Oma tili

Uutta XC-Partyssa 2022

Me luontoliikuntaa rakastavat mennä täräytimme ja perustimme XC-Partysta osakeyhtiön! Niin kovasti uskomme liikunnan ilon välittämiseen, sporttihenkisen heimon voimaan ja monilajisuuden hyötyihin. Kaikkea tätä ja paljon muuta välitämme sydämemme pohjasta eteenpäin XC-Party heimomme kanssa.

Seuraavaksi kerromme mitä uutta toimintaa XC-Partysta löytyy tällä hetkellä. Lisää palveluistamme voit kurkkia upouusilta, tällä viikolla auenneilta nettisivuiltamme www.xcparty.fi.

Ski Team Summer aloitti toukokuussa

Suositut verkkovalmennuksemme Trail Team, Ski Team ja Supermutsit jatkavat entiseen tyyliin ja näihin tiimeihin voit osallistua etänä mistä päin Suomea tahansa. Kaikkiin tiimeihin on paikkoja auki. 

Valmennus tapahtuu suljetussa verkkoympäristössä, saat harjoitusohjelman oman elämäntilanteesi mukaan, juttelet inspiroivien ja ammattitaitoisten valmentajien kanssa viikoittain ja saat kattavan oheismateriaalipankin kussakin tiimissä. Trail Teamissa valmentaa Susanna Ylinen ja Riikka Tulppo, Ski Teamissa Ida Meriläinen ja Joni Seppä ja Supermutseissa Susanna Ylinen. 

Uutena Ski Team aloitti jo toukokuun alussa hiihtäjän kesäharjoittelun, kun viime kaudella aloitimme lokakuussa. Tiimissä on jo hyvä pöhinä päällä ja osa osallistuu monipuolisen harjoittelun lomassa muidenkin lajien kilpailuihin esim. polkujuoksussa ja suunnistuksessa. Tervetuloa mukaan heti, kesällä tai syksyllä!

Ski Teamissa vois treenata hiihtäjän kesäohjelmien mukaisesti Ida Meriläisen tai Joni Sepän valmennuksessa. Voit aloittaa heti toukokuussa tai hypätä mukaan myöhemmin!

Himos Epic MTB Bootcamp – kesän pähein ajoleiri

Kick start ajokesään ja ketjut kireälle Himos Epic MTB Bootcampillä! Tervetuloa Himoksen maastoihin XC Partyn MTB -leirille hakemaan vauhtia ja uusia ideoita maastoajoon! ! Tämän koet kannustavien valmentavien kisakuskien Mikko Lepola, Keijo Vehkakoski ja Arto Tikkala ohjauksessa! Ajankohta leirille on pe-su 10.-12-6-.2022.

Himos Epic Bootcampilta sai oppia ajoon sekä harrastajat, että aktiivisesti kisoihin valmistautuvat MTB -kuskit.

Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla näitä herkullisia maastoja samanhenkisessä seurassa valmentajien ohjauksessa koko viikonlopun ajan. Ohjelmassa on myös muuta oheisharjoittelua ja harrastusta tukevaa ajanvietettä mukavassa porukassa.

Majoitumme leirillä omissa mökeissä ja omista ruokailuista huolehtien. Leirille on jo muodostettu oma WhatsApp -ryhmä, jossa voi sopia yhteiskyydeistä ja -majoituksista. Hinta 150€ earlybird 15.5.2022 mennessä ilmoittautuneille, jonka jälkeen 195€. Hinta sisältää ohjelman ja valmennuksen. Voit maksaa myös ePassilla ja Smartumilla.

Kesämylly Oulussa ja Jyväskylässä – monipuolisia kesätreenejä aikuisille ja yläkouluikäisille.

Inspiroidu monipuolisesta kestävyysurheilusta ja sen oheistreeneistä innostavien ohjaajien vetämänä! Pääset treenaamaan ja ennen kaikkea kokemaan yhteisöllisen tekemisen meininkiä. Lajeina on mm. sauvarinnettä, kuntopiiriä, polkujuoksua ja rapputreeniä. Kesämyllystä saat lisäksi ideoita omaan liikkumiseen ja treenaamiseen osaavien ohjaajien opastuksella. Ohjaajina toimii Oulussa XC-Party Master Aija Söyrinki ja Jyväskylässä XC-Party Master Emma Jyrkinen.

Valmennukset järjestetään kesäkuussa kaksi kertaa viikossa, sisältäen kuusi treenikertaa. Vaihtoehtoina ovat yläkouluikäisille suunnattu ryhmä ja aikuisille suunnattu ryhmä. Lähde rohkeasti matkaan ja jos Sinulla on kysyttävää Kesämyllystä, kysy somessa tai xcpartymasters@gmail.com.

Tervetuloa kestävyysliikkujien XC Party klubiin!

Tuomme yhteen hiihdon, maastopyöräilyn, polkujuoksun ja muun kestävyysliikunnan harrastajat ympäri Suomen. Järjestämme vähintään kerran kuukaudessa yhteislenkin eri paikkakunnilla: Oulussa, Jyväskylässä ja Rovaniemellä ja lisäksi teemme yhdessä kisamatkoja eri tapahtumiin.

Klubissa pääset osaksi mm. upeiden heimovaatteidemme ennakkotilausta, saat Klubihuivin sekä yhteistyökumppaneidemme etuja, esim. ODL:n tarjoamat edut kuntotesteistä, fysioterapiasta, ravitsemusterapiasta ja urheilulääkärin palveluista. Klubissa tiedotetaan myös erilaisista yhteistyökumppanien eduista ja muista tempauksista ennen muita.

Verkkoluennoilla saat tietoa harjoittelusta ja kuulet kokemuksia erilaisista Outdoors -seikkailuista. Ostamalla klubijäsenyyden pääset Priima -oppimisympäristöön, josta löydät myös entiset klubiluentotallenteet ja saat hyviä jumppia liikkuvuuteen ja  kehonhuoltoon, sekä lisäksi vinkkejä palautumiseen. Näitä et halua missata!

Tervetuloa mukaan toimintaamme!