Oma tili

Unelmista totta – yksilövalmennus

220.00 available on subscription

Tässä valmennuksessa saat arjessa elävän, joustavan ja yksilöllisen treeniohjelman, joka tähtää henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaisiin tavoitteisiin kestävästi ja ilolla harjoitellen. Lajit: polkujuoksu, hiihto ja muut kestävyyslajit luonnossa.

Kuukausiveloitus

Yksilövalmennuksessamme saavutat potentiaalisi kestävästi ja kehityt nopeasti

Yksilövalmennuksessamme harjoittelet monipuolisesti ja tavoitteellisesti hyvinvointi edellä.

Tavoitteesi voi olla parempi kestävyyskunto, parempi jaksaminen arjessa, ensimmäinen 10 kilometrin juoksumatka, ensimmäinen polkujuoksuksukisa, massahiihto tai ultrajuoksutapahtuma. Voit myös olla kaikesta luontoliikunnasta nauttiva elämysten etsijä, joka haluaa panostaa omaan hyvinvointiin ja saada siihen ammattilaisen tukea.

Tässä valmennuksessa saat arkeesi mukautuvan, joustavan ja yksilöllisen treeniohjelman, joka tähtää henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaisiin tavoitteisiin kestävästi ja progressiivisesti. Valmennus käynnistyy haastattelulla, jonka jälkeen valmentajan kanssa sovitaan teille sopiva tapa yhteydenpitoon ja muut käytännön asiat. Useimmin viestit vaihtuvat WhatsAppilla, puhelimitse tai sähköpostilla. Sinulla on myös mahdollisuus kahdenkeskisiin treeneihin valmentajan kanssa.

Unelmista totta -yksilövalmennuksemme sisältää:

 • Ammattivalmentajan tuen ja palautetta
 • Valmentajakohtaisesti voi olla mahdollisuus yhteislenkkeihin valmentajan kanssa.
 • Yksilölliset treeniohjelmat, jotka sopivat muuttuviin elämäntilanteisiin
 • Kuntopiireihin- ja voimaharjoitteluun päivittyvät ohjeet ja videoita
 • Kehonhuolto-ohjeita
 • Omaan lajiisi spesifejä ohjeita ja neuvoja esimerkiksi kisoihin ja varusteisiin liittyen.
 • Mahdollisuus tilata XC Party tiimiasuja ja osallistua klubilenkeille Oulussa, Rovaniemellä ja Jyväskylässä

XC-Partyssa valmentavat vain koulutetut, kokeneet ja osaavat valmentajat

Kantavana voimana meillä on valmentajien intohimo työhönsä, ammattitaito ja liikunta-alan koulutus sekä kokemus ohjaamisesta ja valmentamisesta.

Valmentajat

Kaikki valmentajamme hallitsevat kestävyysharjoittelun perusteet ja sopivat kuntoilijoille kaikkiin lajeihin. Jos olet pidemmällä sisällä lajissa, kannattaa valita valmentaja lajin mukaan. Klikkaa valmentajan nimeä, niin voit lukea hänestä lisää:

 • Hiihto, Ida Meriläinen (etä- ja hybridi Jyväskylässä)
 • Polkujuoksu, hiihto:  Joni Seppä (etä- ja hybridi Rovaniemellä)
 • Hiihto ja juoksu, Maria Harju (etä- ja hybridi Oulussa)
 • Hiihto, Bettina Wikström (etä- ja hybridi Jyväskylässä)
 • Polkujuoksu, Ultrajuoksu Kristo Halme, Karkkila, etä- ja hybridi

Voit aloittaa valmennuksen milloin tahansa ja voit keskeyttää sen milloin vain, jos homma ei kohdallasi toimikaan.  Maksat vain valmennuksesta kuluvalta kuukaudelta.

Miten?

Osta valmennus verkkokaupasta. Aloituskeskustelu käydään valmentajan kanssa puhelimessa mahdollisimman pian heti valmennuksen alussa. Voit hankkia valmennuksen jatkuvalla maksulla tai voit maksaa sen myös ePassilla, Smartumilla tai Edenredillä. Ilmoita meille maksustasi info@xcparty.fi, niin pääsemme alkuun mahdollisimman pian. Samaan osoitteeseen voit lähettää lisäkysymyksiä tai voit kysäistä heiltä lisää vaikka instassa.

Tervetuloa mukaan! Hanki itsellesi elämänmittainen satsaus omaan terveyteesi ja kestävyyskuntoon, tätä päätöstä et kadu. 

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.