Oma tili

Ski Team 2025 tiimivalmennus

99.00 / kk

(3 tuotearviota)

Ski Team on erinomainen tiimivalmennus verkossa kaiken tasoisille luontourheilijoille ja kestävyysliikkujille. Ski Team palvelee kuntoilijoita ja kilpakuntoilijoita jo viidettä vuotta huikealla menestyksellä. Hiihdon superammattilaisten Ida Meriläisen, Anu Junnilan ja Petter Kukkosen tiimissä harjoittelet fiksusti, monilajisesti ja hyvinvointi edellä.

Varaa ilmainen 15min konsultaatiopuhelu  info@xcparty.fi

Ski Teamissa harjoitellaan hyvinvointi edellä – harjoittelu on osa elämää ja lisää hyvinvointiasi

Meillä huomioidaan kokonaisuus!

Haluaisitko hyvän kestävyys- ja hiihtokunnon, sekä treenata mukavasti kestävyys- ja luontoliikuntahenkisessä porukassa? Onko sinulla tavoitteena haastaa itseäsi kesän urheilutapahtumissa ja talven hiihtotapahtumissa? Ski Team verkossa tapahtuva ryhmävalmennus on monipuolisella tekemisellään Sinua varten!

      

Harjoittelet saman verran kuin nyt – saat parempia tuloksia

XC-Party valmennettavat harjoittelevat oman tason mukaan ja osallistuvat eri tapahtumiin. Valmennettavana voit olla mistä tahansa paikkakunnalta Suomessa. Valmennuksessa tutustutaan toisiimme suljetussa Facebook -ryhmässä, jossa keskustellaan viikottain treenikuulumisista ja seuraavan viikon suunnitelmia tehden. Saat ryhmässä vertaistukea ja valmennuspalautetta omalta valmentajaltasi. Tuttuun tyyliin ohjelmamme rakennetaan osallistujia palvelemaan ja heidän tavoitteidensa mukaan.

Ryhmämme vahvuutena mahtavan ryhmähengen lisäksi on monilajisuus eli multisport. Voit siis harjoittelun aikana osallistua eri lajien tapahtumiin huoletta. Tavoitteita osallistujilla on mm. Hiihtotapahtumat, Vaarojen maraton, Karhunkierros, Jukolan viesti, Himos Trail…

“Ski Team ei ole mikä tahansa ryhmävalmennus, se on parempaa kuin yksilövalmennus, missä olen toisessa firmassa ollut!”

Esimerkki keskitason ohjelmasta kesältä:

 • Ma: Juoksua tai sauvakävelyä 75 min peruskestävyys = PK
 • Ti: Lepo
 • Ke: Juoksua tai sauvajuoksua intervallina (=vauhtia vaihdellen maaston mukaan) yhteensä 75-105min
 • To: Pyöräilyä, juoksua tai hiihtoa 60 min PK
 • Pe: Lepo
 • La: ap: Juoksu-kävelyä tai sauvakävelyä rinteessä 45min PK + venyttelyä 5min!
 • ip: Kuntosali, verryttely 15min + voimaharjoitus 45 min
 • Su: Rullahiihtoa P= perinteinen tai V= vapaa 90 min PK kevyesti sisältäen muutaman kiihdytyksen kestoltaan 10-30 sekuntia. Vaihtoehtoisesti muu valitsemasi laji esim. pyöräily tai suunnistus.

Yhteensä: n. 6,5 h

Mitä saat valmennuksesta?

 • Kolmentasoiset treeniohjelmat.
 • Viikoittaiset palautteet,  henkilökohtaiset ohjeet, tsemppi ja keskustelut Facebook –ryhmässä.
 • Aloituspuhelu 20-30min ja tarvittaessa henkilökohtaista kontaktia kauden aikana.
 • Kuntopiiri-, liikkuvuus- voima- ym. ohjeet ja muuta harjoitussisältöä säännöllisesti toteuttavaksi.
 • Innostavan tiimin tuki.
 • Superinnostavat liikuntahaasteet, jotka eivät jätä ketään kylmäksi! Iloa treenien lomaan! 🙂
 • Mahdollisuus leiriviikonloppuihin ja lähitreeneihin edullisemmin (Jyväskylässä ja Oulun seudulla)
 • XC-Party tiimihuivi (jaetaan livetreeneissä).

XC-Partyssa valmentavat vain koulutetut, kokeneet ja osaavat valmentajat

 • Ida Meriläinen @idameril (Jyväskylä) on hiihdon superammattilainen, XC-Partyn toimitusjohtaja ja koutsannut satoja hiihtoon hurahtaneita. Idan oppeja pääset seuraamaan somessa tuhansien muiden kanssa, ja sen lisäksi Ida on kilpahiihtäjä, ammattivalmentaja, LitM sekä varustettu ennennäkemättömän pirskahtelevilla ja sosiaalisilla vuorovaikutustaidoilla.
 • Anu Junnila @anujunnila (Kokkola ja Oulun seutu) Kestävyyslajien moniosaaja, ammattivalmentaja Anu on XC-Party:n valmennusjohtaja.  Anulla on 19 vuoden kokemus ammattivalmentajana. Urheilijana kestävyyslajeissa hänellä on yli 30 vuoden laaja-alainen kokemus.
 • Petter Kukkonen @pedeques (Jyväskylä) on ammattivalmentaja, yhdistetyn maajoukkueen entinen pääkoutsi, kirjailija, puhuja sekä tehnyt talvilajien parissa 15-vuotisen työuran. Peden erityisalaa on maastohiihto.  Valmennusideologiassaan Petter haluaa johdattaa valmennettavaa oman ajattelun ja tuntemusten tarkkailun kehittymisen kautta huipputulokseen.

Tutustu valmentajiin lisää: https://xcparty.fi/me/

Ida, Anu ja Petter ovat hiihdon superammattilaisia.

Palautetta Idan valmennuksesta kaudelta 2023

Ihana positiivinen ja aito. Ida saa tuntemaan, että kuulun porukkaan ja kaikki ovat saman arvoisia. 

Tsemppaajista huikein, kuuntelee, analysoi ja ohjaa. Osoittaa empatiaa ja on myös rehellinen. Sydän paikallaan ja ammattitaito rautaista! <3 

Huikea koutsi, joka tietää mitä tekee! Kannustava, sydämellinen ja ennen kaikkea toimelias ja positiivinen! Jos joku asia oli epäselvää, Ida käytti aikaansa siihen, että ymmärrän asian.

Palautetta Anun valmennuksesta

Hinta

 • Etävalmennus 99€/kk
 • Tuo mukaan kaveri/ kavereita ja saatte kaikki -15% niin monesta kuukaudesta, kun teitä tulee.

Voit aloittaa etävalmennuksen milloin vain.  Voit keskeyttää sen, jos homma ei kohdallasi toimikaan. Maksat vain valmennuksesta kuluvalta kuukaudelta. Liittyminen on siis riskitöntä.

Varaa ilmainen 15min konsultaatiopuhelu info@xcparty.fi

 

Miten?

Osta valmennus verkkokaupasta. Saat paluupostissa linkin Priimaan, josta löydät valmennusmateriaalin. Ole rohkeasti koutseihin yhteydessä myös info@xcparty.fi osoitteessa tai instagramissa @xcpartymasters.

Haluatko maksaa ePassilla, Edenredillä tai Smartumilla?

– Maksa valmennus kyseisessä palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Pääset sisään valmennukseen seuraavana arkipäivänä.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.