Oma tili

Ski Team 2024 tiimivalmennus

99.00 / kk

Haluaisitko varmistaa hyvän hiihtokunnon ja treenata hiihtoa rakastavassa kestävyys- ja luontoliikuntahenkisessä porukassa? Onko sinulla tavoitteena kilpailla jossakin tapahtumassa tai kilpailussa? Viime talvena huippupalautteen saanut Ski Team on monipuolisella tekemisellään rakennettu juuri Sinua varten!

Ski Teamissa harjoitellaan hyvinvointi edellä

Haluaisitko hyvän kestävyys- ja hiihtokunnon, sekä treenata mukavasti kestävyys- ja luontoliikuntahenkisessä porukassa? Onko sinulla tavoitteena haastaa itseäsi kesän urheilutapahtumissa ja talven hiihtotapahtumissa? Ski Team on monipuolisella tekemisellään Sinua varten!

Harjoittelet saman verran kuin nyt – saaden parempia tuloksia!

Valmennuksen aikana XC-Party valmennettavat harjoittelevat oman tason mukaan ja osallistuvat eri tapahtumiin. Valmennuksessa tutustutaan toisiimme suljetussa Facebook -ryhmässä, jossa keskustellaan viikottain treenikuulumisista ja seuraavan viikon suunnitelmia tehden. Saat ryhmässä vertaistukea ja valmennuspalautetta omalta valmentajaltasi. Tuttuun tyyliin ohjelmamme rakennetaan osallistujia palvelemaan ja heidän tavoitteidensa mukaan.

Meidän ryhmämme vahvuutena mahtavan ryhmähengen lisäksi on harjoittelun edullisuus kohti monia lajeja. Tavoitteita osallistujilla on mm. Vaarojen maraton, Karhunkierros, Jukolan viesti, MTB-kisat, Himos Trail, hiihtotapahtumat…

“Ski Team ei ole mikä tahansa ryhmävalmennus, se on parempaa kuin yksilövalmennus, missä olen toisessa firmassa ollut!”

Esimerkki keskitason ohjelmasta kesältä:

 • Ma: Juoksua tai sauvakävelyä 75 min peruskestävyys = PK
 • Ti: Lepo
 • Ke: Juoksua tai sauvajuoksua intervallina (=vauhtia vaihdellen maaston mukaan) yhteensä 75-105min
 • To: Pyöräilyä, juoksua tai hiihtoa 60 min PK
 • Pe: Lepo
 • La: ap: Juoksu-kävelyä tai sauvakävelyä rinteessä 45min PK + venyttelyä 5min!
 • ip: Kuntosali, verryttely 15min + voimaharjoitus 45 min
 • Su: Rullahiihtoa P= perinteinen tai V= vapaa 90 min PK kevyesti sisältäen muutaman kiihdytyksen kestoltaan 10-30 sekuntia. Vaihtoehtoisesti muu valitsemasi laji esim. pyöräily tai suunnistus.

Yhteensä: n. 6,5 h

Sisältö

 • Treeniohjelmat erilaisiin elämäntilanteisiin.
 • Palautteet,  henkilökohtaiset ohjeet, tsemppi ja keskustelut Facebook –ryhmässä. Oman valmentajan kanssa keskustellaan alkuun WhatsAppissa tai puhelimitse.
 • Kuntopiiri-, liikkuvuus- voima- ym. ohjeet ja muuta harjoitussisältöä säännöllisesti toteuttavaksi.
 • Innostavan tiimin tuki.
 • Mahdollisuus leiriviikonloppuihin.
 • XC-Party tiimihuivi (jaetaan livetreeneissä).

XC-Partyssa valmentavat vain koulutetut, kokeneet ja osaavat valmentajat

 • Ida Meriläinen @idameril (Jyväskylä) on hiihdon ammattilainen ja koutsannut satoja hiihtoon hurahtaneita. Idan oppeja pääset seuraamaan somessa tuhansien muiden kanssa, ja sen lisäksi Ida on kilpahiihtäjä, ammattivalmentaja, LitM sekä varustettu ennennäkemättömän pirskahtelevilla ja sosiaalisilla vuorovaikutustaidoilla.
 • Joni Seppä @joni.seppa (Rovaniemi) Kilpahiihtäjätaustainen, polkujuoksun MM-kisoissakin juossut Joni valmentaa Ski Teamissa ryhmävalmennuksessa ja ohjaa lähitreenejä Rovaniemellä. Ymmärrys harjoittelun ja arjen kokonaiskuormituksen yhteensovittamisesta ohjaa voimakkaasti tekemistä Jonin valmennuksessa.
 • Maria Harju @maria_s_harju (Oulu) on entinen kilpahiihtäjä, liikunnanopettaja ja kolmen lapsen äiti, joka rakastaa monipuolista luontoliikuntaa. Monipuolinen liikkuja Maria on valmentanut menestyksekkäästi eritasoisia hiihtäjiä ja ryhmiä ympäri vuoden. Marialla on myös henkilökohtaisia valmennettavia. Äitinä Maria soveltaa ja ideoi harjoituksia niin, että  lapsetkin ovat osana harjoituksia.

Tutustu valmentajiin lisää: https://xcparty.fi/me/

Palautetta Idan valmennuksesta kaudelta 2022-23

Ihana positiivinen ja aito. Ida saa tuntemaan, että kuulun porukkaan ja kaikki ovat saman arvoisia. 

Tsemppaajista huikein, kuuntelee, analysoi ja ohjaa. Osoittaa empatiaa ja on myös rehellinen. Sydän paikallaan ja ammattitaito rautaista! <3 

Huikea koutsi, joka tietää mitä tekee! Kannustava, sydämellinen ja ennen kaikkea toimelias ja positiivinen! Jos joku asia oli epäselvää, Ida käytti aikaansa siihen, että ymmärrän asian.

Palautetta Jonin valmennuksesta kaudelta 2022-23

Motivoi ja kannustaa omalla, persoonallisella tyylillään. Kaikesta välittyy innostus ja osaaminen. Joni osaa tuoda verkossa asiat esiin ymmärrettävästi, rehellisesti ja positiivisella ja tsemppaavalla maulla. 

Uskomattoman ammattitaitoinen ja samassa paketissa rennon rempseä ote! Parasta!”

Hinta

 • Etävalmennus 99€/kk

Voit aloittaa etävalmennuksen milloin vain.  Voit keskeyttää sen, jos homma ei kohdallasi toimikaan. Maksat vain valmennuksesta kuluvalta kuukaudelta. Liittyminen tiimiin on siis riskitöntä.

Miten?

Osta valmennus verkkokaupasta. Saat paluupostissa linkin Priimaan, josta löydät valmennusmateriaalin. Ole rohkeasti koutseihin yhteydessä myös info@xcparty.fi osoitteessa tai instagramissa @xcpartymasters.

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä, Eazybreakilla tai Smartumilla?

– Maksa valmennus kyseisessä palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Pääset sisään valmennukseen seuraavana arkipäivänä.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.