatta ja hikikarpaloita kaihtamatta.

Unohtumattomat polttarit luonnon helmassa!

Aktiviteetit järjestetään a’ 2h. ohjelmanumeroina ja voitte vapaasti valita morsiamen/sulhasen tyyliin sopivan aktiviteetin. Kerromme mielellämme lisää ja autamme myös Teitä kokoamaan juuri tarpeitanne vastaavan polttarikokonaisuuden (voidaan yhdistää myös useampi aktiviteetti samalle päivälle ja muokata sisältöä toiveiden mukaiseksi). Teema-asut ovat suotavia, voidaan mennä rennosti tai tosissaan itseä sekä toisia haastaen. Ennen kaikkea pidetään kemufiilis ja hauska yhteistyöilmapiiri! Ammattitaitoiset, koulutetut valmentajamme pitävät huolen ilmapiiristä sekä jokaiselle sopivasta vauhdista.

  • Teräsmorsian/Terässulhanen: Humoristinen ja hauska triathlon, lajit ja matkat voidaan sopia päivänsankarin mieltymysten mukaan, joko normaalit triathlon lajit uinti+pyöräily+juoksu tai mixata jotain muuta. Oiva valinta rohkealle seikkailunhaluiselle ja kokemuksia janoavalle. Kesto 2h.
  • Voimamorsian/Voimasulhanen: Voimaa ja vauhtia ulkoilmasta nauttien. Tykkääkö päivänsankari voimailla tai käydä salilla, tässä setissä hän pääsee kokemaan juhlaseurueen kanssa mukavia aiheeseen liittyviä tehtäviä sekä pientä kisailuakin halutessanne aiheen ympäriltä. Sopiva valinta sporttityypeille ja kevyempääkin aktiviteettia toivoville. Kesto 2h.
  • Metsämorsian/Metsäsulhanen: Seikkailua, hauskaa ongelmanratkaisua ja kevyttä kisailua luonnossa tehtävärasteineen. Emme ole sokerista, saattaa vettä mennä kenkään ja kädetkin hieman likaantua, huumoria ja hauskuutta unohtamatta. Sopiva valinta luontoihmiselle ja kevyempää aktiviteettia toivoville. Mahdollisesti pulahdus järveen. Kesto 2h.
  • Valloittajamorsian/Valloittajasulhanen: Mäki -ja porrastreeniä poltetta pakaroissa unohtamatta, tämän jälkeen on hyvät lämmöt lihaksissa päivänsankarille taatut. Täsmäisku kovaa treeniä rakastavalle. Kesto 2h.

Paikka

Polttariaktiviteetit ovat saatavilla sopimuksen mukaan seuraavilla paikkakunnilla/alueilla:

  • Jyväskylän lähialueet, Oulu, Raahe, Kokkola
  • (tiedustele myös mahdollisuutta järjestää muilla paikkakunnilla s.postilla: info@xcparty.fi).

Ryhmäkoko

max 15 hlöä. Lisähenkilöistä + 25€/hlö

Hinta

Morsian tai Sulhanen aktiviteetit 199,00€ (sis. alv. 24%) sis. Aktiviteetti a’ 2h.  Tarpeen mukaan suunnittelu ja räätälöinti ryhmälle, ohjaus ja ohjaaja sekä liikunta välineet/puitteet aktiviteettiin (ei pyöriä triathloniin, osallistujilla omat, jos niitä käytetään). Diplomit morsiamelle ja/tai sulhaselle.

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä tai Smartumilla? Suorita maksu kyseisessä palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti osoitteeseen info@xcparty.fi. Olemme sinuun yhteydessä seuraavana arkipäivänä.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.