Oma tili

Unelmana puolimaraton (3kk – 19,30€/kk)

58.00

Haaveiletko puolimaratonin juoksemisesta kunnialla läpi vai onko tavoitteenasi huippujuoksijoita haastava tulos 21 kilometrillä? Molempiin tavoitteisiin saat ME-ultrajuoksija Satu Lipiäisen tekemän 12-viikon valmennusohjelman – valitse valmennustilassa toinen ohjelma omien tavoitteidesi mukaan.

Unelmana puolimaraton

Haaveiletko puolimaratonin juoksemisesta kunnialla läpi? Vai onko tavoitteenasi huippuja haastava tulos 21 kilometrillä? Molempiin tavoitteisiin saat ME-ultrajuoksija Satu Lipiäisen tekemän 12-viikon valmennusohjelman – valitse valmennustilassa toinen ohjelma omien tavoitteidesi mukaan.

Mitä saat valmennuksessa?

  • 12 viikon harjoitusohjelman ja kisaviikon ohjeet puolimaratonille.

Valittavanasi valmennuksen sisällä:

  • Keskitason ohjelma, 4–7 h treeniä viikossa, tavoite läpäistä puolimaraton
    Viikkorytmitys: Viikot 1–3 progressiivisesti, viikko 4 palautteluviikko
  • Vaativan tason ohjelma, 7–10 h treeniä viikossa, tulostavoite puolimaratonilla
    Viikkorytmitys: Viikot 1–3 progressiivisesti, viikko 4 palautteluviikko

Mahdollisia maratoneja Suomessa

https://juoksija.fi/juoksukalenteri/

 

Huippujuoksija Satu Lipiäinen @satulipiainen

Analyyttinen, tavoitteellinen ja sydämellinen Satu Lipiäinen on huippujuoksija ja pitkien juoksumatkojen erikoisnainen. Satu on maailmanluokan ultrajuoksija ja monilahjakkuus, joka on tehnyt energiatekniikasta väitöskirjan Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa. Maratoneja Satu on juossut useita ja hänellä on puolimaratonin SM 4. sija/ 2023. Satulla on pohjoismaiden ja ME 12h ultrajuoksussa ja legendaarisen Spartathlonin kolmas sija. Satu mentoroi Running Teamissa, pitää verkkoluentoja ja lenkkejä tilauksesta. Valmennusohjelmamme on aina tehty yhteiskehittämällä XC-Party tiimeissä valmentajien yhteistyönä.

Lue lisää meistä: https://xcparty.fi/me/

Kuinka verkkovalmennus toimii?

Verkkovalmennuksen ostat verkkokaupastamme www.xcparty.fi. Maksettuasi oston, saat sähköpostiisi linkin valmiiseen Priima-työtilaan, josta löydät harjoitusohjelman, ohjeet sen noudattamiseen ja hyödyllistä lisämateriaalia. Valmennuksen nimi on: Unelmana puolimaraton ja se sisältää kaksi ohjelmavaihtoehtoa (keskitaso ja vaativa), joista valitset oman kuntotasosi mukaisen ohjelman. Jos sinulla herää kysymyksiä ohjelman valinnasta olethan yhteydessä valmentajaan osoitteessa info@xcparty.fi

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä tai Smartumilla?

– Maksa valmennus kyseisessä palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti osoitteeseen info@xcparty.fi. Pääset sisään valmennukseen seuraavana arkipäivänä.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.