Oma tili

Triathlon Team ryhmävalmennus

99.00 / kk

Liity tiimiin, jossa ylität itsesi! Triathlon Teamissa harjoitellaan monipuolisesti.

Triathlon Team alkaa 1.5.2024!

Harjoittele ilolla kannustavassa ryhmässä!

 

Valmennus tiimissä sisältää

  • Ammattivalmentajien tuen ja palautetta suljetussa Facebook-ryhmässä
  • Eritasoiset treeniohjelmat ja ryhmän tuen erilaisiin elämäntilanteisiin
  • Kuntopiireihin- ja voimaharjoitteluun päivittyvät ohjeet ja videoita
  • Kehonhuolto-ohjeita
  • Lajitekniikkaan ohjeita

XC-Partyssa valmentavat vain ammattitaitoiset valmentajat

Kantavana voimana meillä on valmentajien intohimo työhönsä, ammattitaito ja liikunta-alan koulutus sekä kokemus ohjaamisesta ja valmentamisesta.

Valmennuksemme tapahtuu tiimissä, jossa on mukana valmentajat,  mahdollisesti lajimentorit ja muut valmennettavat. Tietoa, kokemuksia ja osaamista jaetaan avoimesti ja kaveria kannustaen. Tavoitteesi voi olla mikä tahansa yleiskunnon kohottamisesta kesän tapahtumiin osallistumiseen, tiimi tukee sinua matkalla kohti tavoitettasi.

Valmentaja

Triathlon Teamissa valmentaa kokenut ammattilainen Anu Junnila.

Anu Junnila

XC-Party Master, Kokkola
@anujunnila

Kestävyyslajien moniosaaja, ammattivalmentaja Anu on uusi XC-Party:n valmennusjohtaja ja valmentaja. Anulla on 19 vuoden kokemus ammattivalmentajana. Urheilijana kestävyyslajeissa hänellä on yli 30 vuoden laaja-alainen kokemus. Päälajina nykyään on triathlon, jossa hänellä on MM-kisaedustus vuodelta 2023. Maasto- ja ampumahiihto kulkevat edelleen mukana ja kokonaisuutta höystetään välillä suunnistus- sekä seikkailuhommilla.

XC-Partyssa Anu valmentaa Triathlon Teamissa, Ski Teamissa ja Running Teamissa. Lisäksi hän valmentaa hiihtotekniikka -ja avovesiuinti kursseilla ja lähitreeneissä mm. K18 Liikuntaleikkikoulussa.

Miten?

Osta valmennus verkkokaupasta. Saat paluupostissa linkin Priimaan, josta löydät kaiken valmennusmateriaalin. Pian tämän jälkeen sovitaan aloituskeskustelu joko Anun tai Jonin kanssa. Tässä puhelussa keskustelemme taustat, tavoitteet ja toiveet. Sitten siirrämme sinut yhteiseen Facebook-ryhmään.

Voit aloittaa valmennuksen milloin tahansa ja voit keskeyttää sen milloin vain,  jos homma ei kohdallasi toimikaan. Maksat vain valmennuksesta kuluvalta kuukaudelta. Liittyminen tiimiin on siis riskitöntä. Ohjelmat ja oheismateriaalit päivittyvät Priimaan aina jokaisen kuukauden alussa.

Jos ostat valmennuksen ennen 1.5., tulee seuraava erä maksettavaksi aina seuraavan kuun alussa. Eli kannattaa toimia, ja varata paikat heti!

Maksu liikuntaseteleillä

Meille käy maksuksi liikuntasetelit ePassi, Edenred ja Smartum. Maksa kyseisessä palvelussa valmennus ja lähetä kuitti: info@xcparty.fi. Siirrämme sinut valmennukseen viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tervetuloa mukaan!

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.