Oma tili

Trail Running Team ryhmävalmennus

99.00 / kk

Liity tiimiin, jossa ylität itsesi! Trail Running Teamissa harjoitellaan monipuolisesti polkulajeissa hyvinvointi edellä. Tavoitteesi voi olla parempi jaksaminen arjessa, ensimmäinen polkujuoksukisa, ultra tai voit olla kaikesta luontoliikunnasta nauttiva elämysten etsijä! Tiimissä valmentaa Joni Seppä, Kristo Halmeen ja Mari Parkkari.

Trail Running Team  alkaa jälleen 1.4.2024!

Juokse poluilla hyvinvoivana, vahvempana, ketterämpänä ja kestävämpänä!

Trail Running Teamissä harjoitellaan monipuolisesti, ilon kautta ja hyvinvointi edellä. Tavoitteesi voi olla parempi jaksaminen arjessa, ensimmäinen 5km juosten, ensimmäinen polkujuoksukisa, ultra tai voit olla kaikesta luontoliikunnasta nauttiva elämysten etsijä. Meidän valmennustiimissä huomioidaan kaikenlaiset liikkujat, joita yhdistää juoksukipinä ja halu kehittyä.

Kesän aikana XC-Party valmennettavat voivat osallistua useisiin eri tapahtumiin ja löydät taatusti sieltä kavereita, vaikka olisit ensikertalainen. Valmennuksessa tutustutaan toisiimme Facebook -ryhmässä, jossa keskustellaan viikottain treenikuulumisista ja seuraavan viikon suunnitelmia tehden. Saat ryhmässä vertaistukea ja valmennuspalautetta vuorotellen kolmelta eri valmentajalta. Huomioimme valmennuksessa lajitekniikkaa, voimaa, kestävyyttä ja koordinatiota harjoittelussa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ehdoilla.

Videolla XC-Master, valmentaja Joni Sepän vinkit polkujuoksuun. Joni valmentaa Trail Running Teamissa.

 

Valmennus tiimissä sisältää

  • Ammattivalmentajien tuen ja palautetta suljetussa Facebook-ryhmässä
  • Eritasoiset treeniohjelmat ja ryhmän tuen erilaisiin elämäntilanteisiin
  • Kuntopiireihin- ja voimaharjoitteluun päivittyvät ohjeet ja videoita
  • Luentoja kestävyysharjoittelusta
  • Kehonhuolto-ohjeita
  • Juoksutekniikkaan ohjeita

XC-Partyssa valmentavat vain koulutetut, kokeneet ja osaavat valmentajat

Kantavana voimana meillä on valmentajien intohimo työhönsä, ammattitaito ja liikunta-alan koulutus sekä kokemus ohjaamisesta ja valmentamisesta.

Valmennuksemme tapahtuu tiimeissä, jossa on mukana valmentajat ja muut valmennettavat. Tietoa, kokemuksia ja osaamista jaetaan avoimesti ja kaveria kannustaen. Tavoitteesi voi olla mikä tahansa yleiskunnon kohottamisesta kesän tapahtumiin osallistumiseen, tiimi tukee sinua matkalla kohti tavoitettasi.

Valmentajat

Trail Running Teamissa valmentavat XC-Masterit Joni Seppä, Kristo Halme ja Mari Parkkari.

Joni Seppä

XC-Party Master, Rovaniemi

Kilpahiihtäjätaustainen, polkujuoksun MM-kisoissakin juossut Joni valmentaa Ski Teamissa ryhmävalmennuksessa ja ohjaa lähitreenejä Rovaniemellä. Ymmärrys harjoittelun ja arjen kokonaiskuormituksen yhteensovittamisesta ohjaa voimakkaasti tekemistä Jonin valmennuksessa. Olipa tavoitteesi sitten kisoissa, harjoittelun oppimisessa tai elämäntapamuutoksessa, niin kaikki tavoitteet ovat sovitettavissa yhteen arjen haasteet huomioiden.

Mari Parkkari

XC-Party Master, Oulu
@mariparkkari

Mari on juoksuvalmentaja, polkujuoksija, kahden lapsen äiti ja kahden huskyn juoksuttaja. Polkujen lisäksi hän viihtyy salilla ja suksilla. Mari on koulutettu PT ja lisäksi hän on käynyt useita koulutuksia muun muassa voimaharjoittelusta, kivun kanssa harjoittelusta, urheiluravitsemuksesta ja ultrajuoksusta. Marin erityisosaamista on juoksua tukeva voimaharjoittelu.

Kristo Halme

XC-Party Master, Karkkila

@kristohalme

Kristo on ammattivalmentaja VAT ja fysiopilatesohjaaja. Taustalla on myös fysioterapian opintoja, joten hänellä on kokonaisvaltainen ymmärrys ihmisen fysiologiasta. Kriston omat kisatavoitteet ovat pitkissä polku-ultrissa sekä vuorijuoksukisoissa. Kristolla on Karkkilassa toimitilat, joissa pääsee juoksuanalyysiin ja kynnystestiin. Kristo ohjaa voimaharjoittelun tekniikkaan.

Miten?

Osta valmennus verkkokaupasta. Saat paluupostissa linkin Priimaan, josta löydät kaiken valmennusmateriaalin. Pian tämän jälkeen sovitaan aloituskeskustelu joko Marin, Jonin tai Kripan kanssa. Tässä puhelussa keskustelemme taustat, tavoitteet ja toiveet. Sitten siirrämme sinut yhteiseen Facebook-ryhmään.

Voit aloittaa valmennuksen milloin tahansa ja voit keskeyttää sen milloin vain,  jos homma ei kohdallasi toimikaan. Maksat vain valmennuksesta kuluvalta kuukaudelta. Liittyminen tiimiin on siis riskitöntä. Ohjelmat ja oheismateriaalit päivittyvät Priimaan aina jokaisen kuukauden alussa.

Jos ostat valmennuksen ennen 1.4., tulee seuraava erä maksettavaksi aina seuraavan kuun alussa. Eli kannattaa toimia, ja varata paikat heti!

Maksu liikuntaseteleillä

Meille käy maksuksi liikuntasetelit ePassi, Eazybreak ja Smartum. Maksa kyseisessä palvelussa valmennus ja lähetä kuitti: info@xcparty.fi. Siirrämme sinut valmennukseen viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tervetuloa mukaan!

 

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.