Oma tili

Ski Team 2023 ryhmävalmennus

99.00 / kk

Haluaisitko varmistaa hyvän hiihtokunnon ja treenata hiihtoa rakastavassa kestävyys- ja luontoliikuntahenkisessä porukassa? Onko sinulla tavoitteena kilpailla jossakin tapahtumassa tai kilpailussa? Viime talvena huippupalautteen saanut Ski Team on monipuolisella tekemisellään rakennettu juuri Sinua varten!

Ski Teamissa harjoitellaan monipuolisesti hiihtäjän ohjelman mukaan

Haluaisitko varmistaa hyvän hiihtokunnon ja treenata mukavasti kestävyys- ja luontoliikuntahenkisessä porukassa? Onko sinulla tavoitteena haastaa itsesi hiihtotapahtumassa tai syksyn kilpailuissa? Ski Team on monipuolisella tekemisellään Sinua varten!

Viime talvena huippupalautteen saanut, suosittu verkkovalmennus XC Party Ski Team jatkoi nyt ensimmäistä kertaa kesän yli. Valmennukseen on mahdollista tulla mukaan joka kk, mutta valmentajat suosittelevat hyppäämään matkaan viimeistään lokakuussa, jotta hyvän pohjakunnon ehtii rakentamaan ennen lumien tuloa. Kuitenkin viime vuonnakin meille tuli onnistuneesti valmennettavia mukaan vielä helmikuussakin.

Hiihtokunto perustuu kestävään perukuntoon

Hiihtäjälle suunnattu kesä- ja syysharjoittelu on hyödyllistä kaikille liikkujille, sillä samalla monipuolisella kestävyysharjoittelulla pystyy harrastamaan monia lajeja fiksusti yhtä aikaa. Voit vaikkapa tähdätä samalla valmennuksella kesän ja syksyn muiden lajien kilpailuihin ja tapahtumiin. Esimerkiksi Iivo Niskanen tai muut kansallisen tason hiihtäjät ovat myös kovia juoksemaan ja peittoaisivat useat juoksuun tähdänneet myös jalkaisin.

Ski Teamissa harjoitellaan oman tason mukaan

Tuttuun tyyliin ohjelmamme rakennetaan osallistujia palvelemaan ja heidän tavoitteidensa mukaan. Vuorovaikutus tapahtuu valmentajan kanssa viikoittain suljetussa Facebook-ryhmässä. Toivomme, että olet valmis olemaan avoin ja keskustelemaan myös muiden valmennettavien kanssa. Parasta on yhdessä oppiminen! Vaaranahan tässä saattaa olla jopa samanhenkisten huipputyyppien löytyminen lenkki- ja kisakaveriksi!;)

Esimerkki keskitason ohjelmasta:

 • Ma: Juoksua tai sauvakävelyä 75 min peruskestävyys = PK
 • Ti: Lepo
 • Ke: Juoksua tai sauvajuoksua intervallina (=vauhtia vaihdellen maaston mukaan) yhteensä 75-105min
 • To: Pyöräilyä, juoksua tai hiihtoa 60 min PK
 • Pe: Lepo
 • La: ap: Juoksu-kävelyä tai sauvakävelyä rinteessä 45min PK + venyttelyä 5min!
 • ip: Kuntosali, verryttely 15min + voimaharjoitus 45 min
 • Su: Hiihtoa P= perinteinen tai V= vapaa 90 min PK kevyesti sisältäen muutaman kiihdytyksen kestoltaan 10-30 sekuntia.

Yhteensä: n. 6,5 h

Sisältö

 • Treeniohjelmat erilaisiin elämäntilanteisiin.
 • Palautteet,  henkilökohtaiset ohjeet, tsemppi ja keskustelut Facebook –ryhmässä. Oman valmentajan kanssa keskustellaan alkuun WhatsAppissa tai puhelimitse.
 • Kuntopiiri-, liikkuvuus- voima- ym. ohjeet ja muuta harjoitussisältöä säännöllisesti toteuttavaksi.
 • Innostavan tiimin tuki.
 • Mahdollisuus leiriviikonloppuihin.
 • XC-Party tiimihuivi (jaetaan livetreeneissä).

Valmentajat

Ski Teamissa menestyksekkäästi koutsanneet Joni Seppä (Rovaniemi) ja Ida Meriläinen (Jyväskylä) valmentavat Sinua suurella sydämellä ja vakaalla ammattitaidolla.

Palautetta Jonin valmennuksesta kaudelta 2021-22

Motivoi ja kannustaa omalla, persoonallisella tyylillään. Kaikesta välittyy innostus ja osaaminen. Joni osaa tuoda verkossa asiat esiin ymmärrettävästi, rehellisesti ja positiivisella ja tsemppaavalla maulla. 

Uskomattoman ammattitaitoinen ja samassa paketissa rennon rempseä ote! Parasta!

Palautetta Idan valmennuksesta kaudelta 2021-22

Ihana positiivinen ja aito. Ida saa tuntemaan, että kuulun porukkaan ja kaikki ovat saman arvoisia. 

Tsemppaajista huikein, kuuntelee, analysoi ja ohjaa. Osoittaa empatiaa ja on myös rehellinen. Sydän paikallaan ja ammattitaito rautaista! <3 

Huikea koutsi, joka tietää mitä tekee! Kannustava, sydämellinen ja ennen kaikkea toimelias ja positiivinen! Jos joku asia oli epäselvää, Ida käytti aikaansa siihen, että ymmärrän asian.

Hinta

 • Etävalmennus 99€/kk

Voit aloittaa etävalmennuksen milloin vain.  Valmennus jatkuu kevääseen 2023, mutta voit keskeyttää sen milloin vain, jos homma ei kohdallasi toimikaan. Maksat vain valmennuksesta kuluvalta kuukaudelta. Liittyminen tiimiin on siis riskitöntä!

Miten?

Osta valmennus verkkokaupasta. Saat paluupostissa linkin Priimaan, josta löydät kaiken valmennusmateriaalin. Priimassa pääset täyttämään aloituskyselyn alkukeskustelun pohjaksi. Tämä keskustelu käydään valmentajan kanssa puhelimessa mahdollisimman pian heti valmennuksen alussa.

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä tai Smartumilla?

– Maksa valmennus ko.palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Pääset sisään valmennukseen seuraavana arkipäivänä.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.