Oma tili

Sale!

Polkujuoksukoulu kahdelle | Oulu | Jyväskylä | Rovaniemi

100.00

Polkujuoksuvalmennuksen sisältö suunnitellaan valmennettavien toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi. Keskitymme esimerkiksi ylämäki- tai alamäkitekniikkaan, koordinaatioon tai askellukseen erilaisissa maastoissa.

Tässä 75min. mittaisessa ohjauksessa ystäväksi, kumppanisi ja sinä saatte paljon palautetta, käytännöllisiä ohjeita juoksutekniikkaan ja -taitoon sekä ideoita omatoimiseen harjoitteluun ohjauksen jälkeen. Valmennuksen sisältö suunnitellaan valmennettavan toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi, esimerkiksi ylämäki- tai alamäkitekniikkaan, koordinaatioon tai askellukseen erilaisissa maastoissa.

Oulu

Oulussa valmentavat XC-Party Masterit Jani Oravamäki ja Aija Söyrinki.

Jyväskylä

Jyväskylässä valmentavat XC-Party Master Emma Jyrkinen.

Rovaniemi

Rovaniemellä valmentaa XC-Party Master Joni Seppä.

Tutustu valmentajiin

Kannattaa tutustua valmentajiin klikkaamalla tästä: Me-sivulle

Taso

Ohjauksen taso valitaan ohjattavien mukaan paikan päällä. Voit olla juoksussa aloittelija tai kokenut polkujuoksija, joka haluaa juosta entistä taloudellisemmin ja nopeammin erilaisissa maastoissa.

Ilmoita ostoksesi jälkeen meille info@xcparty.fi, kenen valmentajan ohjaukseen haluat. Lähetämme sinulle lahjakortin ja lisätietoa paluupostissa.

Milloin ja missä?

Valmennuksen ajankohta sovitaan suoraan valmentajan kanssa.

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä, Eazybreakilla tai Smartumilla?

– Maksa valmennus ko.palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Saat paluupostissa vahvistuksen ja lahjakortin.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.