Oma tili

Polkujuoksijan verkkovalmennus (5kk)

147.00

Nousujohteinen ohjelma sisältää voimakauden, peruskestävyys- ja vauhtikestävyyskauden ja kisaan valmistavan ohjelman. Tarttumalla tilaisuuteen lisäät harjoittelun monipuolisuutta ja nostat itsesi nextille levelille!

Haluatko olla nopeampi, vahvempi ja ketterämpi? Viiden kuukauden treeniohjelma jaksavaan ja nautinnolliseen juoksukuntoon sisältää 21 viikon harjoitusohjelman. Nousujohteinen ohjelma sisältää voimakauden, peruskestävyys- ja vauhtikestävyyskauden ja kisaan valmistavan ohjelman. Tarttumalla tilaisuuteen lisäät harjoittelun monipuolisuutta ja nostat itsesi nextille levelille!

Haluatko kesäksi kevyet askeleet? Kesän juoksukunto rakennetaan talvella! Harjoittele ammattivalmentajien laatimalla ohjelmalla.  

Tuntuuko, että kehitys junnaa paikoillaan? Että harjoittelet ja liikut, mutta suorituskykysi ei parane? Haluaisitko järkevöittää tekemisiäsi, ja saada parempia tuloksia aikaan samalla harjoittelumäärällä, jolla liikut nyt?

Unohda junnaava harjoittelu – ohjelmista löytyy rytmiä niin viikkojen sisällä kuin välilläkin!

Harjoitusohjelmat noudattavat kolmen viikon rytmitystä: kevyt, keskiraskas ja raskas harjoitusviikko. Harjoitusohjelmat mahdollistavat talvilajeista nauttimisen, ja ohjelmaan onkin annettu lajivaihtoehtoja harjoituksille. Mikäli haaveilet tulevan kevään ja kesän polkujuoksutapahtumista, suosittelemme tekemään vähintään kaksi harjoitusta viikossa jalkapelillä – nämäkin on merkattu valmiiksi harjoitusohjelmaan. Muut lajit voit valita. Nämä kestävyysliikuntaohjelmat tuovat nopeutta, ketteryyttä ja vahvuutta juoksuun . Harjoitusohjelma mahdollistaa erinomaisesti myös osallistumisen tulevan kauden polkujuoksutapahtumiin. Ohjelma sisältää myös ohjeet kisoihin valmistavien viikkojen harjoitusohjelman.

Esimerkkiohjelma

Taso: Keskitaso

viikko 10 vko II (keskiraskas n. 6h)

  • ma: lepo
  • ti: kuntopiiri 2-3 krs alku ja loppuverkka + liikkuvuus yht. 20 min
  • ke: juoksu-kävely 1h 15 min (pk) / muu laji 1h 25 min tai lepo
  • to: jk (pk) 60 min sis. koordinaatiot + liikkuvuus 15 min, rennot kiihdytykset 5 x 60 metriä
  • pe: lepo
  • la: alkuverkka 10 min, 2x 7-8 min VK1, 1x 5 min VK2, pal. 5 min, loppuverkka 10 min
  • su: hiihto tai vastaava 1h30 min – 2 h

Kuinka verkkovalmennus toimii? – Kokeileminen on riskitöntä

Verkkovalmennuksen ostat verkkokaupastamme www.xcparty.fi. Maksettuasi oston, saat sähköpostiisi linkin valmiiseen Priima-työtilaan, josta löydät harjoitusohjelman, ohjeet sen noudattamiseen ja hyödyllistä lisämateriaalia. Verkkovalmennuksemme nimi on: Polkujuoksijan verkkovalmennus 5kk,  ja se sisältää kaksi ohjelmavaihtoehtoa (keskitaso ja haastava), joista valitset oman kuntotasosi mukaisen ohjelman. Voit myös tarvittaessa vaihtaa harjoitusohjelmasta toiseen elämäntilanteen ja suorituskyvyn mukaan – esimerkiksi työkiireiden ja stressin vuoksi on usein järkevää keventää harjoittelua. Suorituskyvyn noustessa ja elämäntilanteen salliessa voit myös koventaa harjoittelua siirtymällä kovempaan ohjelmaan – harjoitusohjelmat kulkevat samassa rytmissä ja ns. keskustelevat keskenään.

Jokainen harjoitusohjelma on progressiivinen eli kehittävä, ja harjoitusmäärä sekä -teho nousee viikkojen myötä. Suosittelemme valitsemaan ohjelman, joka vastaa nykyistä liikkumistasi parhaiten. (Ei siis sitä “missä haluaisit olla”. Helpottaaksemme valintaasi olemme antaneet suuntaa antavat ohjeet harjoitusohjelman valintaan. Jos sinulla herää kysymyksiä ohjelman valinnasta olethan yhteydessä valmentajiin osoitteessa info@xcparty.fi

  • KESKITASO = Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi. Harjoittelutuntimäärä 4 – 8 h viikossa. Tämä ohjelma valmistaa sinut halutessasi keskimittaisiin polkujuoksutapahtumiin osallistumisen.
  • VAATIVA = Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi. Harjoittelutuntimäärä 5 – 10 h viikossa. Harjoitusohjelman avulla voit tähdätä fiksusti jopa ultriin ja pidempiin polkujuoksutapahtumiin!

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä, Eazybreakilla tai Smartumilla?

– Maksa valmennus kyseisessä palvelussa, ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Pääset sisään valmennukseen seuraavana arkipäivänä.

Tältä näyttää Priiman valmennustila

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.